Több ezer előfizető adatait kérte ki az osztrák rendőrség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki nem szarja le a Visztát?
már csak azt kéne kitalálnod, honnan szedted ezt a zagyvaságot. Session-nek köze nincs a kódoláshoz.
Nézegessék az adataimat jó sokáig, mondjuk úgy 487 kvadrilió évig, ekkora ugyanis BIZTOSAN visszafejtik a session kulcsomat, amivel minden adat kódolva megy ki tõlem. Esetleg ha közben legyártanak egy quantum-PC hálózatot majd 2400-ban akkor már elég lesz neki hozzá "mindössze" 84 trillió év is.
<#mf1>#mf1> <#banplz>#banplz> <#duhos2>#duhos2> <#action>#action> <#levele>#levele> <#eplus2>#eplus2> <#finom>#finom> <#buck>#buck>
<#mf1>#mf1> <#banplz>#banplz> <#duhos2>#duhos2> <#action>#action> <#levele>#levele> <#eplus2>#eplus2> <#finom>#finom> <#buck>#buck>
Ki nem szarja le a Visztát?
Vagynem!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Biztos vagyok benne, hogy nálunk is "minden az állampolgár érdekében" történik.
Láthatjuk, hogy milyen rendõrségünk van, annak milyen vezetõi vannak ezért meg vagyok gyõzõdve róla, hogy adataim a legjobb kezekben lesznek.
Vagynem.
Láthatjuk, hogy milyen rendõrségünk van, annak milyen vezetõi vannak ezért meg vagyok gyõzõdve róla, hogy adataim a legjobb kezekben lesznek.
Vagynem.
iSS!
"A nyilvánosságra került adatok felháborodást váltottak ki és ezt csak növelte, hogy kedden a belügyminisztérium jogi osztályának tájékoztatása alapján kiderült az is, hogy az osztrák internetszolgáltatók már évek óta kiadják az elõfizetõik személyes adatait"
most ezen lepõdjek meg? mindenhol ez megy. Tuti a kormány befenyíti az összes szolgáltatót, csak eddig titokban ment, mostmár nyiltan.
most ezen lepõdjek meg? mindenhol ez megy. Tuti a kormány befenyíti az összes szolgáltatót, csak eddig titokban ment, mostmár nyiltan.
Nem a lényeg, hanem a fontos!