Saját életét árulja egy internetező
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No és a kipróbálási, és cseregarancia mennyi idõre szól?
Mert mi van, ha Joe, aki neki nagyon jó barátja, engem nem szeret?
Netán Ivette, a kislánya nem ad puszit a láthatási napon?!?
😄
Majd egy agyszivó alakváltó alien fogja megtalálni, és akkor nem sétál sehová. 😄😄
Mert mi van, ha Joe, aki neki nagyon jó barátja, engem nem szeret?
Netán Ivette, a kislánya nem ad puszit a láthatási napon?!?
😄
Majd egy agyszivó alakváltó alien fogja megtalálni, és akkor nem sétál sehová. 😄😄
Én meg a cím elsõ olvasatára azt hittem, hogy jó pénzért megölheti valaki. 😊
Arra biztos lenne vevõ... bár sokra menne a pénzzel utána.
Arra biztos lenne vevõ... bár sokra menne a pénzzel utána.
pffff. nekem egy ilyan usher élete akkor se kéne ha õ fizetne érte, nemhogy még én <#ejnye1>#ejnye1><#alien>#alien>
Ki nem szarja le a Visztát?
kinek mi jut róla eszébe... edgar allen poe egyik zseniális regényének címe eredetileg hogy the fall of the house of usher
Már volt ilyen, nem ez az elsõ, úgyhogy nem újdonság.
De szerintem sokkal egyszerûbb lenne, ha fõbelõné magát.
De szerintem sokkal egyszerûbb lenne, ha fõbelõné magát.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ha azt veszem mamár a hírnév kp-re váltható,akkor nem is hülye a pasi.
Ja,sok idiótának tûnõ ötlet lett hatalmas siker.
És sok tutinak tûnõ lett kudarc.
Az a cserélõs fazon is megcsinálta a szerencséjét,és valami öngyujtóval vagy mivel kezdte nem emlékszem már.
És sok tutinak tûnõ lett kudarc.
Az a cserélõs fazon is megcsinálta a szerencséjét,és valami öngyujtóval vagy mivel kezdte nem emlékszem már.
Figyeljétek meg, milliomos fog válni belõle... Balfaszoknak áll a világ.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Szerintem is. Ez csak arra volt jó, hogy pl. az sg.hu-n megjelent hírnek... -_-
És ki akarja egy looser életét?
AZÁM<#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Blackmail the Universe
Hát igen, értenek a címadáshoz, azt hisszük valami érdekeset olvashatunk, közben semmi, ezt sokan megtették, de nem sg hír lett belõle 😛
Ha egyszer saját maga szerint is kudarc az élete, akkor ugyan kinek kell?
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Amikor még csak a cikk címét olvastam el, azt hittem, hogy eladja önmagát is, és valamiféle rabszolgaként lesz majd az új tulaj mellett. Na abban lenne fantázia. 😄 De így? Bár egy kis szerencsével bagóért szerezhet valaki egy polgári exzisztenciát. 😊
Feltûnési viszketegség a köbön.
"ebben nyilván a ház teszi ki a legnagyobb részt"
Nagyon valoszinu mer azt a kocsit meg motort ugy dobjak utannad ott.Menjen magyarorszagra 1 honap utan tuti visszasirna regi eletet es meg uszva is de visszamenekulne
Nagyon valoszinu mer azt a kocsit meg motort ugy dobjak utannad ott.Menjen magyarorszagra 1 honap utan tuti visszasirna regi eletet es meg uszva is de visszamenekulne
hehe, van egy régi horrorfilm, aminek Usher-ház a címe :-)))
A csávó ezzel kb. elismeri, hogy kudarcot vallott az életben. Még mindig jobb, mintha öngyilkos lenne.
(azt se értem, hogy minek mutogatja a hobbijait meg a bulikat, ezeket nem lehet megvenni)
(azt se értem, hogy minek mutogatja a hobbijait meg a bulikat, ezeket nem lehet megvenni)