Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
képzeljétek el 😄 én eddig 1 NFS-t sem vittem ki 😄 kivéve a carbont mert azt 1 délután alatt végig lehet játszani 😄😄😄 az összes többit 100% save aztán tuningolgattam meg ökörködtem...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

trick daddy
hát v-hogy így de legalább lesz M6-os 😊 remélem a teljesítményét nem rontják el mint a ps-ben a e-92, vagy melyik.

DJ Skyline
a már jól megszokottak, 1-2 új autóval kibõvítve :|

offkorz
a burnout nem nfs:-|

én eddig az underground kivételével mindet végignyomtam egyszer (na jó, a PS-t sem, mert sztem uncsi 😛). Bár az MW nagyon tetszik, mégi egy idõ után egy picit uncsi lehet, meg sztem nem is lehet annyira változatosan tápolni benne, mint mondjuk az U2-ben (nekem az U2 a kedvencem eddig, meg a burnout).

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Prince23
Elsõ részleges autólista:

* Audi R8
* Audi RS4
* BMW E92 M3
* BMW M6
* Lamborghini (többféle)
* Lancer Evolution IX és X
* Lexus IS-F
* Mazda RX-7
* Mustang GT
* Nissan 350Z
* Nissan GT-R
* Porsche (többféle)

Sordoran
izlések és pofonok, én jól elvoltam vele anno, 2-3x vittem ki sztem
a Carbont is 3x de az kevesebb ideig tartott mint az MW egyszer 😄

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

ChuckyHUN
Azért az MW is hamar megunható a blacklist rendszerrel..😞

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Sordoran
én írtam h nem szimulátor az NFS, se az MW se a PS...
ha Arcade játékot akarok játszani, nekem inkább az MW jön be, nem a PS, mivel az MW már külön mûfaj, sokkal élvezetesebb mint a PS ami megpróbál vmi szimulátorosat, és nem jön be
persze van akinek bejön a PS, hát felõlem jöjjön be, én inkább MW-t nyomom, ha el akarok rugaszkodni a valóságtól az sokkal pörgõsebb és jobban leköt, meg izgalmasabb
PS-el is el lehet lenni gondolom, de az nem annyira pörgõs, és nem annyira valósághû, hiszen sokak baja hogy unalmassá kezd válni, verseny hátán verseny, semmi egyéb, én elhiszem h meg lehet unni
MW-ben meg ha jönnek a zsaruk, akkor minden felpörög
izlések és pofonok, nem szidom a PS-t mivel a teljes MÉG nincs meg
de én továbbra is az MW-t tartom a legjobbnak
aki valósághû autózást akar, ott vannak a szimulátorok, az Arcade érzést meg mindenki másik NFS részben találja meg!

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

trick daddy
teljes mértékben igazad van <#eljen> (részemröl)

ebbe a pár orába annyi-xar szó volt hogy egy selejt rap-számba-sincs annyi. A lényeg aki igazi "real" racing feelinget akar annak vannak más gamek pl: az egyesek által felkapot "GRID" ,TDU + stb...Ez arcade game (a ps esetében félig-meddig). Aki meg szidja azt aki kedveli az arcade game-ket ,az 1 <#kocsog> ,és fordítva is.

Grove4
Nyugi ,nem kell a flém,leírta,hogy nem a teljes verzióval játszott,õ a demo alapján ítélt,legyünk egymással kedvesebbek(milyen hippi vagyok).So RELAX!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Valóban ég és föld a két játék fizikája, és a Pro Streeté az ég, egyértelmûen.

Próbáltál már MW-ben lassan 5hm/h kanyarodni? Láttad hogy mozognak úgy az autók? Vagy az reális hogy az MW-ben az autók 300 km/h-val száguldó törhetetlen kugligolyóként viselkednek, és úgy pattannak vissza a falról, mint a fippergolyó? Szerinted EZ a normális fizika? Ezt te sem gondolod komolyan.

Mint ahogyan azt sem, hogy leszólsz egy játékot anélkül hogy a teljes verzióval játszottál volna.

