62
Nascar 09
  • N o N a m e
    Bitos hogy jön PC-re? Azt mondták hogy a 08 is megjelenik PC-re de nem jelent meg
  • John Cena
    NAgyon szép képek!!!
  • leho94
    + Fav
    Már ideje egy újabb Nascar gamenek :)
  • Szabi1991
    új fejlesztés :)
  • Atti12
    2. képen a háttérben az a sárga fekete kocsi nem áll kicsit furcsán? :/ Mintha lebegne.
  • guardian hero
    Simán megéri mert amerikában megveszik, mivel Nascar... egyébként szerintem a 08 nem volt annyira szar, bár végül nem vettem meg. De bízom a 09-ben.
  • Istencsászár
    08 demo után sírtam a nevetéstől:) annyira szar... azt nem értem mire fel csinálják a 09et, nemhiszem h sikeres volt azt a rész... de ha nekik megéri..
  • guardian hero
    De, játszottam vele. Csak tudod a full hardcore Papyrus-színvonal és az ócska-szar-casual Need for Speed szint között még létezik néhány fokozat. Egyébként Te mennyit is toltad a 08-at?
  • w77d
    szerintem a fényszóróval minden rendben van! Az pontosan így néz ki a NASCAR-ban is, mivel scak egy matrica!
  • Met
    Light-os formátumban megy.
  • Sada01
    Megy még a 03 a bajnokság ?
  • Met
    Gondolom Te meg egy percet sem játszottál a Nascar Racing 2003 Season-al ami az utolsó nascar szimulátor, valós fizikával és töréssel.
    A törés alatt nem azt értem, hogy nekimész a falnak és koszos lesz a kocsi oldala és lelassul like EA.
  • guardian hero
    Azért ez igen durva túlzás, persze gondolom egy percet se játszottál a 08-al...
  • Sada01
    A 05 is úgy volt nem jön pc-re de kiadták azóta is szédülők:) na bye
  • Sada01
    És várjatok még azzal a pc-és dologgal hogy nem lesz pár helyen írják majd ki derül lesz-e vagy nem
  • Sada01
    Nem sok mindent találtam még róla igaz nem is nagyon kerestem nem volt időm még rá:))
  • Szabi1991
    az új NFS már egész szimulátoros :)

szal van még vmi remény, bár ha nemlesz PC-re akkor ugyanind1..
  • PuMy
    Azt h csak konzolra jön ki (Xbox360, PS2, PS3) és h kb annyira lesz szimulátor mint az NFS :D
  • SimaSuna #4
    EA Sports
  • Szabi1991
    +fav

és lehet már tudni róla vmit ? :)

a lényeg, hogy szimulátor, vagy árkád lesz ? :D
  • akyyy
    hát a nézők meg a lámpa valami brutál ronda:(

remélem a törés szép benne
  • Sada01
    Üdv gondoltam nyitok neki egy topcot mert meg jelenése után indítunk is egy bajnokságot vele

És meg néztem a keresőben 5-is hogy van-e már ilyen topic nem volt mielőtt ezzel jönne valaki

Megjelenés június 10