6
-
matee100 #6 Szerintem is tényleg valahogy izgalmasabb, mint a lövöldözés (bár a Star Warsokat nem múlja felül). :D -
sanner011 #5 Volt barátnőm volt rákkatanva a 2-re. Mindig azzal jött, hogy mivel rosszabb mint lövöldözni... -
#4 Simps3? :/
hehe :) -
Csaba42 #3 Ja, és felhívnám a fenti linken található fórumtémára a figyelmet: "The Sims 3: What would you want in the game?". Szal lehet ontani az ötleteket, hátha valaki meghallgatja az illetékesek közül a kérelmet, és bekerül a játékba. :) -
Zolorado #2 Nagyon hamar rá lehet unni egy-egy kiegre... 1-2 nap max... :/
A töltőképernyőt meg száműzzék csak szibériába, ez így van rendjén! :D -
Csaba42 #1 "[...], szerintem nincs olyan játékos, aki nem játszott legalább pár percet valamelyik résszel/kiegészítővel."
De, az ész nélkül fikázók nagy hányada egy másodperc erejéig sem töltötte be a progit, ebben tuti biztos vagyok, csak az észt tudják ontani, de azt nagyon.
Egyébként az tényleg jó, hogy végre most már ki is lehet mozdulni minden töltőképernyő nélkül (a'la PC-s GTA SA), ezért lehet, hogy érdemes lesz játszani vele. Vessetek követ rám, de az első után a második (amúgy fantasztikus ötleteket tartalmazó) rész a "ketrec-kényszer" miatt került le hamar a winyómról, kb. egy hét után.