1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
Jocex #1524 Kihalt ez a jó kis topik:(. -
#1523 és akkor be kell ide írni, mi?! xDhöhö -
#1522 Jah, de menek albiba haverokkal + koleszosokkal vizsgaidőszakot búcsúztatni! -
#1521 és uncsizol? :D -
#1520 én is azért írtam ide mer +fav :ASD:A:SD:ADS -
#1519 attól, hogy már nem drawballozok, favban van még mindig a topik ;) -
#1518 wehehehe, nem is gondoltam, hogy fog ide vki írni vmit :D:D -
#1517 down :D -
#1516 up -
#1515 Esküdni mernék hogy az alattunk lévő WII forumosok cseszik szét feketével a zászlónkat, amig elnem kezdett feketedni a zászlónk adig egész szép tiszta volt a fekete rész náluk. De amióta a miénkre kenik a feketét azóta az övéké is csak romlik. -
#1514 :C -
#1513 én is néztem:( -
#1512 úgy látszik eltűnt a zászló,már csak apró foltocskák látszanak belőle -
#1511 SHADOW_THH keze munkája ;) -
#1510 látom nem ismerted:P -
#1509 Az a baj hogy ha elég nagy megtalálják félperc alatt azt ugyanezlesz a vége :( -
#1508 szerintem el kellene költözni mert már nem tudjuk fent tartani,tul sokan piszkítják -
#1507 Mostanra anyi firkász nekiesett a zászlónak hogyha nincs itt 4-5 ember aki segitene rendbe rakni akor a végén totál elfog tünni. -
#1506 OMG SDFSDF:SDF:SDF:SD:F::AS:ASD:ASD:ASD:ASD:ASDASD:AS bazmeg, ezen felsírtam :D -
#1505 azt a baszott nagy fekete foltot kéne már kivenni, én nem tudtam teljesen mert elfogyott a tinta :( -
#1504 50%-kal javítottam egy pink foltot..
LOL, minek kell ilyet beszúrni? Nem írhatja le mindenki folyamatosan, h mit hol javított.... Ez nem a szavazó topik..... -
#1503 [center] -
Eldián #1502 Segítséget meg köszi mindenkinek! -
Eldián #1501 Nem kell besértődni, nyugi van! Én kezdtem el a zászlót, magyarán az enyém. :P És attól, hogy van egy autód, nem csak te ülhetsz benne... -
Villanypásztor #1500 Azért lolmán, hogy a "te zászlód"... amennyire láttam mostanában, a "stílusokból" ítélve minimum hárman javítgattuk, de pl. a kb egy héttel ezelőtti ocsmány nagy sárga Dávid-csillagokat szinte teljes egészében én szedtem le.
Na nem mintha annyira szívemhez nőtt volna, hogy magamnak akarom, de azért vicces ez "az én zászlóm" hozzáállás :D -
#1499 Ez Eldiánnak ment. -
#1498 Erről már dumáltunk, h ígyis úgyis összefirkálják. Ha pedig leírod ide a bajod, akkor tuti, h megint összefirkálják, h röhöghessenek rajtad. Erről jutott eszembe egy kép: link
Most nem azért, h szivassalak, de ez van. Szal csak lazán! ;) -
Eldián #1497 Kiváncsi vagyok milyen ember az ilyen, aki most jót röhög magában, mert csinált nekem egy félperces munkát... neki üzenem, hogy gondolkozzon el, miért nincs barátnője, akit b@szogathat - mert egy komolytalan hülyegyerek, és vesztes... vagy a kukit szereti... na, szóval menj a fiúdhoz zacsipacsit játszani öcsibogyó. -
#1496 ami ide be lett linkelve vagy csak szóbajött egyből rombolva lett :( -
Eldián #1495 És lol, mégis tudnak alkotni, lerajzolták a nevemet... (írni nem tudnak nagyon...) -
Eldián #1494 Utálom, hogy egész nap semmi, tök szép a zászló, délután 3tól meg hazajön a sok kispöcs IQ fighter a suliból, akinek esze annyi van mint egy marék lepkének, alkotni meg annyit se tud mint egy kómás majom... -
Eldián #1493 És alig hogy beírtam ide, már össze is baszták az egész zászlóm... Ezért javasoltam anno, hogy menjünk chatre, és ott tudnánk, hogy ki kicsoda. Lehetne bannolni a vandálokat... tudom hogy nem fogják levédeni, csak a magam szórakoztatására csinálom. -
#1492 tényleg régóta tartod a zászlót
nem semmi
semmi értelme a zászlót védeni mert sosem védik le és mindig szétcseszik az összeset :( -
Eldián #1491 XD Az én zászlóm volt előbb, de mindegy... csak annyi, hogy csináljátok a sajátotok, és javítsátok amit tudtok, de ne más rajzát csesszétek össze. Kösz. -
#1490 egyedül csinálod a felső zászlót?
honnan szedsz annyi tintát? -
#1489 Javítottam egy fekete pacát.
Eldián:
Azt nem értem, hogy miért kezdtél bele egy másik zászlóba? Amennyi tintát "elpazarolsz", azt nyugodtan felhasználhatnád a nagyobbik zászlónál.
-
Eldián #1488 A másik zászló az enyém, próbálom normális állapotban tartani, csak a tökömdenagyonkivan azzal, hogy a zöldemet meg a fehéremet mindig pirosra akarjátok festeni! Inkább javítsátok a saját zászlótokat, van rajta mit, ne az enyémet barmoljátok össze! Köszi. -
#1487 Ki csinálja a fölötte lévő másik zászlót? :O -
Bloodluster #1486 Én csak a nagy firkákat szoktam javítgatni. Pl. a horogkereszt és a külföldi szitkokat. Addig várok, hogy töltődjön a tinta és jöhet a következő. :D -
#1485 én is javitom de én kb. csak 20%-t nyomok rá kétnaponta mert ha tovább várok lenullázódik a tinta