11
-
#11 :D -
#10 Érdekes riport, nekem tetszett! Ha választanom kell, én mindig is inkább TV2 párti voltam, (picit igényesebbnek is tartom, mint az RTL) de ha a piacvezetőségnek az az ára, hogy szennyel árasztunk el egy csatornát, akkor inkább azt kívánom, hogy maradjon a TV2 örök második. -
#9 nyugi fiatalok, szépen lassan eljön az idő, amikor a tv sztárok a saját anyjukat b...k a képernyőn, hogy nagyobb legyen a nézettség... -
Adamul #8 hát, győzzön a jobbik! -
SA2B #7 inkább dragonballt adjanak:P -
ldavid #6 Uri Geller @ Wikipedia -
#5 "Az nem lehet véletlen, hogy a két tévé szinte egy időben indította el hasonló műsorát. Ezen a piacon is dolgoznak ipari kémek?"
Még egy ilyen hülye kérdést. Mégis mit várt a riporter, mit fog válaszolni? "De bazdmeg, vannak"? -
C4ine #4 Bennem még mindíg egyetlen kérdés motoszkál, de komolyan.: Ki a f@*zom az az Uri Geller? -
bobi64 #3 de nézem néha mindkét szart, de csak kevés műsort lehet megnézni és a sok reklám is borzasztóan zavaró. persze aki akarja nézze a szart, olvasson blikket, csak azt nem értem akkor kajából mért igyekszünk finomat enni? ennyi erővel lehetne kutyagumit is enni. a testnek megválogatjuk, de a léleknek minden jó? -
#2 piacvezető ?
nem mintha nem ugy süllyednének, ahogy nem szégyellik... -
Loverman #1 igen most jönnek majd az "énn ugyse nézemm etyik szart se" hozzászólások, azokat nem kérjük, köszi