Egyre több az előre telepített vírus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ez kevés. Ezt követõen sohasem telepítsz rá windowst! Ez 100%-banmegóv a vírusoktól.
(szép számmal vannak alternatívák, vagyis más oprenszerek)
És én az összes többi nagynak kikiáltott vírusírtótól is írtózom... lásd:
kaspersky, panda, nod32 stb.. fõleg azoktól amelyek a windows beépített tûzfalánál is okosabbnak hiszik magukat és 10x jobban idegesítik a júzert mint a legidegesítõbb pop-upos adware.
Ki nem szarja le a Visztát?
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
tkp. minden nagyobb telepítés , rendszeráttúrás elõtt és után érdemes, tulképp nincs minimum vagy maximum limit két ghost közt eltelt idõben, ezt mindenki ráérzésre tegye. nekem ez úgy jön ki, hogy a fent leírtak szerint, minden nagyobb rendszerkotorászás elõtt és után, de minimum hetente egy ghost. Reghostolnom pedig nem kellett már 4 éve, és akkor sem vírus miatt, hanem mert én elkeféltem valami rendszerbeállítást.
a szolgáltató és köztem van 8 rúter amin TE nem élsz vissza az OTP-s adataimmal, de a maradék 7 közül számítsd ki mennyi az esélye ! Ezért mondtam a https:// SSL tunnel-t. A ghost a megoldás. Elõször elghostolod a frissen telepített rendszert aztán a feltelepített programokkal együtt ghostolsz és ha bekapsz egy vírust, mert lúzer vagy, akkor visszaghostolsz a legkésõbbi , még vírusmentes állapotra. Ennyi. Van még kérdés?
#24: ennyivel le van tudva? ok.
Azért nem kell ennyire lehúzni a vírusírtókat. Nekem kaspersky van windowsos gépen és egyáltalán nem lassítja a gépet még update közben sem. Amióta ez van, nem volt még vírusom. Ha néha belenéznél a forgalmadba, akkor látnád, hogy a zombigépes összeesküvéselméleted is csak az élénk fantáziád szüleménye. Azt mindenki tudja, hogy vannak vírusok, meg keyloggerek meg akármik, amiket nem ismer fel a vírusírtó, de nem kell túlmisztifikálni a dolgot.
Magyarázat: a lentebb leírt okokon kívül (miszerint én személyesen nem egy esetben láttam futni egymás -mintegy mellett a jól megtûrve egymást - <#eplus2>#eplus2> viszonlag régi keyloggert és vadiúj netes adatbázissal befrissített vírusirtót, a további ok az az , hogy teljesen ki van zárva hogy bármekkora adatbázissal rendelkezõ , bármilyen drága és bármennyire bereklámozott vírusírtó sem ismerheti az összes vírus maximum 10%-ánál többet (!) .. ez matematika (kombinatorika, és valószínûségszámítás) illetve törvényszerûség.
Ellenben a "bármekkora adatbázzissal rendelkezõ" vírusirtó az már veszi magának a jogok és bátorságot annyira lelassítani a júzer gépét amennyire csak lehet és valós ZOMBIGÉPHÁLÓZATRA is bátorkodja használni. Tömören ennyi. Lehet ezt még itt kenegetni , szépíteni bárhogy , de a lényeg az csak ugyanez marad.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
A baj nem az, hogy 3. dzsunka balra. A baj az, hogy sokszor neves cégek is ilyen helyeken dolgoztatnak.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Az aki nem rak fel ilyesmiket gondolom nem fizet neten, és nem használja az internetes banki tranzakciókat.
Ha valakinek vírusirtót kell beállítanom, akkor inkább el sem vállalom azt a gépet. Nem állok szóba vele.
Az egyetlen vírusirtó a Norton Ghost. (Már ha nem ghostolod bele a vírust <#felkialtas>#felkialtas> )
<#eplus2>#eplus2>
"a gyártók és partnereik titkolózása miatt szinte lehetetlen visszakutatni a vírus eredeti forrását..."
Nos, akkor hogyan deritették ki, hogy a számukra ismeretlen helyrõl származó termék hanyagság miatt fertözõdött meg? Megkérdezték az Isteni gondviselést?
laptopnál úgyszintén, bár elõre telepített csodáknál nem tudom mi segíthet.