10
-
Mice #10 hova is lennénk nélküled! milyen jó, hogy nem vagyunk egyedül! mi hülyék... -
Abu85 #9 Eleve szabványos modulokat fejlesztenek amire nagy szükség van. Nincs semmiféle kizárás itt, az érdek egyértelmű. Jobban ki szeretnék használni a többmagos procikat.
Az AMD elsősorban a DirectX fejlesztésében elsődleges partner. Ez picit rosszabb dolog, mint az Intel és MS féle együtműködés, mivel az nV-t szinte teljesen kizárják a fejlesztésből. A DX11-es doksik alapján az nV csak az A-buffer-t szolgáltatja a szabványba, szemben a temérdek AMD Radeon technikával. -
Chris05 #8 10000000000%, hogy AMD kompatibilis modulokat fejlesztenek. A dual core amúgy sem az Intel érdeme, az AMD dombott ki először X2-t, megsúgom mindenkinek. -
Polemius #7 Ha egy éve kezdték volna, akkor is késésben lennének.
Amúgy meg valószínűleg amd-n is ugyanúgy elosztja majd az ilyen kód.
(A Ms-nak sem érdeke, hogy csak és kizárólag az intel procikon valósuljon meg.) -
gkalcso #6 Ha jól értem, akkor itt arról van szó, hogy win alatt a programok nem használják ki a több mag nyújtotta előnyöket. Ezt akarják orvosolni. Szerintem itt mindegy lesz, hogy melyik gyártó procija van mögötte, szabványos megoldást akarnak.
Az AMD eredetileg el akarta rejteni a magokat az OS és a felhasználói programok elől, de a marketing győzött( több mag=nagyobb teljesítmény). -
#5 "A januárban kezdődött munka eredményeként szabvány programmodulokat szeretnének látni."
Ez nem sérti a versenypiac szabályait? Úgyértem, hogy az AMD kizárása a fejlesztésből. -
Power #4 Te csak szeretnél ezred annyira nevetséges lenni. -
acdc #3 Hat igen ezt a meccset csak a nagyok jatszak -
acdc #2 Meg jo,hogy nem a processzor fejlesztesbe szall be a microsoft mer akkor at kene alnom az amd re.Na de a viccet felreteve vegre valami,mar ideje volt.
-
#1 úgylátom a nevetséges amd erre a bulira nem lett meghívva