DRAWBALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem a fehér zöld piros (valamilyen volt szovjet tagállam?) zászló küzepére írni, hogy SG.hu
de
1. meguntam
2. egy faszkalap ott kezdett az S betû közepébe rajzolni...
de
1. meguntam
2. egy faszkalap ott kezdett az S betû közepébe rajzolni...
púúúúú
Én meg büdös életbe nem tok csatlakozni hozzátok, mert nem fog töltõdni a tinta. Miért? Mert dinamikus IP-m van 😞((((((((((((((
púúúúú
mennyi idõ amig a tinta respawnol?
http://thenamelessphoto.com/
de legalább írná alá... így vakon énis lehetnék kemény.
u dont have to listen anybody else but me
látszik a magyar szinvonal. rajzolnak egy pinát ami nagyobb mint a zászlónk, a bannerban egy péló feje van... -.-
vki ráírta a zászlónkra h "fail"
kijavítottam pont volt még 0.3 tintám 😄
kijavítottam pont volt még 0.3 tintám 😄
táblával csalázs 😛
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
valaki rajzoljon idióta smilet 😄
http://thenamelessphoto.com/
hajrá😊
#238: oké, köszie^^
btw pillangó alatt valaki kecykreatív volt 😄DD
#238: oké, köszie^^
btw pillangó alatt valaki kecykreatív volt 😄DD
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
vaalhol már láttam a fejét,csak nem emlékszem hogy hol,de most azt fogok rajzolni démonkával,meg zászló,ha lesz elég tintám😊
nekem még mindig nem tiszta, mikor töltõdik a tinta? ha sokszor látogatom, vagy ha sokáig van nyitva az oldal?
nám, a démonkára gondoltam.
"kutyalény" 😄D aranyos az is<#smile>#smile>
"kutyalény" 😄D aranyos az is<#smile>#smile>
na ez

kikellene egy bizonyos területet jelölni és együtt egy nagyobb zászlót csinálni.
Van egy ötletem egyébként. Alakítsuk meg hivatalosan majd a csapatot és mindig egy adott rajznál egy adott területet fog egy ember kirajzolni. Pl. xyz az észak keleti felét. Stb. És a bannerba "szétvágva" kirajzoljuk, hogy melyik kis területen mit kell rajzolnia valakinek 😊
Van egy ötletem egyébként. Alakítsuk meg hivatalosan majd a csapatot és mindig egy adott rajznál egy adott területet fog egy ember kirajzolni. Pl. xyz az észak keleti felét. Stb. És a bannerba "szétvágva" kirajzoljuk, hogy melyik kis területen mit kell rajzolnia valakinek 😊
púúúúú
ohh basszameg nemazta képet akartam xD
kár h nincs több tinta!! pedig ez nagyonnagy!!tetszik nagyon!!csak azabaj h sok ember kell 1 nagyobb dolog megcsinálásához!!
ez azért elég durva:
ez azért elég durva:
vagy lehet a másikra gonolsz,de attól jobbra le van a lepke😄 tehát az egyik ilyen kutyalény,a másik meg démonka😄
én már írtam a modiknak....
küldetés a #182-ban
küldetés a #182-ban
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
hi
beszállok, nagyon faja
csináljunk 1x olyant, mint a kis koreaiak (playbackban láttam, hogy a térkép egy jó nagy területét kifestették koreai zászlóval)
kivan benne?
és most mi a küldetés?
valaki vegye sztem fel a házigazda jogot és bannerban írogasson már ki ilyeneket 😊
beszállok, nagyon faja
csináljunk 1x olyant, mint a kis koreaiak (playbackban láttam, hogy a térkép egy jó nagy területét kifestették koreai zászlóval)
kivan benne?
és most mi a küldetés?
valaki vegye sztem fel a házigazda jogot és bannerban írogasson már ki ilyeneket 😊
púúúúú
bardocz vacka mellett balra lejjebb egy kicsit.
az elõbb még csigabigának nézett ki, de már jön a tinta<#smile>#smile>
az elõbb még csigabigának nézett ki, de már jön a tinta<#smile>#smile>
be ne fejezzétek a pillangót, amit elkezdtem :-o