Sordoran
én meg egy NFS Mercedes-Benz Edition-t XD
bár az inkább TDU szinten kéne nekem 😄
több mint 100 év autói...

Pepsi Twist
eltudnék képzelni 1 LFS Undercover-t 😄

Grove4
Ha te mondod,nem vagyok olyan profi benne!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sordoran
*simán
és nem azt mondom h szar a fizika a PS-ben hanem h egy NFS-hez mérten nagyon is szokatlan, én nem várok el az NFS-tõl szimulátor szintet, nekem jó az arcade
ha többre vágyom ott a GRID vagy a TDU

Sordoran
hát a jó fizika nézõpont kérdése, mert az NFS nem szimulátor, azokhoz képest vmi... más 😄
az MW-ben ismán keresztbe lehet tenni autót kézifékkel, ellenben a PS (csak DEMO-t néztem) az autó alig bír kanyarodni el, vmi szimulátorosítást próbáltak csinálni, amibõl semmi jó nem sült ki...
a két játék fizikája ég és föld

Grove4
Én nem látok külömbséget a PS és a MW fizikája között(lehet,az én hibám),de szerintem a MW-nek se volt olyan jó fizikája.

Sordoran
hát ha egy PS fizikát belenyomnak akkor lehet még szar belõle 😄
mert a PS fizika mindenhova jó csak nem ide...
ide MW/Carbon fizika kell fejlesztve

Sordoran
Most Wanted jó volt, a Carbon az már nem, a rövidsége csak 1 volt a sok baja közül a Pro Street-nek eddig csak a demoját teszteltem de már látom mér nem tetszik sokaknak 😄
Undercover-tõl nem tom mit várjak, valójában én se várok megváltást tõle, de ha hoz egy Carbon szintet hosszabb sztorival megéri

Prince23
Most Wanted nyomdokain lesz ez a rész! Rossz nem lehet. Sõt!

poppe
nekem a most wanted még bejött (SÕT!!!), az annál újabbak viszont egyáltalán nem... remélem ez megint fasza lesz <#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Grove4
Nem értem azokat az embereket,akik azért jönnen be a topicba,hogy az adott játékot a sárga földig lehordják,mégám a falusi retardált módukon("MARÉK FOS") elõbb talán meg kellene tanulni normálisan,helyesn írni és aztán esetleg írhatnál a fórumra,a másik dolog meg amin kiakadtam,az ez:"ember akinek tetszett a ProStreet annak elég egy szar izlése lehet játékok terén!!!!enyit erröl!",szerintem sok embernek tetszett(köztük nekem is) ,mivel milliós példányszámban fogyott.Szóval nem értem az ilyen embereket,még meg sem jelent a játék,és egybõl megy itt a "marék fos"-ozás!

"Ennyi nyelvtani hibával meg felkiáltójellel téged is bátran nevezhetünk egy rakás szarnak."-egyetértek

Norbi1990
Elõbb próbáld ki és utána mondj véleményt!!
Ez mindenkire vonatkozik 😊
Nem értem miért kell egyszerre leszólni azt akinek más a véleménye. Attól, hogy valakinek tetszik az arcade attól még nem jelenti azt hogy máris kisebb színvonalú lenne. Akinek az a baja, hogy "jaj nem hasonlít a valóságra, mert nekem van jogsim stb..." az menjen üljön be a kocsijába és vezetgesse azt. Ez NFS nem GT5,TDU,GRID, vagy más szimulátor. Attól hogy egy-két szimulátor fannak nem tetszik nem jelenti, hogy rossz is. Egyszer ha már valaki leírta a véleményét nem értem miért kell ezerszer ideírnia, hogy ilyen-olyan vacak stb hangnemben. Komolyan nem tudom, ilyenkor hol vannak a moderátorok és a topic házigazdája.
Amúgy az a legnevetségesebb az ilyenekben, hogy itt szidják, meg csinálják az online nagyfiút, hogy kis hülyéknek jó az ilyen és fel se teszem stb. közbe meg Õ is felteszi és kipróbálja. Kétszínû, nagyképû banda. Persze akinek nem inge ...
SötétBarom
Köszönöm, hogy létezel. Most már látom legalább, hogy az EA szerint kik a célcsoport. A hozzád hasonló primitív userek, akik egybõl sírnak, ha valamennyire hasonlít az autó viselkedése egy igazihoz. Ezt a színvonalat neked találták ki -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ennyi nyelvtani hibával meg felkiáltójellel téged is bátran nevezhetünk egy rakás szarnak. <#eljen>

Pepsi Twist

Csak szerinted!A most wanted volt szinte a legjobb!!
meg elötte az underground 1 meg 2!!
utánna akk ugy ahogy még a carbon elment.
A ProStreet meg egy rakás szar!!!!!!!!
ember akinek tetszett a ProStreet annak elég egy szar izlése lehet játékok terén!!!!enyit erröl!

Pepsi Twist
a legjobb NFS a HotPursuit 2 volt meg a Porsche 2000 meg az NFS 1-2

Pepsi Twist
a sorozat legrosszabb részei: #898

bertino
már kifejtettem.

régi NFS hangulatát egyik ujabb rész se hozza vissza, vitatkozhatsz ezen bármeddig is.

persze véleménye mindenkinek lehet, ha neked visszahozza, akkor egs... 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pont ettõl tartunk. Mert a MW volt a sorozat legrosszabb része, a Carbon mellett.

Pepsi Twist
látom te sem fogod fel... MW, CA, PS, UC, mind szar... MIND 1 MARÉK FOS!!!

Pepsi Twist
ha meg olyan lesz mint a most wanted akkor megint istentelen szarjátékot fogunk kapni...

Hrutka Pál-nak mehet 😄

Ja, hát társaloghatunk és érvelhetünk ezen a dokkmunkás színvonalon is.

Szerintem meg a MW egy marék FOS!

Most már jobban érzed magad?

Pepsi Twist
te hülye...

az összes NFS 1 MARÉK FOS ÉRTED FOOOOSSSS...

kivéve az UG1 meg talán az UG2 de ami utána jött az mind szar....

Öcsém te nagyon láma vagy!!!!!!ez ugyan olyan lesz mint a most wanted!!!
pár dologba fog csak különbözni!
1.jobb grafika
2.más pálya (nagyobb map)stb
3.más stori!
stb

Máté94
Igaza van,hogy a PS egy marék FOS!
<#eljen><#eplus2>
Ki tudod normálisan is fejteni a véleményedet?

Pepsi Twist
sztem az UG1 UG2 óta az összes NFS hót szar... de sztem most ez csúcsot fog dönteni...

bertino
"Rájönnél, hogy a régi NFS hangulatot a Pro Street adja vissza a legjobban."

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Te meg egy hülye vagy, aki nem ismeri a régi, IGAZI NFS-eket.
Akkor nem beszélnél ekkora baromságokat. Rájönnél, hogy a régi NFS hangulatot a Pro Street adja vissza a legjobban.

A MW, Carbon pedig az ilyen egyszerû hülyegyerekeknek készültek, mint például te is.

trick daddy
hát tényleg x-ar ez a vidi még mobilhoz képest is de erröl a ps-dinamikálya jött-le <#pias>

Te gyerek!!!!Minden idök legszarabbik NFS-ét már kiadtát!Az pedig a Pro Street volt!!!!Errõl ennyit!!!

Pepsi Twist
ez az NFS-es minden idõk legszarabbja lesz sztem...

ui.: miért nemt udják a PS fizikát használni? azzal talán 1 fokkal jobb lenne...

fery02
Senki se mondta, hogy komoly féle lesz, ez a bannerrõl leüt, hogy olyan árkád lesz, mint akár az Outrun, csak éppen nem lehet végig driftelve végigvinni a pályát.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Pepsi Twist
ez inkább fun game... és nem az a komolyféle...

Pepsi Twist
hát... ha a modelleket most kicseréljük majd mozdonyokra akkor nem is lenne olyan rossz 😄

Pepsi Twist
jah...