329
Ki mit talált
  • ForzaInter
    én am multkor nagy nehezn megtaláltam a házunkat, nehéz feladat vol:S
  • w77d
    egy hegyvidéki tájat, sztem Alpok
  • Goruck
    honnantudod? :D
    nem inkább 12+1? :D
  • Szabi1991
    13 pasit akik egy bazinag asztalnál zabálnak -.-"

én egyszer piacon találtam 5ezer forintot a paprikák között, de nemmertem elvenni xD (kb 9 éves voltam)

meg szintén kb 9 éves koromban anyámmal találtunk egy pénztárcát, benne volt egy csomo zsé, hitelkártyák, jogsi, személyi..
    szerencsére pont a közelbe lakott a gazdája, azt elvittuk neki :D

+fav
  • Goruck
    jogos
  • tommyg
    akkor szolgáltatom vissza az eredeti tulajdonosának ha van értelme...pl: multkor találtam egy személyit és egy diákot amit egyből feladtam postán a tulajdonosának, de ha találok mondjuk vagy 5000 forintot vagy akár egy pendrive-ot az utcán nem fogok nekiállni keresni a tulajdnosát mert nincs értelme
  • tigeroo
    ha rosszat teszel veled is rossz fog történni.

krasznaparton találtam egy ezüstnyakláncot pár éve nyáron
  • Goruck
    de most komolyan, mit?
  • n3whous3
    jó tápig egyébként
  • w77d
    hülye XD
  • gTWELVE
    Én 1szer egy plüss Garfield-ot találtam, Csaba utca-i trafóházon, ott csücsült.. :D nem lehetett otthagyni
  • Rockynhooo
    télleg találtam egy telót is egyszer
  • ghost rider
    De azt letiltották.
    És ez a topic sokaknak tetszik.(szerintem)
    Vagy nem?
  • n3whous3
    Egyetemi számtech teremben találTAK 2x is 1 gigás pendriveot. Ahol le lehet adni, ahol vigyáznak mindenre. Én voltam a tulaj. Szóval ÉN nem fogok "lopni" semmit, ami nem egy elhagyott utcán hever, de azt is lehet, hogy visszaszolgáltatom. Mert valaki kurvára keresi ugye azt, amit elvesztett és lehet, hogy fontos volt neki

geciek

:D
  • Goruck
    melyik?
  • ForzaInter
    10 emberből 9 nem adná vissza.
  • ForzaInter
    egyszer egy 200-ast:S
  • zsolesz92
    volt már ilyen topik!
  • Goruck
    és mit ábrázol? [apro]egy baglyot ?? xD
  • plu604
    én a barátnőmet
  • Pigo
    Haverommal tavaly mentünk egy hangszerboltba,és egy kapualjon vezetett át az út.Ahogy elindutunk befelé észrevettem egy húszezrest,lenyúltam érte és 5db volt.Szétnéztünk de nem találtunk senkit,szal szép lassan odébb áltunk.
  • blackgamer
    helytelen hozzáállás
  • Goruck
    pár éve Egerbe nyaraltunk (mint mindíg) és tábla oszlopának tövébe kinőtt egy kicsit a gaz és abban volt "elrejtve" 4DB fém 100as és egy karikán két kicsi kulcs, bőröndkulcs lehetett na én utána amíg ottvoltunk az egész városba bőröndöt kerestem elrejtve, meg vagyok győződve a mai napig h azt valaki direkt rakta oda, mert az nem leejtve volt, gondosan el volt rejtve

örök rejtély marad...
  • w77d
    anyám talált egyszer egy festményt az utcán!
    haza hozta, mivel senki nem ment oda, kb 15 percig ott állt mellette, aztán úgy döntött, hogy más is úgyis elvinné. most is itt lóg a falon :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem biztos hogy lenyúlnám, bár nem tudom nem kerültem még ilyen helyzetbe.
  • Pepsi Twist
    #7 és #8: Hülye leszek keresni a gazdáját :D
  • [HUN]FaTaL
    ??
  • tommyg
    vagy egy éve 2000 forintot, el is ittam :)
  • [HUN]FaTaL
    lol:D
  • karajjj
    256 megás pendrive
  • Rockynhooo
    egyszer egy 10ezrest... annak nagyon örültem , mert haverom szülei nyaraltak és 1 hétig náluk laktunk 3an ... volt móka bőven a pénzből :D
  • ghost rider
    Szerintem te is örülnél egy talált telónak főleg hogy N95
  • hen-tes
    De vittem már haza letört visszapillantót, dísztárcsát és tévét is.
  • blackgamer
    lol báz, csóringerek vagytok
  • G_ArchAngel #15
    én fagyit találtam, még alig olvadt el, de elég nehéz volt felnyalni az aszfaltról
  • Lyan Kyj
    Én már találtam padokat, bokrokat, kisebb fákat, szemetet, meg ilyenek. Nem akartam haza vinni, mert már van ezekből elég.

Jah, legjobb, múltkor jöttem hazafelé, na mit vettem észre a járdán? Macskakövet! Nagyon nagy volt!:DD Húsz percet elszórakoztam ott, nem bírtam abbahagyni a nevetést:DDDDD
    Ilyen szürke volt, a szélei meg levoltak kerekítve, az alakja meg ilyen hullámos volt:DD Bazeeeg! Még most is könnyezve röhögök, ha visszagondolok!
    Hívtam havert is, jöjjön le gyorsan, nézze ő is meg, úgy 2-3 órát ott voltunk^^ Le is fényképeztük a mobiltelefonunkkal meg ilyenek, azért nem mindennapos dolog az ilyen. Na majd lehet fel is töltöm netre, aztán adok linket. Bár lehet csak pénzért lehet majd megnézni:PPPP

Lehet megint kimegyek, megnézem ott van-e még, bár lehet valaki már elvitte

Na mindegy, még vannak hasonló mókás élményeim, ha érdekel titeket, szívesen megosztom!

+fav!
  • [HUN]FaTaL
    gondolom örült egy ingyentelónak...
  • rotator
    Egyik ismerősöm egyszer húsvéti locsolkodómenet közben 5000 forintot talált az utcán. Később kiderült, hogy azt ő vesztette el még odafele menet...
  • hen-tes
    Kétszázast, üres pénztárcát, kutyát, macskát, fecskendőt.
  • w77d
    ez a nem tök mindegy