12
-
beef #12 Én is így szerettem volna :) -
remark #11 Ez jo anyag, köszi! -
remark #10 "Vannak még emberek, akik elhiszik, h ez a terrorizmusról szól?"
Ne feledjuk hogy letezik "domestic terrorism" is. Mit takar a fogalom? Manapsag minden olyan tevekenyseget, amit a jelenleg fennallo hatalmi es tarsadalmi rend ellen fellepo szemely vegez.
Szoval ha valahol azt olvasod hogy a terrorizmus miatt ez meg az, akkor a terrorista alatt ne muszlim ongyilkos merenyloket erts, hanem magadat es mas embertarsaidat, akik pl. nem ertenek egyet a cegek elojogaival, nem ertenek egyet a jelenlegi hatalmi berendezkedessel, nem tamogatjak a haborut, nem tamogatjak a jelenlegi bankrendszert stb.
Meg egyszerubben megfogalmazva: minden tevekenyseg terrorizmusnak szamit, ami az eppen uralkodo elitnek nincsen kedvere.
Vagy nezd meg bvalek2 altal belinkelt politikai kozhelyszotar terroristakra vonatkozo reszenek d) pontjat. -
bvalek2 #9 Pontosabban a nagyhatalmak megállapodtak abban, hogy az osztrákok semlegesek... -
tar86 #8 Megálapodnak az osztrákok abban, hogy ők semlegesek. -
bvalek2 #7 Találtam egy kis segítséget az ilyen cikkek olvasásához: Politikai közhelyszótár
Megmagyarázza a propagandában használt szavak valódi jelentését, mint terrorizmus, verseny, fenntartható fejlődés, felzárkózás, stb. stb.
Irodalom tanárunk mondta, hogy a múlt rendszerben a hazug hírekből is ki lehetett hámozni az igazságot, csak tudni kellett hogy a handabanda szavak mit jelentenek. Sajnálatos hogy a mai politikai hírekhez is szótár kell... -
#6 Inkább igy :
megosztjátok az adatbázisotokat ! -
beef #5 Az "együttműködés" szó alatt vajon mit értenek az amerikai kormányban?
- hogy megosztjuk az adatbázisainkat?
- vagy hogy megosztjátok az adatbázisotokat? -
matt taylor #4 Az amcsik bevesik ezt a dumát... -
#3 "bizonyos körülmények között - nagyon is hasznos lenne mindkét ország számára, hiszen a terrorizmus.."
itt bukott meg számomra az egész.. Vannak még emberek, akik elhiszik, h ez a terrorizmusról szól? -
#2 Ez derohadt kemény.
Bukik afganisztán - bukik a kormányuk - tele vagyunk ópiummal,
és az irakiak csak jönnek irán meg kihúzza a gyufát,
és ezek még mindig azon vannak, hogy felépítsék a kis fasiszta hatalmukat.
Személyesen kérek elnézést a zsidóktól, mert jól megtanitottuk őket erre. -
#1 biztos olyan jó ötlet megosztani velük ezeket a dolgokat ?