Kezdődik a Prison Break 4. évad forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
Haver ez nem a Dallas 😄D

A 13. a záró rész. De az omlásos rész asszem a 11-ben van, úgyhogy még van utána.

most végülis mi az utolsó rész? nekem 13 van meg a 3.évadból. melyik a befejezõ rész, az omlásig emlékszem...meg, hogy visszaveszi a powert a fõnök... van még utána valami rész?
igazság szerint én nem szoktam nézni a mostani siker-sorozatokat de ez megtetszett 😊 Jópofa a Szökés, csak annyira rossz amikor lehet érezni h elhúzzák a részt idióta snittekkel meg nézésekkel meg rémült tekintetekkel 😊) Persze ez alatt azt értem amikor az embernek már fáj az a 10 felesleges perc amit bele tudnak préselni 😄 Nálam 10bõl 7-et kap 😊 és ezt mondom úgy h megvan az összes rész a 3. évad befejezéséig 😉 kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás, amíg élünk remélünk =)

Szerintem meg marhajó lett a 3. évad is és nagyon messze áll a "fos"-tól. <#ejnye1>

ó, szeretjük a hangembereket. számolj utána megint, hogy hány kórházas van. még börtönösból is több van.
Még mindig sokkla jobb mint a milló korházas meg helyszínelõs sorozat.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

xy21
komoly?

Megnéztem a 3. évadot, mert érdekelt. Mit ne mondjak, elég fos lett.
lol

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

edios
Szpojlör! 4. évadban felébred Scofield, és rájön, hogy az egész csak egy rossz álom volt, húz egy cipõt, és elindul az esküvõjére Sara-val. És innentõl a sorozat átalakul sitcommá.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

jól tükrözi a 3.éved "értelmességét"....
bertino
érdekesen fest 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

miért? talán nem tükrözi a sorozatban alakított szereplõt? 😄
bertino
jobb képet be se tehettetek volna.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!