Edge Of Twilight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hoppácska 3,74$ akciósan. Lehet steamen is megkapja majd ezt a -75%-ot <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Most találtam rá steamen véletlenül. Már pár hónapja megjelent. Nem vitték túlzásba a hírverést az biztos. ( Nem mellesleg azt hittem több éve megjelent. Szép kis DNF lett belőle)
Ehh... XD És PC-rõl szó sincs. -.-
Ennyit a még talán idénrõl! 2013 nyara
Akció-kalandjátéknak hirdetik, szóval szerintem is valami olyasmi. Mondjuk nekem kifejezetten a steampunk köntös miatt tetszik. Még a kritikailag kudarc Damnationt is képes voltam emiatt végigtolni. Azért van hangulatuk az ilyesmiknek... :-)
Ez ilyen Darksiders tipusú játék lesz? mert ebböl a régi trailerbõl nekem ez jött le.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mondjuk a PC-s megjelenés számomra még mindig nem egyértelmû... :-/ Multiplatform, oké, de lehet, hogy csak konzolokra...
Bakker. o.O Már teljesen megfeledkeztem róla... :-D Azt hittem, tényleg kampec lett neki, és nem fog már megjelenni. Ez remek hír!
Neeeee!! :S
Tévedtem... 😄 Csak a trailerbõl maradt ki vmiért a PC logo.
Nagyon jó ez az új trailer! Mindörökké STEAMPUNK!!! 😄 Csak egy nagy gáz van: Nem jön pécére... -.-
Én abból a szempontból is várom hogy látni fogom mint tud az unreal engine 3 külsõ füves terepen!
Egy Far Cry vagy Crysis szerû gamet megnéznék nagyo UE3-al!
Egy Far Cry vagy Crysis szerû gamet megnéznék nagyo UE3-al!
Na, ezt a gamet nagyon várom. Ugyanis most nagyon ráakaszkodtam a Steampunk stílusra.
Új képek
Hm elég jónak tûnik!
Hm elég jónak tûnik!
faszanyosnak tunik 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Néhány kép:

A SouthPeak adja majd ki a Fuzzyeyes Studios készülõ ackió-kaland játékát az Edge Of Twilight, mely egy különös Steampunk világban játszódik majd. A játék fõhõse Lex lesz, a kitaszított fejvadász, aki a világ két fele között õrlõdik középen. Az ígéretek szerint filmszerû akciók és gazdag játékélmény jellemzi majd a játékot 2009-ben PC-re és konzolokra.
http://www.edge-of-twilight.com/
http://www.edge-of-twilight.com/
A SouthPeak adja majd ki a Fuzzyeyes Studios készülõ ackió-kaland játékát az Edge Of Twilight, mely egy különös Steampunk világban játszódik majd. A játék fõhõse Lex lesz, a kitaszított fejvadász, aki a világ két fele között õrlõdik középen. Az ígéretek szerint filmszerû akciók és gazdag játékélmény jellemzi majd a játékot 2009-ben PC-re és konzolokra.