366
-
Vlala #286 Még nincs kész a játék.
Állítólag tavaly ki kellett volna jönnie, de késnek a projekttel. -
kobi14 #285 Néztem a hivatalos webet és már nem sok gép hiányzik csinálják ők folyamatosan "sztem" csak lassan. -
#284 elfér a többi között :D -
#283 Szerintem nincs sok értelme már a topicnak. Meg se mozdulnak... -
#282 feleségül ne vegyünk?
kicsit olvashatnál! -
TIBIKE20 #281 helló valaki tudna adni egy linket hogy letudjam tölteni a headlight játékot torrent legyen legalább ami működik -
kobi14 #280 Gatya -
rpetyas #279 Néma csend és hullaszag.
Az orosz játékok ilyenek... -
#278 Hát nagyon úgy látszik ez olyan lesz mint a Rig N Roll 10 évig foglyák csinálni a játékokt.Azért remélem kiadják még.Az jó lenne már várom a Kamazt,a Zil-t, na meg a többi.Na csak ennyit akartam.
Csá
Upsz mennem kell suliba!!!
-
#277 ilyen nagy tragédia? nemlesz azt kész -
#276 Hír PLZ Hír Valami kibÿÿott hír az kéne ide nem film egy rendes dátum kéne de hogy mikor kapunk? -
#275 -
rpetyas #274 Sziasztok!
Megszereztem a fórumon már tárgyalt Kenguru című filmet.
Be szabad linkelni? -
#273 -
Robi546 #272 Jaj ne akkor pánikolok ha nem adták ki!XD
Amúgy nagyon várom a játékot már pedig remélem hogy kiadják bízok bennük a Rig´n´Roll-ra is azt mondták hogy nem jelenik meg nos nekem már megvan az is 1 vagy 2 hónapja szerintem ezt is kiadják valamikor remélem :SS
;((((((((( -
Robi546 #271 jaa :((((((((((((((( ;(( -
#270 még nem adták ki , nincs meg senkinek , sztem már nemis lesz ebből semmi -
Robi546 #269 mi???? -
#268 tudtaaaam SADMASD -
Robi546 #267 megvan?? :O honnan töltötted le??? plííz adj linket !!!! ha megvan ténleg előre is köszi!! :)))) -
DIESEL DOG #266 flame on! fight! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#265 nekem megvan
flame? -
DIESEL DOG #264 még ki sem jött omg.... -
#263 -
#262 Ha még nincs és kész én se érteném........ -
Volvo fh12 #261 Nem hiszem el hogy nem lehet le tölteni se honnan:S:S:S::(:(!!!!!!!!!!!!!!! -
Vlala #260 Naprakészek :) -
#259 Ez fél éve is új volt asszemXD -
Vlala #258 VBannéhány új autómodell, legalábbis újnak mondott.
Amúgy síri csend és hullaszag. -
DIESEL DOG #257 Nem nagyon... -
#256 Vlami hír nagyon üres ez a topic már egy hónapja nincs hsz valaki valami hír??
-
Vlala #255 Viccnek szántam a Shrek-beli Szamár "Ott vagyunk már?" kérdése után szabadon, nem sült el valami jól.
De tényleg, kijött már? -
hungaryws #254 olvass vissza :)
buék -
Vlala #253 Kijött már? :) -
#252 KijöTT két t..ugye..
Szerinted?
Ne skodj.. -
#251 kijöt már?
-
horysz #250 A játék fejlesztése nem állt le, de pontosabb dátumot még nem tudnak mondani.
Egyébként ha valakinek van kedve besegíteni a hivatalos magyar oldalon, esetleg tud angolul, az jelentkezzen nálam. -
DIESEL DOG #249 Engem ugyan hidegen hagy az hogy kiadják-e vagy nem... azért mert időnként tesz valaki egy megjegyzést az még közel sem rinyálás, szvsz rinyálás az ha tele szpemmelném a topikot avval hogy "mikó' jelenik má' meg", "aggyatok má' linket plííííz" meg még sorolhatnám... -
#248 Mi ment Rig'N'Roll topikba is amíg ki nem adták?
Ugyanez. -
DIESEL DOG #247 És ki rinyál szerinted? -.-"