7285
nfs-undercover-logo_mob_ca.png?cb=136676
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik

A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
  • Tomsteel
    hát tényleg elég dúrván hajaz az MW-re, nem mondanám, hogy rossz lesz, de még mindig nem érzem a Transporter géneket :)
  • fery02
    Hazucc, mert bizony a fejlesztők azt hazudták, hogy egy teljesen új irányvonal szerint készítik a játékot. :D (am én se látok különbséget a Most Wanted-hez képest, ugyanúgy ráközelít pár másodprecre pl a kamera a rendőrre, ha észrevesz. esetleg annyi különbség, hogy ebbe lesznek az út szélén pálmafákk.
  • Pepsi Twist
    "jobb tuning," én még eddig 1 kurva tuningot nem láttam baszod :D
  • mikiking
    nem fog..bár MW et kedveltem..de még 1 MW game nem volna jo
  • Szabi1991
    eddig még "bíztunk" benne hogy jó lesz... csak csalódás ért...

most "tudjuk" hogy szar lesz, hátha most is csalódás ér, csak most épp kellemes.. :)
  • blackfire001
    Ne vonjunk már le elhamarkodott következtetéseket.
    Valóban, a játéknak teljesen Most Wanted beütése van. Azonban más sztori, más város, más grafikai felépítés, jóformán minden más, egyedül a színvilág maradt MW, meg a rendőrök talán. Azonban majdnem minden más megváltozott. Törés, más kezelhetőség, jobb MI, jobb tuning, szerintem ütős sztori...

Ha meg annyira nem bízunk a játékban ott lesz a demó. Szóval szerintem ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket.
    A Carbonra mindenki azt mondta, hogy jó lesz. Erre szar lett. Most mindenki azt fogja mondani erre, hogy Szar lesz? Csak úgy reflexből?

Mind1, ez az én véleményem. :D
  • Pepsi Twist
    jaja 1 és ugyan az a 2
  • mikiking
    beteszem a Most wantedot,és elmondhatom,hogy jáccottam az Undercoverrel.... én nem látok változást a MW-hez képest :S
  • SötétBarom
    Egész jó a videók alapján :DDD
  • SLICK
    Ja és a cikk írója egy buzi, aki szintén nem játszott NFS-el az underground előtt. Embert így élvezkedni egy játékra (ami mellesleg tényleg egy hoki) nem láttam az is biztos. :|
  • SLICK
    Vélemények:

1. Videó: A grafika picit változott, vagy még annyit sem. Ez az autó lopósdi fos. A köcsög rendőrök autói megint betonfal szilárdak lesznek. Előre látom, hányszor fogok szívni ilyen nyomorékságok miatt... Egyébként itt nem látszik az, hogy ütközés után 2-3 mp-el már 300 km/h-val mész.

2. Videó: Itt máris visszaszívom a fenti írásomat. Ez már olyan szinten arcade, hogy namég. Játszhatatlan.

3. Videó: Ez a versenymód tetszeni fog, igaz a forgalom rohadt gané scriptes lesz megint, ami újabb negatív pont a játéknak.

4. Videó: Lsd 3. videó

Na mindegy a szokásos ötlettelen játékot kapjuk ismét amit minden 10 éves megvetet karácsonyra, mert van benne "nínó meg sok színes ótó"
  • Szabi1991
    ne reklámozzá má' :DD
  • trick daddy
    Hát Jaaa
  • Mikiller
    Előszedték a Most Wanted pályákat, gratula a nagy fejlesztéshez.
  • trick daddy
    jee am thx a vidit törik a verda is :) csak ahogy ismerem magam ritkán fogom épen látni a verdám XD
  • kovecses
    Azt már most látom hogy utálni fogom a Highway Battle-t!!!
  • blackfire001
    Amúgy ezen az oldalon mindíg friss hírek vannak. NFS oldal, de vannak még rovatok, meg pólót is lehet nyerni, ha ügyes vagy.
    OLDAL
  • blackfire001
    Nagyon állat! :D
  • Pepsi Twist
    meg SLR is :D
  • DJ Skyline
    lesz benne 3-as BMW is (harmadik videó)
  • blackfire001
    Végre, kaptunk igazi gameplay videókat a játékból! Szerintem nagyon durva! :D
    4 új videó!
  • SLICK
    ezért mert nem vettem el előled, veszel nekem egy Mercedes SLR McLarent ^^
  • Norbi1990
    BANNNNN
  • mikiking
    ték :D
  • SLICK
    Szóval nem mondtam, hogy az Underkurva nyerő lenne :|
  • ricsa008
    ez egy nagy szar lesz ha már a tuningot is kihagyák belőle
    sz...nak le
  • Pepsi Twist
    xD
  • Norbi1990
    Jah kihagyják ebből a tuningot is
  • Pepsi Twist
    omg az utolsó 2 NFS mind 1 rakás fos volt :D szted ez most nem lesz az?

amúgy ebben (már lehet írtam) még nem nagyon láttam szarrá tuningolt autót :D
  • Pepsi Twist
    jaja :D
  • Norbi1990
    Jah meg Corrado is alap lenne...
  • SLICK
    nincs benne két kocsi és máris szar? Gratulálok O.o
  • broman191
    Akkor nem lesz Ferka...
  • broman191
    Nem sok az újdonság...kíváncsi vagyok hogy Ferrari-t hogy sikerült beszerezni, mivel eddig mindig azzal érveltek hogy az ő autóikat ne törjék már össze holmi videojátékokban... Így elsőre a Dodge Viper GTS-R Concept tűnik valamire használható újdonságnak az Enzo mellett...
  • ATi0021
    Az a lista átverés. A nagy fansite-ok megkérdezték az EA-t, aki azt felelte, hogy hamis. De holnap lesz majd két új microsite. Az egyik a Tri City Car-Lot, ahol folyamatosan frissítve közlik a kocsikat. A másik a Tri-City Gazette, ahol különféle infókat közölnek majd.
    Forrás: NFSPlanet NFSCars
  • Pepsi Twist
    nincs vento se e30 fos az egész....
  • DJ Skyline
    Jaguar XJ-220, mmmm
  • SLICK
    lol Ferrari Enzo _D:SA:_

Na egy Opel Speedstert én is vártam már a játékba.
    Mindegy az összes kocsi eltörpül az SLR mellett ^^
  • Szabi1991
    Opel Speedster
  • SötétBarom
    XJ220, Firebird.. (#eljen)

Kár hogy ilyen fos gém lesz, az autólista jó.. :(