Színészek, színésznők képei

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Ian Holm

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
a jelenet (lövöldözés nélkül), a nevet megtalálod az "about this.."-ben. részemrõl rakhatsz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Keresgéltem, nem találtam semmit. A leírt jelenet sem ismerõs (igazából annyira a színész sem). Részemrõl szabad a gazda.

Matthew Prosac
hát ha filmet mondok, akkor az kb annyi mintha leírnám a nevét.
kétszeres Emmy-díjas amerikai színész, Chicago-ban született, a Stanford-ra járt. 1989-ben szerepelt elsõ filmjében.

Egyik filmjében egy szökött bûnözõt alakít, aki végül egy karaoke-versenyen (mert hogy imád énekelni) elénekli -stílszerûen - a "Free Bird" címû számot ("Cause I'm as free as a bird now, And this bird you can not change"), az elõadása végén pedig pisztolyt ránt és lelöveti magát a rá váró rendõrökkel. Nagyon jó ez a rész, a szabadságvágy kifejezésének egyik legjobb 'filmrevitt' formája (szerintem).
Ez elég segítség, ha tudsz angolul, és a google is kezed ügyébe akad.

Segíts, mert raknék én is 😊

Mondj egy-két filmet amiben játszott.

Matthew Prosac
Ez kevés 😊

Halványan ismerõs....

Matthew Prosac

Matthew Prosac
ha így jobb:
Lucy Lawless

Matthew Prosac
Xena!

Jean Reno

Timothy Olyphant

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Emile Hirsch

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Shannon Elizabeth asszem

Willi Betz
Muc Nuc Puncicus<#nevetes1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

tommyg
Képméret: 2000x3000

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

sweech
nem tudom kivenni az arcát, túl kicsi a kép :C

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

én is fan vagyok😄
legjobb^^

A türelem rozsdát terem.

tommyg
felismertem, ali g és borat fan vagyok<#vigyor3>

minnyá teszek

te jössz😄
amúgy felismerted vagy leolvastad a kép tulajdonságainál a link nevét?😊

A türelem rozsdát terem.

tommyg
Sacha Baron Cohen

akkor rakok, íme:

A türelem rozsdát terem.

Olek Krupa😄

A türelem rozsdát terem.

Benc16
segítek, reszkessetek betörõk

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

ismerõs csak nem jut eszembe a neve:S

A türelem rozsdát terem.

Benc16
én rakok ha nem gond:

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

sweech
igen

Scherer Péter

...rakhat be más helyettem képet, megengedem ;-)

jonh cusack

REAL MADRID

John Cusack

sweech

Szolnokboy1
helyes, rakhatsz

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

sweech
Christian Bale

Szolnokboy1
nem hiszem el. pedig nem ismeretlen színész. nah jó, induljon be a topic, rakok könnyebbet. a megoldás egyébként Terrence Howard (Crash, Awake, Brave One, Iron Man)

Ha ez sem megy, akkor... 😊

Én már igen..........csak nemtom hol. Kaphatunk egy hintet? Melyik filmben volt? Nem emlékszem.

desigo
Philip Michael Thomas?
Taranov
Hát én ezt a formát még nem láttam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

elsõ*

A türelem rozsdát terem.

azért illett volna legalább elsö kommentnél színésznõt betenni xD

A türelem rozsdát terem.

Szolnokboy1
affene, fordítva irtam a topic címét :S

aaasdd
Brad Pitt?
Szolnokboy1
Szabályok ugyanazok. Tudom, hogy már van egy "Ismerd fel a képrõl az embert" topic, de ez kifejezetten színészek részére nyitottam.

Elsõ kép:

← ElőzőOldal 11 / 11