Remekül nyitott itthon a Hipervándor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenhol lehúzzák, de szerintem jó film nekem tetszett. Nem csalódtam benne sõt... lehet pont a kritikák miatt teljesített a várt szint fölött 😄

"...bevételi lista második helyén a Nem vénnek való vidék nyitott 15419 nézõvel - remélhetõleg, a többségnek is annyira bejött a film, mint az SG-szerkesztõségnek."

Sajnos nekem nem jött be a "Nem vénnek való vidék". Nagyon nagy csalódás volt. Maga a film jó lenne, ha el nem cseszik a végét. Hû de elcseszték. Remélem nem ez lesz a trendi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Darth Sith
hát mit ne mondjak, elég szar film lett, nem ajánlom senkinek..

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Azért lett ilyen a vége a filmnek, mert a készítõk ott akarják folytatni ahol befejezték. a lezáratlan végû filmeknél általában van folytatás 😊
julius666
Hát nemtom, én biztos hogy nem fogom megnézni. Engem nem izgat a sztori, és eddig még egy jó kritikát SEM olvastam róla.
Ez a cím pedig... brrrr<#csodalk>

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

samuel l. jackson neve mta ad el filmet? főleg itthon.

" Ki kiváncsi H. Christensen-re"

senki. ezért is nem a színészek neve adta el a filmet. de való igaz, sem a magyar, sem az amerikai poszteren nincs kiemelve, hogy kik játszanak a filmben - csak a rendezõ neve.
"mert a filmet nem a sztárok neve adja el, hanem maga a történet"

Ezzel nem értek egyet! Ha Samuel L. Jackson nem szerepelt volna benne,akkor a mostani nézõk fele meg sem nézte volna. Ki kiváncsi H. Christensen-re? Azért akkorát nem alakított a Star Wars-ban.Nem bombázták agyon jó szerepekkel.
ha vmit spoilerbe teszel az legyen is abban....lécci

A mennyből az összes érdekes ember hiányzik

egyett kell veled értenem szerintem se rossz film csak a lezárás nem tökéletes
Nem rossz film, csak a vége nincs jól lezárva,

SPOILER!!!

pl. mikor Rolandot elintézi, vagy a legvége az anyjával

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

edios
Azért annyira nem nagy siker, amcsi mozikban még a készítési költségeket se tudja behozni. Többi mozival együtt, meg dvd-kkel term. profitál majd, de egyáltalán nem kiugró siker.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nemrég láttam,annyira nem rossz mint amilyen kritikákat írtak róla általában.Barátnõvel kellemes idõtöltés <#vigyor>

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"