Az SG.hu a 23. leglátogatottabb oldal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy grat SG!
Kara kánként folytatom tanításom.
Sajnos az alexa nemigazán hiteles, hiszen csak azokat nézi akik az alexa toolbart használják, õk pedig igen speciális réteg....
Az Alexában benne van a goldengate, errõl jutott eszembe: hogyhogy egy darab szexoldal nem került ezek közé be? Márpedig elég valószínûnek tartom, hogy egy átlagmagyart jobban érdekel, mint az apeh oldala. Vagy talán cenzúrázták?
Online játékokat se látni, pedig a másik listában ott van a travian és a bitefight is.
Top 100 Magyar oldal
Itt az iwiw az elsõ 😊, de pl a sulinet.hu csak a 60.
A türelem rozsdát terem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van képzeld. Azért melózok napi 9-10 órát, hogy a nem adózó köcsögök ingyen élhessenek munkanélküli segélyen. Fordulna fel az összes, amelyik képes rá, ajánlatai vannak, de nem megy el dolgozni. Ezer+1 ilyen van, fõleg a tudjátok kik.<#levele>#levele>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ezután ha valaki baromságot kérdez, akkor az iwiwre küldöm, keresse meg ott. 😊
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A Szonda Ipsos és a Gemius Hungary által 15 évnél idõsebbek körében készített(...) - vagyis nagyjából ugyanazok és valószínûleg ugyanazzal a módszerrel készítik ezeket a statisztikákat, mint a politikai pártpreferencia-felméréseket választások elõtt.
pffff. van még olyan aki adózik???
Pfff. Ha te nem, akkor inkább húzd meg magad és maradj csöndben, de ne verd büszkén a melled hogy te nem.
fú, ügyi vagy. akkor adj hozzá egyet minden számhoz, ahol jártál és teljesen más lesz a lista.
<#wave>#wave><#taps>#taps>
csak mert pl a median sütijeit a kezdet kezdete óta tiltom, ahogy a google-analizálását is. vagy az internetszolgáltatónk ad ki bennünket? gyönyörû, mondhatom...
3 dolog:
hazugság, aljas hazugság, és a statisztika.
Ki nem szarja le a Visztát?
a microsoft.com ot nem tudom, ki az az épkézláb ember, aki olvasgatja?
msdn szvsz külön lenne jelezve
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler