Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
* Audi R8
* Audi RS4
* BMW E92 M3
* BMW M6
* Lamborghini (többféle)
* Lancer Evolution IX és X
* Lexus IS-F
* Mazda RX-7
* Mustang GT
* Nissan 350Z
* Nissan GT-R
* Porsche (többféle)
a Carbont is 3x de az kevesebb ideig tartott mint az MW egyszer 😄
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ha Arcade játékot akarok játszani, nekem inkább az MW jön be, nem a PS, mivel az MW már külön mûfaj, sokkal élvezetesebb mint a PS ami megpróbál vmi szimulátorosat, és nem jön be
persze van akinek bejön a PS, hát felõlem jöjjön be, én inkább MW-t nyomom, ha el akarok rugaszkodni a valóságtól az sokkal pörgõsebb és jobban leköt, meg izgalmasabb
PS-el is el lehet lenni gondolom, de az nem annyira pörgõs, és nem annyira valósághû, hiszen sokak baja hogy unalmassá kezd válni, verseny hátán verseny, semmi egyéb, én elhiszem h meg lehet unni
MW-ben meg ha jönnek a zsaruk, akkor minden felpörög
izlések és pofonok, nem szidom a PS-t mivel a teljes MÉG nincs meg
de én továbbra is az MW-t tartom a legjobbnak
aki valósághû autózást akar, ott vannak a szimulátorok, az Arcade érzést meg mindenki másik NFS részben találja meg!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
ebbe a pár orába annyi-xar szó volt hogy egy selejt rap-számba-sincs annyi. A lényeg aki igazi "real" racing feelinget akar annak vannak más gamek pl: az egyesek által felkapot "GRID" ,TDU + stb...Ez arcade game (a ps esetében félig-meddig). Aki meg szidja azt aki kedveli az arcade game-ket ,az 1 <#kocsog>#kocsog> ,és fordítva is.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Próbáltál már MW-ben lassan 5hm/h kanyarodni? Láttad hogy mozognak úgy az autók? Vagy az reális hogy az MW-ben az autók 300 km/h-val száguldó törhetetlen kugligolyóként viselkednek, és úgy pattannak vissza a falról, mint a fippergolyó? Szerinted EZ a normális fizika? Ezt te sem gondolod komolyan.
Mint ahogyan azt sem, hogy leszólsz egy játékot anélkül hogy a teljes verzióval játszottál volna.
bár az inkább TDU szinten kéne nekem 😄
több mint 100 év autói...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
és nem azt mondom h szar a fizika a PS-ben hanem h egy NFS-hez mérten nagyon is szokatlan, én nem várok el az NFS-tõl szimulátor szintet, nekem jó az arcade
ha többre vágyom ott a GRID vagy a TDU
az MW-ben ismán keresztbe lehet tenni autót kézifékkel, ellenben a PS (csak DEMO-t néztem) az autó alig bír kanyarodni el, vmi szimulátorosítást próbáltak csinálni, amibõl semmi jó nem sült ki...
a két játék fizikája ég és föld
mert a PS fizika mindenhova jó csak nem ide...
ide MW/Carbon fizika kell fejlesztve
Undercover-tõl nem tom mit várjak, valójában én se várok megváltást tõle, de ha hoz egy Carbon szintet hosszabb sztorival megéri
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Ennyi nyelvtani hibával meg felkiáltójellel téged is bátran nevezhetünk egy rakás szarnak."-egyetértek
Amúgy az a legnevetségesebb az ilyenekben, hogy itt szidják, meg csinálják az online nagyfiút, hogy kis hülyéknek jó az ilyen és fel se teszem stb. közbe meg Õ is felteszi és kipróbálja. Kétszínû, nagyképû banda. Persze akinek nem inge ...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
meg elötte az underground 1 meg 2!!
utánna akk ugy ahogy még a carbon elment.
A ProStreet meg egy rakás szar!!!!!!!!
ember akinek tetszett a ProStreet annak elég egy szar izlése lehet játékok terén!!!!enyit erröl!
régi NFS hangulatát egyik ujabb rész se hozza vissza, vitatkozhatsz ezen bármeddig is.
persze véleménye mindenkinek lehet, ha neked visszahozza, akkor egs... 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hrutka Pál-nak mehet 😄
Szerintem meg a MW egy marék FOS!
Most már jobban érzed magad?
az összes NFS 1 MARÉK FOS ÉRTED FOOOOSSSS...
kivéve az UG1 meg talán az UG2 de ami utána jött az mind szar....
pár dologba fog csak különbözni!
1.jobb grafika
2.más pálya (nagyobb map)stb
3.más stori!
stb

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Akkor nem beszélnél ekkora baromságokat. Rájönnél, hogy a régi NFS hangulatot a Pro Street adja vissza a legjobban.
A MW, Carbon pedig az ilyen egyszerû hülyegyerekeknek készültek, mint például te is.
ui.: miért nemt udják a PS fizikát használni? azzal talán 1 fokkal jobb lenne...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!