Az SG.hu a 23. leglátogatottabb oldal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ 20-ból kb 4-5 oldal normális, és hasznos, a többit nem is minõsítem... Színvonal rulz!

Amúgy grat SG!

Bravó SGó!

Kara kánként folytatom tanításom.

St
SG helye az alexán is jó, ott 24. 😊

Sajnos az alexa nemigazán hiteles, hiszen csak azokat nézi akik az alexa toolbart használják, õk pedig igen speciális réteg....
Mirtil
Sántít, nem kicsit, nagyon..
Az Alexában benne van a goldengate, errõl jutott eszembe: hogyhogy egy darab szexoldal nem került ezek közé be? Márpedig elég valószínûnek tartom, hogy egy átlagmagyart jobban érdekel, mint az apeh oldala. Vagy talán cenzúrázták?
Online játékokat se látni, pedig a másik listában ott van a travian és a bitefight is.

Amúgy ha már statisztika, akkor mért nem Alexa? 😊
Top 100 Magyar oldal

Itt az iwiw az elsõ 😊, de pl a sulinet.hu csak a 60.
Meg az is sántít, hogy a sulinet.hu egyáltalán szerepel a listában, már rég el is felejtette mindenki, hogy volt ilyen valaha. Az, hogy megelõzi pl a használtauto.hu-t, meg egyenesen büdös. Szerintem....
Ez nekem gyanús. Nem hinneém, hogy az Origo másfélszer népszerûbb, mint az Index. Nyomták a tv reklámot, elhiszem, hogy feljött, de ennyire???
23?!<#wow1>Ez biztos egy összeesküvés! Na most lebuktott az sg<#nezze>

A türelem rozsdát terem.

Tinman
Amúgy nem csoda, hogy a 23. leglátogatottabb, csak én naponta min. 10x hozom be az oldalt :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"pffff. van még olyan aki adózik??? "

Van képzeld. Azért melózok napi 9-10 órát, hogy a nem adózó köcsögök ingyen élhessenek munkanélküli segélyen. Fordulna fel az összes, amelyik képes rá, ajánlatai vannak, de nem megy el dolgozni. Ezer+1 ilyen van, fõleg a tudjátok kik.<#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát ja, és az IWIW 4%-kal többet nõtt. Bizonyára vannak, akik ott trágyalják ki a dolgaikat, nem az MSNen, vagy bármilyen "privátabb" helyen. Mindegy, ettõl még ugyan nem lesz világgazdasági válság, csak nehogy a végén annyira szutyok hely legyen az IWIW, mint amilyen a chat.hu.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Pffff IWIW csodálatos. Igaz múltkor mondtam egy ismerõsömnek hogy sokan azt hiszik hogy az internet csak az iwiw-bõl myvip-bõl meg a freemail-ból áll. És erre tessék! <#szomoru1>

De azért fura, hogy csak ilyen kis különbséggel vezet a google.

Ezután ha valaki baromságot kérdez, akkor az iwiwre küldöm, keresse meg ott. 😊

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

Minõ meglepõ, hogy egy keresõoldal vezeti a statot! Az viszont, hogy az iwiw a második: <#levele>.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

sg.hu, gratulálok!!!
Szerintem engem mostanaban nem eppen magyarnak mond akarmien kutatas is pedig 15 evnel idosebb vagyok, itt messze fent eszakon 😊

"Az SG.hu a 23. leglátogatottabb oldal" na akkor lehet erõltetni a bulvárhíreket a jobb látogatottságért ehehe
Gerygrey
Honnan vannak az adatok?

A Szonda Ipsos és a Gemius Hungary által 15 évnél idõsebbek körében készített(...) - vagyis nagyjából ugyanazok és valószínûleg ugyanazzal a módszerrel készítik ezeket a statisztikákat, mint a politikai pártpreferencia-felméréseket választások elõtt.

pffff. van még olyan aki adózik???
Pfff. Ha te nem, akkor inkább húzd meg magad és maradj csöndben, de ne verd büszkén a melled hogy te nem.
Azért az gáz, hogy az iwiw a 2. Na meg a freemail a 4... Látszik a színvonal... =/

"csak mert pl a median sütijeit a kezdet kezdete óta tiltom"

fú, ügyi vagy. akkor adj hozzá egyet minden számhoz, ahol jártál és teljesen más lesz a lista.
persze az internetszolgáltatód tudja 15 évnél idõsebb vagy, vagy nem

<#wave><#taps>
aztán honnan vannak az adatok?
csak mert pl a median sütijeit a kezdet kezdete óta tiltom, ahogy a google-analizálását is. vagy az internetszolgáltatónk ad ki bennünket? gyönyörû, mondhatom...
apeh.hu ??? pffff. van még olyan aki adózik???

3 dolog:
hazugság, aljas hazugság, és a statisztika.

Ki nem szarja le a Visztát?

Szerintem windowsupdate és egyéb letölthetõ frissítések miatt van ott, illetve explorernél is lehet ilyesmi alapbeállítás, talán.

PíszLávJuniti
Ha 10 éves kortól számítana, akkor SG torony magasan vezetne, utána pedig gportál vagy hasonló 😊
a microsoft.com ot nem tudom, ki az az épkézláb ember, aki olvasgatja?
msdn szvsz külön lenne jelezve

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler