22
-
Normal #22 No és a kipróbálási, és cseregarancia mennyi időre szól?
Mert mi van, ha Joe, aki neki nagyon jó barátja, engem nem szeret?
Netán Ivette, a kislánya nem ad puszit a láthatási napon?!?
:D
Majd egy agyszivó alakváltó alien fogja megtalálni, és akkor nem sétál sehová. :D:D -
#21 Én meg a cím első olvasatára azt hittem, hogy jó pénzért megölheti valaki. :)
Arra biztos lenne vevő... bár sokra menne a pénzzel utána. -
arrakistor #20 pffff. nekem egy ilyan usher élete akkor se kéne ha ő fizetne érte, nemhogy még én -
aDannyBoy #19 kinek mi jut róla eszébe... edgar allen poe egyik zseniális regényének címe eredetileg hogy the fall of the house of usher -
#18 Már volt ilyen, nem ez az első, úgyhogy nem újdonság.
De szerintem sokkal egyszerűbb lenne, ha főbelőné magát. -
csimmasz #17 Ha azt veszem mamár a hírnév kp-re váltható,akkor nem is hülye a pasi. -
csimmasz #16 Ja,sok idiótának tűnő ötlet lett hatalmas siker.
És sok tutinak tűnő lett kudarc.
Az a cserélős fazon is megcsinálta a szerencséjét,és valami öngyujtóval vagy mivel kezdte nem emlékszem már. -
Romel #15 Figyeljétek meg, milliomos fog válni belőle... Balfaszoknak áll a világ. -
sanyynn #14 Szerintem is. Ez csak arra volt jó, hogy pl. az sg.hu-n megjelent hírnek... -_- -
raingun #13 És ki akarja egy looser életét? -
#12 Pff... szánalom a köbön. -
Su0my #11 AZÁM -
#10 Az élete kudarc, de a vagyona még használható:) -
#9 nem én leszek a vevő az egyszer biztos -
bracsek #8 Hát igen, értenek a címadáshoz, azt hisszük valami érdekeset olvashatunk, közben semmi, ezt sokan megtették, de nem sg hír lett belőle :P -
Csaba42 #7 Ha egyszer saját maga szerint is kudarc az élete, akkor ugyan kinek kell? -
#6 Amikor még csak a cikk címét olvastam el, azt hittem, hogy eladja önmagát is, és valamiféle rabszolgaként lesz majd az új tulaj mellett. Na abban lenne fantázia. :D De így? Bár egy kis szerencsével bagóért szerezhet valaki egy polgári exzisztenciát. :) -
willcox #5 Feltűnési viszketegség a köbön. -
acdc #4 "ebben nyilván a ház teszi ki a legnagyobb részt"
Nagyon valoszinu mer azt a kocsit meg motort ugy dobjak utannad ott.Menjen magyarorszagra 1 honap utan tuti visszasirna regi eletet es meg uszva is de visszamenekulne -
rolika #3 hehe, van egy régi horrorfilm, aminek Usher-ház a címe :-))) -
Cat #2 A csávó ezzel kb. elismeri, hogy kudarcot vallott az életben. Még mindig jobb, mintha öngyilkos lenne.
(azt se értem, hogy minek mutogatja a hobbijait meg a bulikat, ezeket nem lehet megvenni) -
#1 Háak ennyiér kell a francnak a mocskos kis levetett élete, meg a béndzsa szőnyegbolti melója... (még akkor is, ha övé a bolt)