DRAWBALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
:C

John Cena
én is néztem😞

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Sephirot T
úgy látszik eltûnt a zászló,már csak apró foltocskák látszanak belõle

VRSDM
SHADOW_THH keze munkája 😉

u dont have to listen anybody else but me

John Cena
látom nem ismerted😛

Evil
Az a baj hogy ha elég nagy megtalálják félperc alatt azt ugyanezlesz a vége 😞

Sephirot T
szerintem el kellene költözni mert már nem tudjuk fent tartani,tul sokan piszkítják

Evil
Mostanra anyi firkász nekiesett a zászlónak hogyha nincs itt 4-5 ember aki segitene rendbe rakni akor a végén totál elfog tünni.

PyRex
OMG SDFSDF:SDF:SDF:SD:F::AS:ASD:ASD:ASD:ASD:ASDASD:AS bazmeg, ezen felsírtam 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

w77d
azt a baszott nagy fekete foltot kéne már kivenni, én nem tudtam teljesen mert elfogyott a tinta 😞

ThisZip
50%-kal javítottam egy pink foltot..

LOL, minek kell ilyet beszúrni? Nem írhatja le mindenki folyamatosan, h mit hol javított.... Ez nem a szavazó topik..... <#wow3>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

Segítséget meg köszi mindenkinek!
Nem kell besértõdni, nyugi van! Én kezdtem el a zászlót, magyarán az enyém. 😛 És attól, hogy van egy autód, nem csak te ülhetsz benne...
Azért lolmán, hogy a "te zászlód"... amennyire láttam mostanában, a "stílusokból" ítélve minimum hárman javítgattuk, de pl. a kb egy héttel ezelõtti ocsmány nagy sárga Dávid-csillagokat szinte teljes egészében én szedtem le.
Na nem mintha annyira szívemhez nõtt volna, hogy magamnak akarom, de azért vicces ez "az én zászlóm" hozzáállás 😄
ThisZip
Ez Eldiánnak ment.

ThisZip
Errõl már dumáltunk, h ígyis úgyis összefirkálják. Ha pedig leírod ide a bajod, akkor tuti, h megint összefirkálják, h röhöghessenek rajtad. Errõl jutott eszembe egy kép: link

Most nem azért, h szivassalak, de ez van. Szal csak lazán! 😉

Kiváncsi vagyok milyen ember az ilyen, aki most jót röhög magában, mert csinált nekem egy félperces munkát... neki üzenem, hogy gondolkozzon el, miért nincs barátnõje, akit b@szogathat - mert egy komolytalan hülyegyerek, és vesztes... vagy a kukit szereti... na, szóval menj a fiúdhoz zacsipacsit játszani öcsibogyó.
desigo
ami ide be lett linkelve vagy csak szóbajött egybõl rombolva lett 😞
És lol, mégis tudnak alkotni, lerajzolták a nevemet... (írni nem tudnak nagyon...)
Utálom, hogy egész nap semmi, tök szép a zászló, délután 3tól meg hazajön a sok kispöcs IQ fighter a suliból, akinek esze annyi van mint egy marék lepkének, alkotni meg annyit se tud mint egy kómás majom...
És alig hogy beírtam ide, már össze is baszták az egész zászlóm... Ezért javasoltam anno, hogy menjünk chatre, és ott tudnánk, hogy ki kicsoda. Lehetne bannolni a vandálokat... tudom hogy nem fogják levédeni, csak a magam szórakoztatására csinálom.
desigo
tényleg régóta tartod a zászlót
nem semmi

semmi értelme a zászlót védeni mert sosem védik le és mindig szétcseszik az összeset 😞
XD Az én zászlóm volt elõbb, de mindegy... csak annyi, hogy csináljátok a sajátotok, és javítsátok amit tudtok, de ne más rajzát csesszétek össze. Kösz.
desigo
egyedül csinálod a felsõ zászlót?

honnan szedsz annyi tintát?
ThisZip
Javítottam egy fekete pacát.

Eldián:
Azt nem értem, hogy miért kezdtél bele egy másik zászlóba? Amennyi tintát "elpazarolsz", azt nyugodtan felhasználhatnád a nagyobbik zászlónál.

A másik zászló az enyém, próbálom normális állapotban tartani, csak a tökömdenagyonkivan azzal, hogy a zöldemet meg a fehéremet mindig pirosra akarjátok festeni! Inkább javítsátok a saját zászlótokat, van rajta mit, ne az enyémet barmoljátok össze! Köszi.
ThisZip
Ki csinálja a fölötte lévõ másik zászlót? 😮

Én csak a nagy firkákat szoktam javítgatni. Pl. a horogkereszt és a külföldi szitkokat. Addig várok, hogy töltõdjön a tinta és jöhet a következõ. 😄

Sephirot T
én is javitom de én kb. csak 20%-t nyomok rá kétnaponta mert ha tovább várok lenullázódik a tinta

Benny04
a fenébe, már nem mûxik a 0.1-es cuccos :cc

John Cena
akkor legalább 5en vagyunk😊

Evil
Énis naponta javitom..

bardocz
segítettem 100%-al fehérbe
Goruck
énis szoktam javítgatni...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

ThisZip
ÍÍÍgy van! 😄😄

w77d
nem baj, végsõkig tartanunk kell a frontot 😄

Benny04
én is itt vagyok ám 😊)

ThisZip
87.6-tal javítottam fehéret, megint keletkezett egy horogkereszt..
Sztem elõre lehetett látni, h minél nagyobb lesz a zászló annál feltûnõbb lesz, és minél feltûnõbb annál többen akarják összefirkálni...

arankamama meg megmondta, h õ is firkálni fog, ki is írta a nevét egyszer, vagy lehet h más volt csak az õ nevével 😛

ThisZip
én is segítek 😉

John Cena
én msot 100% pótolom😊 volt 1 kurva nagy horog kereszt..:S:S + 1-2 virágocskát egyre többen vannak a köcsögök

desigo
én is arra nyomom a tintát 2-3 naponta
w77d
remek 😊

John Cena
Én itt vagyok😛

w77d
hogy eltûnt innen mindenki 😞

én még naponta próbálom javítgatni a zászlót, de túl sok a hülye firkáló :S

John Cena
Törzshelynek szerintem ezt: >>>!KATT!<<< Behelyezhetjük (banner alá)

Igen,vállalom hogy én csináltam.

Benny04
te csináltad?

http://www.drawball.com/vy6pww

John Cena
azt teszem legalább 60%-al!