8
  • Loverman
    ja én is szerettem az első Hulk-ot. talán azért nem jött be a popcornzabálóknak mert eltért az eddigi képregényfilmektől, nem voltak benne vicces jelenetek (lásd Pókember 1-2-3, Fantasztikus négyes,stb). Kicsit komolyabban vették magukat a készítők, rögtön bukás lett. hát ilyen világban élünk, ez van na. egyesek meg a CGI Hulkot fikázták... ecsém, mert Pókember nem CGI amikor a városban röpdös? festették volna zöldre Fekete Lacit?
  • Waterhorse
    Ennyire nem kell túlbonyolítanod. Konkrétabb crossover is volt már, ott van pl Elektra és Daredevil
  • bitbandita
    Nem Tim Roth jelenik meg egy pillanatra a videóban? Ő is benne lesz? Azt bírnám, nagyon csipázom azt a színészt.
  • gumibéka
    Szerintem úgy értette a crossovert, hogy a vas ember film főszereplője, itt is mint "vas ember" azaz Tony Stark lesz - ugyanazzal a színésszel. Amolyan reklámként.
  • Karez
    Rosszul tudod fiam.
    Punisher már szerepelt pl a pókember 2.részében (mikor Mary Jane elhagya a násznépet és átrohan egy parkon...neki megy egy magas bőrkabátos embernek aki nemás mint Tomas Jane igaz még nem punisher-ként)

Egyébként nemtom mi baja volt a közönségnek az első Hulk feldolgozásal....jó a sztori nem éppen krapolt jó de sztem van olyan jó mint a jobb képregény feldolgozások. Edward Norton-t meg jó lesz újra látni.
  • xido
    Ez mekkora:imdb szerint a szereplők listájában szerepel Robert Downey mint Tony Stark!!...az első crossover,még ha csak rövid cameo is lesz!!
  • MoToX
    elinditottam a videót, betöltődött és kb ennyit fogtam fel az egészből: emtíví dát kám :D
  • Mister
    sok nem látszik