Oroszország - számítógép szőkéknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha Vistával adják, miért van a képen OSX?
Amúgy a funkcióbillentyûkön egyetlen jel van, ami így nem lehet "szükségtelen", tehát vagy az eredeti cikk írója gúnyolódott, vagy a fordító. Utóbbi esetben tudtommal törvényt sértett, de talán az elõbbi esetben is.
Amúgy a funkcióbillentyûkön egyetlen jel van, ami így nem lehet "szükségtelen", tehát vagy az eredeti cikk írója gúnyolódott, vagy a fordító. Utóbbi esetben tudtommal törvényt sértett, de talán az elõbbi esetben is.
hát ha visztával adják, akkor tényleg elég szõkének kell lenni annak aki ezt meg is veszi
Ki nem szarja le a Visztát?
Miért mindig ez a sablon-rózsaszín?
Bocs, ha vkinek tetszik, de én rosszul vagyok tõle.
Miért nem gyártanak ilyesmit ilyen színekben:
66C C99
99C CCC
669 9CC
003 333
vagy akár ilyenben:
996 666
663 366
663 333
itt látszanak is:
http://html-color-codes.com/
Szerintem ezek sokkal ízlésesebb árnyalatok.
Biztos hogy lenne rá kereslet,
nem mindenki akar szürke vagy fekete stzínû gépeket.
Bocs, ha vkinek tetszik, de én rosszul vagyok tõle.
Miért nem gyártanak ilyesmit ilyen színekben:
66C C99
99C CCC
669 9CC
003 333
vagy akár ilyenben:
996 666
663 366
663 333
itt látszanak is:
http://html-color-codes.com/
Szerintem ezek sokkal ízlésesebb árnyalatok.
Biztos hogy lenne rá kereslet,
nem mindenki akar szürke vagy fekete stzínû gépeket.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Ejjha lehet én látok szarul, de az olyan mint 1 machintos (legalábbis az ablak meg az a gördítõ sávja)
Ijj, mellé. Szóval a Link
Valószínûleg azért, mert nem arról a géprõl van szó, vagy az valószínû csak tanulmány. A cég site-ján csak a klavit találtam, de az már jó régen feltûnt humorportálokon is. Mindenesetre a klavit tutira meg lehet venni, íme[/url]. Bár szerintem elég igénytelen a matricázása...
Cewa mindenki!
Nagyon érdekes "találmány". 😄 De nem is lenne olyan rossz csak nem kéne a rózsaszín.
Tényleg. Mintha Linux lenne Gnome ablakkezelõvel. 😄 😛
Bye!
Nagyon érdekes "találmány". 😄 De nem is lenne olyan rossz csak nem kéne a rózsaszín.
Tényleg. Mintha Linux lenne Gnome ablakkezelõvel. 😄 😛
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A képen mintha nem annyira Vista futna 😊
Húú, szürkében egyet kristályok nélkül öcsémnek! Vagy akár maradhat rózsaszín is, neki mindegy 😄
nincs, nem is lesz...
Juuuuj ez nagyon nagy. XD
A kudarc az, ha meg sem próbálod.