16
  • Hirvaer
    Tárgy, Alany, jelen esteben a mondanivaló helyes közvetítése okán: toldalékszavak, Állítmány, Határozók.

És ha "..."-ot használunk utánna célszerű valami plusz gondolatot kierőszakolni magunkból, különben befejezetlen a kommunikáció.
  • zserrbo
    Ezt már csak te nagyon tudhatod így előre...
  • zola2000
    Elvileg most az van, hogy a cod4bol konzolon fogyott 7 millio, pcn ennek a huszada, (kevesebb mint 5%a) ezert nem lesz tobb COD pcre.
  • ProGabe #13
    na akkor tisztázzuk:

az infinity ward megcsinálja a munka nehezét:megírják a motort,polirozzák,összegyúrják,elkészítik a játékot és lőn,megszületik a cod 1,2,4.

a másik céget csak megbízták,hogy csináljanak köztes részeket,amik amolyan félrészek,és csak konzolra jönnek,hiszen arra éri meg igazán
    tehát a kettő óta a páros számú - mondhatni - az igazi cod,hiszen azt csinálja az iw!
    a cod5 a 4 motorját használja,és ugyebár a pályaszerkesztővel elég ügyesen bánik egy szoftverfejlesztő cég(Treyarch),mondhatni egy mod...
    a cod6 ezzel szemben technológiailag is fejlettebb lesz
  • Tower Guard
    Hát azért ezt nem így kéne szerintem. Adják ki a páratlant meg a párost is pc-re hogy lehessen vegyesen 2.vh-s meg a jelenben játszódó rész is! Kell azért mindkét fajta, nemtudom mit variálnak hogy azt csak konzolra amazt meg nem
  • Alien!
    remélem rájöttek,hogy a cod4 óriási sikere annak is köszönhető,hogy végre hagyták már a dögunalmas 2.vh-s sztorit...20 éve játszok,de azt már vagy 800 játék felhasználta,kicsit lehet elég volt....úgyhogy várom a 6. részt az IW-tól,mert az 5. ahogy nézem megin felejtős.
  • DompR
    az Infinity Ward heGGeszti...
  • xido
    tehet mindenki egy szivességet nekem bő nyállal,hogy elkezdenek egy szériát multiplatformra,aztán gondolnak egyet és hopp..állok foghíjas gyújteménnyel,mert köcsögösködnek és exkluzívkodnak..bekapahtják
  • Balumann
    A páros részek jönnek minden platformra (PC-re és konzolra is), a páratlanok csak konzolra. A következő páratlan rész (5. rész) 2. VH-s lesz, a 6-ik részt nem lehet tudni de vh-nál későbbi. A későbbieket szintén nem lehet még tudni. Legalábbis én így értelmezem az eddig erről olvasottakat.
    Akinek nem esett volna le, 2 évig fejlesztik nem 1 ...
    Motor nem is kell újabb, csak a helyszín, történet, meg stb. (és h multin kicsit változtassanak, ne lehessen ugrásból így lőni és ne legyen ilyen gyors hasalás-felállás, és legyen falhozbújás például).
  • sylas
    jaja inkább ne évente jöjjön ki mert ha olyan lessz mint az uj nfs pcre akkor nem kérünk
    lehet konzolra jó az uj nfs de pc-re nem
  • wednes
    A párosak lesznek PC-re szerintem. Ahogy a COD 3 konzolon volt csak. Bár ki tudja...
    A lényeg, hogy 1 fejlesztő csapat 2 évig csinál 1 COD-ot.
  • gabr
    Mit nem értesz? Két fejlesztő van, az egyik a Treyarch, a másik Infinity Ward. Minden évben kiadnak egy részt. Egyik évben ez a feljesztő, a következőben az. Az egyik a II. világháborus témában utazik, a másik nem. De, hogy most PC-re melyik lesz, azt csak a kiadó (Activison) tudja, szerintem egyikse.
  • lokko
    ezt a zagyva cikket apám ... most az a merész, hogy évente adják ki, vagy az hogy a II.WW-os lesz a sztory megint (vazz) ?
    ... megszűnik a számozás, aztán páratlan számú részekről megy a zavart okosság ...
    valaki írja már meg értelmesen, hogy akkor most mi lesz a CoD-dal!
  • 0Speed0
    Az, hogy a páros PC, a páratlan Konzol*. Csak ez kimaradt a cikkből.

*1000éves információ
  • akyyy
    inkább készítsék évekig, de jót, mint minden évben, mert olyan lesz mint az nfs, fifa, stb...
  • retek683
    na most ez mien hülyeség hogy páros nem páros!! lol !!