19
  • DjDano
    Haver ez nem a Dallas :DD
  • Marko001
    A 13. a záró rész. De az omlásos rész asszem a 11-ben van, úgyhogy még van utána.
  • brueni
    most végülis mi az utolsó rész? nekem 13 van meg a 3.évadból. melyik a befejező rész, az omlásig emlékszem...meg, hogy visszaveszi a powert a főnök... van még utána valami rész?
  • kovadam87
    igazság szerint én nem szoktam nézni a mostani siker-sorozatokat de ez megtetszett :) Jópofa a Szökés, csak annyira rossz amikor lehet érezni h elhúzzák a részt idióta snittekkel meg nézésekkel meg rémült tekintetekkel :)) Persze ez alatt azt értem amikor az embernek már fáj az a 10 felesleges perc amit bele tudnak préselni :D Nálam 10ből 7-et kap :) és ezt mondom úgy h megvan az összes rész a 3. évad befejezéséig ;) kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás, amíg élünk remélünk =)
  • Marko001
    Szerintem meg marhajó lett a 3. évad is és nagyon messze áll a "fos"-tól.
  • winnie
    ó, szeretjük a hangembereket. számolj utána megint, hogy hány kórházas van. még börtönösból is több van.
  • Unreal1942
    Még mindig sokkla jobb mint a milló korházas meg helyszínelős sorozat.
  • xy21
    komoly?
  • Wittgen
    Megnéztem a 3. évadot, mert érdekelt. Mit ne mondjak, elég fos lett.
  • sanner011
    lol
  • edios
    Szpojlör! 4. évadban felébred Scofield, és rájön, hogy az egész csak egy rossz álom volt, húz egy cipőt, és elindul az esküvőjére Sara-val. És innentől a sorozat átalakul sitcommá.
  • Blas109
    jól tükrözi a 3.éved "értelmességét"....
  • bertino
    érdekesen fest :)
  • MoToX
    miért? talán nem tükrözi a sorozatban alakított szereplőt? :D
  • bertino
    jobb képet be se tehettetek volna.