Jaroslaw Kaczynski lenézi az internetezőket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Áhh, látszik a fején, hogy kajak idejétmúlt az ember. Az a típus aki az unokáját hívja, ha át kell állítani a VHS videón az órát tavasszal meg összel 😄
Bocs, ez már a "mosakodós" cikkre link, itt az eredeti.
Hmm, emlékszik még valaki KÉJ-re? Na, az hogy lenézte az internetezõket, igaz õ csak az ORTT elnöke volt. Ki tudja mi lett vele, volt egy kis ÁFA-csalási botrány, aztán csend...
Mi meg majd legfeljebb Õt nézzük le. Mi vagyunk többen. Mi gyõztünk <#hehe>#hehe>
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Õ volt lengyelország miniszterelnöke nem oly rég, az ikertestvére pedig a lengyel köztársasági elnök.
"Attól tart ugyanis, magyarázta, hogy rosszindulatú személyek pénzt utalnának rá, hogy korrupcióval vádolhassák meg."
Ezzel azt akarta mondani, hogy csak tessék csak tessék megvesztegetni engem, mert nekem még bankszámlám sincs, nem lesz feltünõ! Ja, hogy az anyámat vesztegetik meg, ahhoz nekem semmi közöm!
Ilyen politikusokat kellene haznánkba importálni a reformok végig viteléhez:
- pénzügyi tranzakciók terheinek csökkentése: Nem kell bankszámla!
- fiatalok lakáshoz jutása: Lakj anyádnál!
- e-esélyegyenlõség: Beszüntetni az Internetet!
- transzparens politika: Azt az ikertestvérem mondta!
Ezzel azt akarta mondani, hogy csak tessék csak tessék megvesztegetni engem, mert nekem még bankszámlám sincs, nem lesz feltünõ! Ja, hogy az anyámat vesztegetik meg, ahhoz nekem semmi közöm!
Ilyen politikusokat kellene haznánkba importálni a reformok végig viteléhez:
- pénzügyi tranzakciók terheinek csökkentése: Nem kell bankszámla!
- fiatalok lakáshoz jutása: Lakj anyádnál!
- e-esélyegyenlõség: Beszüntetni az Internetet!
- transzparens politika: Azt az ikertestvérem mondta!
Lol, a lengyel ismerõseim úgy utálták, hogy ahhoz képest az itthoni "gyurcsány-imádat" kutya füle se volt. Mekkora egy lúzer...
Ki a here ez az ember?