29
Williams F1 Team
-
#29 Már nagyon kijárt nekik!!!
-
#28 régi idők emlékére :D
-
Ashyn #27 Kikapcsoltam a képazonosító funkciót -
Ashyn #26 A fóürumra gondolsz? megnézem, köszi, hogy szóltál, és bocsi a késői válaszért -
#25 Ashyn az oldalon regisztrációnál a karaktersorozatot nem lehet látni:) -
Ashyn #24 Williams F1 Hungary oldal frissítve, képek holnap lesznek feltöltve -
Ashyn #23 Rosberg megszerezte első dobogós helyezését szinte hibátlan versenyzéssel! Úgy néz ki, az FW 30-ast valóban jól összerakták. Grat a csapatnak! -
Ashyn #22 Rosberg hozta a jó formáját, és a pénteken még rosszalkodó Williams-el szombat délelőtt a 4., az időmérő edzésen pedig végig javulva a 7. rajkockát szerzte meg. Ahogy várni lehett, a Toyota a legnagyobb ellenfél, de a Red Bullra is oda kell figyelni. A BMW átkozottul gyors Ausztráliában, őket még nem tudjuk befogni. Kiváncsi vagyok Rosberg verseny taktikájára. -
Ashyn #21 Túl vagyunk az első szabadedzéseken. Sajnos a technika ördöge megtréfált minket, Nico autójában a váltó rosszalkodott délelőtt. Ehhez képest délután még a műszaki gondokkal küzdő autóval is a 8. helyet szerezte meg, ami biztató lehet.
Ahogy sejteni lehetett, a Red Bull és a Toyota is sokat erősődött kiváncsian várom a szombati időmérőt . -
Ashyn #20 A toyota motor szerintem nem olyan rossz, mindeképp jobbnak tartom, mint pl a renault motort. A legjobb az lenne, ha újra a BMW motor hajtaná az FW30-ast, de hát ez van.
U.i: direkt nem szóltam eddig azokról, akik fikázáák a topicot. Egyet ezért üzennék nekik: ha nem tetszik, ne jöjjön ide, van bőven elég más topic, ahol kiélheti kisded hajlamait. Csak a fórum moderátorainak van joga szólni a topicért, ami természetes is. Köszönöm! -
#19 Bírom az ilyen emberkéket az sg-én mint pl:Attila889 a hozzászólásai abból állnak hogy figyelni nyitnak 1 új topicot és rip rop ott terem és be írja hogy már van ilyen topic vagy lehetet volna ide is grat az ilyen értelmiségű embereknek -
#18 Fire este teszt mert segbe rúgás lesz :)) -
#17 cool -
#16 Rosberg szimpatikus srác, sokra viheti még. Az autó is korrektnek tűnik, egyedül a Toyota motortól félek, valahogy F1-ben az nem igazán nyerő... -
#15 vicces hsz volt.
még mindig nem értem mi a gond,de sebaj.
sg erkölcsrendészet hahha -
#14 Ez a topik simán elfér. Néha át tetszenek esni a ló rossz oldalára. -
#13 hát persze, akkor legyen mondjuk egy db Need For Speed topic, nem kell minden résznek külön, bizonyára baromi átlátható lenne:DD -
bracsek #12 egy francokat, egyszerűbb a dolog, ha 1000 topik van mindenből semmit nem találsz meg ez nem chat, hogy minden elszáll, és senkit nem érdekel. -
Ashyn #11 Rosberg az első helyért harcolhatna, ha megfelelő autó lenne alatta. Remélhetőleg a Williams rövidesen versenyképes autót rak alá. Erre minden esély megvan. Nagyon féltem, hogy a télen a McLaren elviszi Rosberget, de szerencsére nem így lett. Ha elvitte volna, akkor Rosberg tuti dobogós helyeken lett volna. -
Thanatos #10 a szerver erőforrásait zavarja :) -
#9 Egyébként az autó tényleg rohadt jól néz ki sztem is.Még jobb évük lehet ez mint a tavalyi,Rosberg pedig egy kiváló pilóta. -
#8 hudevagány valaki -
#7 Rejtély, hogy miért és kit zavar, ha több topic van. Lehet, hogy ez is a megszorítási csomag része, spórolni kell a topicokkal. -
#6 oké,csak írtam:) -
#5 most mi a francnak lámázod le?a BMW-nek is van topicja,ennek mért ne lehetne?a sok szar játéknak bezzeg kell külön külön mindegyiknek. -
Ashyn #4 Ha átlett keresztelve, akkor azért nem találtam.
Azért nem a Forma 1 topicba írtam, mert szeretném, ha a Williams csapatnak lenne egy külön fórum. Biztos nem csak én rajongok a Williamséert. De ha a moderátorok úgy találják, akkor tegyék át a topicot, nincs belőle semmi gond. -
#3 bocsi de ez ide is mehetett volna FORMA1 Topic -
#2 Hohóó volt már egy ilyen topic.De át lett keresztelve:) -
Ashyn #1 A Williams F1 Team igen szép eredményeket ért el tavaly, és a téli teszteken is remekül szerepeltek. Remélhetőleg rövidessen dobogóért is hatcolhat Rosberg.
Akit érdekel a Williams csapat, látogasson el a magyarországi, nem hivatalos oldalukra:
Williams F1 Team Hungary
Az autó új festése nagyon szép lett, szerintem az egyik legszebb autó a mezőnyben.