24
Sony ericsson K550i
-
#24 közben rájöttem.. a beállításokba a hívás fogadását bármely gomb ra kell állítani. -
#23 Igen én is kaptam hozzá headsetet, de a rajta levő gombot még nem próbáltam ki. Elvileg működnie kell. -
#22 A k550i hez adnak ugye egy stereo headsetet, de fogalmam sincs hogy lehet a rajta lévő gombot használni hivásfogadásra. Nem találtam semmi ilyesmi beállítást. Esetleg valaki rájött már hogyan kell? vagy csak az én telom/set em a hibás.. -
#21 Nem tudom, én a T-mobile-nál vettem. -
kilcsir #20 hali
a pannon csak fehér szinbe adta ki ezt a telot? -
#19 Na végre, sikerült megtalálnom ezt a Topikot, mert eddig csak a SE Mobilok Topikba írogattam, amikor nekem is ilyen mobilom van nem olyan régóta és megvagyok vele elégedve. -
#18 Bocsi hogy itt most belezavarok
de az én problémámait is megtudnátok oldani? -
#17 nembaj :D
nekem van kocsim, vasárnap kaptam és ma vettem észre h lemerült az aksi, tegnap meg levizsgáztam forgalomból...
minek nekem suzuki :D -
#16 Chevrolet Epica csak a Suzuki is lop de nem baj:D -
#15 akkor valki tudna segiteni a szoftver frissitésbe??
msn cimem [email protected] -
n3whous3 #14 Amit mutattál az pont, hogy be volt zárva... -
#13 ne mégegyszer
Verona 1
Verona 2 -
#12 azért...ilyen suzukival még járnék is
Suzuki Verona 1, Suzuki Verona 2 valami szuzuki -
#11 akkor suzukival járnának a gazdagok és bmw lenne a népautó -
#10 azért a sony ericsson és nokia között nincs akkora különbség mint a suzuki és bmw között... sőt :) -
#9 garos ? ha igen, vidd vissza..ha nem, szívás..amúgy tényleg 1 szoftver-frissítés nem ártana neki, nem csak egy szoftver-visszaállítás.. sztem az SE oldalán találhatsz hozzá szoftvert.. -
#8 hát ha már volt rajta szoftvercsere és akkor se lett jobb...akkor...nincs más -
#7 suzukid van?
vegyél bmw-t az jobb -
#6 köszi
van valmi megoldás erre a problémára a telefon cserén kivül? -
#5 vegyél nokiát.... -
bracsek #4 Ettől miben külömbözik? Ha azt... nehéz a keresőhasználat... -
#3 nem m,ert azért elepitetem ujra mert nem müködöt ezért ugy gondoltam hogy ez jót fog tenni neki
és mivel ez a beálitsokba benne van hogy a telfon visszálitása ...
de akkor most lehet hogy ez a baj? és mit csináljak vele? -
#2 "telefonom többször is ujra telepitetem"esetleg nem lehet hogy ez a baj? -
#1 Hellosztok nekem SE k550i telom van és az a problémám hogy az alkalmazasokat meg a játékokat nem nyitja meg azt ira ki hogy a müvlet végrehajtása sikertelen már a telefonom többször is ujra telepitetem mi lehet a gond??
mit csináljak hogy müködjön?