Mobiljegyet vezet be a BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Takarítógépeket, -eszközöket vezet be a BKV a hitvány, átlag 20éves jármûvek takarítására ill. hónaljszagelszívó berendezéseket helyez üzembe legkorábban 2008.04.01-tõl. Igeeeen. <#banplz>#banplz>
Ahova beérkezett az sms-ed, onnan visszakeresik a számodat pl. (bár ezzel is vissza lehet élni)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
2€, és talán egy óra
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Végre egy jó ötlet a BKV-tól, így talán nem változunk BKVá, ha nem sikerült jegyet venni felszállás elõtt.
Lemerülés esetén szerintem elfogadható lesz, ha kiírod a kódot papírra (mielõtt lemerült a készüléked). Persze csak saját elképzelés, hogy egy titkosított kódot küldenek vissza, lehet hogy teljesen máshogy fog mûködni.
Lemerülés esetén szerintem elfogadható lesz, ha kiírod a kódot papírra (mielõtt lemerült a készüléked). Persze csak saját elképzelés, hogy egy titkosított kódot küldenek vissza, lehet hogy teljesen máshogy fog mûködni.
Azt szeretném megkérdezni, h a fent nevezett skandináv országokban mennyibe kerül a mobiljegy és milyen feltételekkel használható?
Ahogy kis hazánkat ismerem, gondolom nálunk jóval drágább lesz, mert szegény utazóval meg kell fizettetni a rendszer fejlesztést! <#bdead>#bdead>
Ahogy kis hazánkat ismerem, gondolom nálunk jóval drágább lesz, mert szegény utazóval meg kell fizettetni a rendszer fejlesztést! <#bdead>#bdead>
Ugyanmá dehogyis, rendszám alapján azonosítanak be téged (jó nõ esetén alvázszám, esetleg full mûszaki vizsga 😊 )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hát elõbb tuti ellenõrizné, hogy tényleg lemerült-e. Ha igen, akkor legfeljebb elkobozza, hogy a HQ-ban feltöltsék, és kinyerjék a hasznos infókat. Persze ehhez asszem nem lenne joguk, de majd az NSA megoldja. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
- Jegyeket bérleteket kérek!
- Mindjárt adom.... Jaj, sajnos lemerült a telefonom.
Ilyen esetben mi lenne?
- Mindjárt adom.... Jaj, sajnos lemerült a telefonom.
Ilyen esetben mi lenne?