Ötven éve kering a Vanguard I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Föld valójában nem is igazán gömb alakú" - Mondtam én, hogy lapos és teknõsök tartják a hátukon...
Akkorra biztosan kifejlõdik egy új intelligens élet a földön. (Illetve egy intelligens élet. )<#zavart2>

Az Ûrhajózási Lexikon írja a 200 millió évet (Akadémiai Kiadó, 2. kiadás, 1984)

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Csak szeretem a pontosságot :-)

Darth Sith
szerintem 200 vagy 8 millió év, ezen nem fogunk összeveszni 😉

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Élien Plánet!

Kara kánként folytatom tanításom.

Jujj!
Micsió Kaku osztja az észt a Discovery Science-n most!

Kara kánként folytatom tanításom.

"LaGeoS hold élettartama körülbelül nyolcmillió év" Írják ezt másutt..

A LAGEOS holdak még 200 millió évig fognak keringeni, szóval ha ez lezuhan, marad még utána bõven.

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

julius666
Meg aztán akkor most most minek örülnénk ennyire, ha lezuhant volna? <#finom>

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

654 kilométer magasan van a pályája legalacsonyabb pontja, ott már elég ritka a légkör, hogy bírja 200 évig visszatérés nélkül.

Ennél hogyhogy nem kell állandóan pályát korrigálni, hogy ne zuhanjon le?
Csak egy apró fekete lyuk miatt átment a negatív téridõ-kontinumba, majd egy fehér lyuk segítségével visszajött (még jó, hogy nem találkozott egy piros lyukkal, azok elég kutyák), szal nem komoly.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Bár a Vanguard 1964-ben "elnémult" ...hehe<#alien>

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

Dark Angel 666
az lett volna az igazán érdekes ha még most is mûködne 😊

Ez tetszik!

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

bertino
<#eljen> HBD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!