62
Nascar 09
-
#22 Bitos hogy jön PC-re? Azt mondták hogy a 08 is megjelenik PC-re de nem jelent meg -
#21 NAgyon szép képek!!! -
#20 + Fav
Már ideje egy újabb Nascar gamenek :) -
Szabi1991 #19 új fejlesztés :) -
#18 2. képen a háttérben az a sárga fekete kocsi nem áll kicsit furcsán? :/ Mintha lebegne. -
#17 Simán megéri mert amerikában megveszik, mivel Nascar... egyébként szerintem a 08 nem volt annyira szar, bár végül nem vettem meg. De bízom a 09-ben. -
#16 08 demo után sírtam a nevetéstől:) annyira szar... azt nem értem mire fel csinálják a 09et, nemhiszem h sikeres volt azt a rész... de ha nekik megéri.. -
#15 De, játszottam vele. Csak tudod a full hardcore Papyrus-színvonal és az ócska-szar-casual Need for Speed szint között még létezik néhány fokozat. Egyébként Te mennyit is toltad a 08-at? -
#14 szerintem a fényszóróval minden rendben van! Az pontosan így néz ki a NASCAR-ban is, mivel scak egy matrica! -
#13 Light-os formátumban megy. -
#12 Megy még a 03 a bajnokság ? -
#11 Gondolom Te meg egy percet sem játszottál a Nascar Racing 2003 Season-al ami az utolsó nascar szimulátor, valós fizikával és töréssel.
A törés alatt nem azt értem, hogy nekimész a falnak és koszos lesz a kocsi oldala és lelassul like EA. -
#10 Azért ez igen durva túlzás, persze gondolom egy percet se játszottál a 08-al... -
#9 A 05 is úgy volt nem jön pc-re de kiadták azóta is szédülők:) na bye -
#8 És várjatok még azzal a pc-és dologgal hogy nem lesz pár helyen írják majd ki derül lesz-e vagy nem -
#7 Nem sok mindent találtam még róla igaz nem is nagyon kerestem nem volt időm még rá:)) -
Szabi1991 #6 az új NFS már egész szimulátoros :)
szal van még vmi remény, bár ha nemlesz PC-re akkor ugyanind1.. -
#5 Azt h csak konzolra jön ki (Xbox360, PS2, PS3) és h kb annyira lesz szimulátor mint az NFS :D -
#4 EA Sports -
Szabi1991 #3 +fav
és lehet már tudni róla vmit ? :)
a lényeg, hogy szimulátor, vagy árkád lesz ? :D -
#2 hát a nézők meg a lámpa valami brutál ronda:(
remélem a törés szép benne -
#1 Üdv gondoltam nyitok neki egy topcot mert meg jelenése után indítunk is egy bajnokságot vele
És meg néztem a keresőben 5-is hogy van-e már ilyen topic nem volt mielőtt ezzel jönne valaki
Megjelenés június 10