11
  • ziipp
    :D
  • ziipp
    Érdekes riport, nekem tetszett! Ha választanom kell, én mindig is inkább TV2 párti voltam, (picit igényesebbnek is tartom, mint az RTL) de ha a piacvezetőségnek az az ára, hogy szennyel árasztunk el egy csatornát, akkor inkább azt kívánom, hogy maradjon a TV2 örök második.
  • skodatuning
    nyugi fiatalok, szépen lassan eljön az idő, amikor a tv sztárok a saját anyjukat b...k a képernyőn, hogy nagyobb legyen a nézettség...
  • Adamul
    hát, győzzön a jobbik!
  • SA2B
    inkább dragonballt adjanak:P
  • ldavid
    Uri Geller @ Wikipedia
  • julius666
    "Az nem lehet véletlen, hogy a két tévé szinte egy időben indította el hasonló műsorát. Ezen a piacon is dolgoznak ipari kémek?"

Még egy ilyen hülye kérdést. Mégis mit várt a riporter, mit fog válaszolni? "De bazdmeg, vannak"?
  • C4ine
    Bennem még mindíg egyetlen kérdés motoszkál, de komolyan.: Ki a f@*zom az az Uri Geller?
  • bobi64
    de nézem néha mindkét szart, de csak kevés műsort lehet megnézni és a sok reklám is borzasztóan zavaró. persze aki akarja nézze a szart, olvasson blikket, csak azt nem értem akkor kajából mért igyekszünk finomat enni? ennyi erővel lehetne kutyagumit is enni. a testnek megválogatjuk, de a léleknek minden jó?
  • bertino
    piacvezető ?
    nem mintha nem ugy süllyednének, ahogy nem szégyellik...
  • Loverman
    igen most jönnek majd az "énn ugyse nézemm etyik szart se" hozzászólások, azokat nem kérjük, köszi