12
  • Tucky17
    Mindenhol lehúzzák, de szerintem jó film nekem tetszett. Nem csalódtam benne sőt... lehet pont a kritikák miatt teljesített a várt szint fölött :D
  • Hoz_Hun
    "...bevételi lista második helyén a Nem vénnek való vidék nyitott 15419 nézővel - remélhetőleg, a többségnek is annyira bejött a film, mint az SG-szerkesztőségnek."

Sajnos nekem nem jött be a "Nem vénnek való vidék". Nagyon nagy csalódás volt. Maga a film jó lenne, ha el nem cseszik a végét. Hű de elcseszték. Remélem nem ez lesz a trendi.
  • Darth Sith
    hát mit ne mondjak, elég szar film lett, nem ajánlom senkinek..
  • MoToX
    Azért lett ilyen a vége a filmnek, mert a készítők ott akarják folytatni ahol befejezték. a lezáratlan végű filmeknél általában van folytatás :)
  • julius666
    Hát nemtom, én biztos hogy nem fogom megnézni. Engem nem izgat a sztori, és eddig még egy jó kritikát SEM olvastam róla.
    Ez a cím pedig... brrrr
  • winnie
    samuel l. jackson neve mta ad el filmet? főleg itthon.

" Ki kiváncsi H. Christensen-re"

senki. ezért is nem a színészek neve adta el a filmet. de való igaz, sem a magyar, sem az amerikai poszteren nincs kiemelve, hogy kik játszanak a filmben - csak a rendező neve.
  • scagnetti
    "mert a filmet nem a sztárok neve adja el, hanem maga a történet"

Ezzel nem értek egyet! Ha Samuel L. Jackson nem szerepelt volna benne,akkor a mostani nézők fele meg sem nézte volna. Ki kiváncsi H. Christensen-re? Azért akkorát nem alakított a Star Wars-ban.Nem bombázták agyon jó szerepekkel.
  • kernerster
    ha vmit spoilerbe teszel az legyen is abban....lécci
  • neptum
    egyett kell veled értenem szerintem se rossz film csak a lezárás nem tökéletes
  • Thaddeus
    Nem rossz film, csak a vége nincs jól lezárva,

SPOILER!!!

pl. mikor Rolandot elintézi, vagy a legvége az anyjával
  • edios
    Azért annyira nem nagy siker, amcsi mozikban még a készítési költségeket se tudja behozni. Többi mozival együtt, meg dvd-kkel term. profitál majd, de egyáltalán nem kiugró siker.
  • Acheron
    Nemrég láttam,annyira nem rossz mint amilyen kritikákat írtak róla általában.Barátnővel kellemes időtöltés