366
-
kobi14 #366 Ezt is belehet zárni. -
Frenklin737 #365 Pedig Szerintem Jobb Lenne Mint A ETS. -
hungaryws #364 Nem tudni, szerintem játék már a kukában landolt :( -
Frenklin737 #363 Mikor Jön Ki A Játék????????????????? -
#362 Néha napján! -
#361 Ehe, maga is felbukkan errefelé? :D -
DANIELTRUCKER #360 Az baszna be ha mikor kijön Ez meg az ETS2 akkor ennek jobb lenne a fizikája! -
-
dawyd169 #358 Igen tudom, csak 2 héttel ezelőttig az utolsó hozzászólás majd 1 éves volt. Ez meg azért csak-csak "pörgöt" azért gondoltam hátha -
#357 Topikja. -
dawyd169 #356 Itt látszik a tengelyig való süppedés a sárban gyönyörű!!! -
dawyd169 #355 Sziasztok! Én is évek óta "nyomon követem" a játék sorsát, nagyon örültem mikor végre letölthető demo jelent meg!! De most nem ezért írok hanem mert ittszintén elérhető egy orosz teherautókkal készülő játék. A neve Spin Tires. Terepjárós, sárdagasztós.. Már a demo hihetetlen szép és remek fizikája van! A talaj/sár tényleg sárként viselkedik. A játék jövő év első negyedében talán meg is jelenik. (facebookról oldalán olvastam) A lapon látható videóból nem derül ki a süppedős sár igazi látványa(valszeg egy korábbi fáziskor készítették vagy nem tudom)szóval ha lehetőség van rá töltsétek és próbáljátok ki mert én a Screamer 4x4 óta ezt várom! Ja és ezt is évek óta követtem, volt több demo de ez az utolsó a legjobb! Aki kipróbálta írjon véleményt! -
Vlala #354 Kipróbálom, köszi! -
Gumikacsa62 #353 Hogyan indítom el a járművet? -
Gumikacsa62 #352 Köszönöm szépen. -
Robi546 #351 tessék: LETÖLTÉS
Csak vissza kéne olvasni. :) -
Gumikacsa62 #350 Hello, sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudnál letölteni/beszerezni a játékot. Ne mondjátok, hogy "Google" mert semmit nem találtam ott.. -
Robi546 #349 értem de legalább hangot tehettek volna neki, az egyik fontos rész. :) :D
Vlata: 1. Betelepítettem
2. Majd Tulajdonságok, és be pipáltam a Futtatás Rendszer gazdaként
3. Jobb klikk az indító ikonján és Futtatás rendszer gazdaként, nem tudom de valahogy elindult. :D -
#348 Nálam is elindul win7 alatt. Miért lenne sz@r? Még nagyon alap ez a verzió... Most kezdték el csinálni az egészet. -
Vlala #347 Hogy indítottad el? -
Robi546 #346 már elidult de ez ilyen szar ?? :DDDD xDDDD -
Robi546 #345 nah nálam se megy Win7 alatt :/ :S Mert ki ír ilyet: Unable To Connect blablabla... -
Robi546 #344 lol. Akkor most már megjelent a játék ? Legalább a demó ? :D :)) Töltöm az EXE-t de csak az EXE-t kell letölteni és megy ? vagy van telepítés ? :D -
#343 Sziasztok! Már 2008 óta követem a játék alakulását és most eléggé megörültem az új híreknek. Arról esetleg nincs valamilyen hír, hogy a hivatalos és a magyar oldal miért nem működik? Vagy csak nálam nem nyílik meg? Egyébként remélem, hogy a hangokat jól megcsinálják. :) Egy ilyen hangnak örülnék: http://www.youtube.com/watch?v=wjsVBMwcwcE
Mielőtt még szól valaki érte, ez az én videóm. -
Vlala #342 Hadd legyek már láma egy kicsit.
Nektek hogy indult be? Nekem sehogysem akar. Pewdig már majd beZilezek. -
#341 nem tom de szerintem ezt a vidit nem egy csávó csinálta hanem a készitők -
DANIELTRUCKER #340 Ezt a pályát is le lehet majd tölteni? -
#339 shit
-
Az oroszok már megint előttünk járnak
Figyeljétek csak a logót az elején -
Vlala #337 Nem indul. Sehogysem. :( -
#336 Windows 95-98-nak írja a támogatott oprendszert??? LOL!
Egy 2011-es játék az ősrégi oprendszerre! XDD -
Vlala #335 Köszi! -
kobi14 #334 tess
letöltés -
Vlala #333 Help!
Nem vagyok a cirill betűk profeszora, de mintha azt írná ki, hogy ez már nincs fenn.
Valaki fel tudná tenni nekem valahová? Az sem baj, ha latin betűket használó helyre :) -
DANIELTRUCKER #332 Köszönöm így tényleg működik! -
norman001 #331 A pótkocsival hogy kell elindulni?És ha nem indul el akkor töröld le és oda tedd ahova eredetileg rakná és akkor elindul :) -
kobi14 #330
-
DANIELTRUCKER #329 Hát ezt nekem nem indítja el! Kidob egy "Panda" nevű ablakot és aztán meg eltűnik! -
kobi14 #328 Start -> minden program -> Game -> Play Game -
DANIELTRUCKER #327 Nem tudom, melyik exe indítja el pontosan?