8
-
Loverman #8 ja én is szerettem az első Hulk-ot. talán azért nem jött be a popcornzabálóknak mert eltért az eddigi képregényfilmektől, nem voltak benne vicces jelenetek (lásd Pókember 1-2-3, Fantasztikus négyes,stb). Kicsit komolyabban vették magukat a készítők, rögtön bukás lett. hát ilyen világban élünk, ez van na. egyesek meg a CGI Hulkot fikázták... ecsém, mert Pókember nem CGI amikor a városban röpdös? festették volna zöldre Fekete Lacit? -
#7 Ennyire nem kell túlbonyolítanod. Konkrétabb crossover is volt már, ott van pl Elektra és Daredevil -
bitbandita #6 Nem Tim Roth jelenik meg egy pillanatra a videóban? Ő is benne lesz? Azt bírnám, nagyon csipázom azt a színészt. -
gumibéka #5 Szerintem úgy értette a crossovert, hogy a vas ember film főszereplője, itt is mint "vas ember" azaz Tony Stark lesz - ugyanazzal a színésszel. Amolyan reklámként. -
#4 Rosszul tudod fiam.
Punisher már szerepelt pl a pókember 2.részében (mikor Mary Jane elhagya a násznépet és átrohan egy parkon...neki megy egy magas bőrkabátos embernek aki nemás mint Tomas Jane igaz még nem punisher-ként)
Egyébként nemtom mi baja volt a közönségnek az első Hulk feldolgozásal....jó a sztori nem éppen krapolt jó de sztem van olyan jó mint a jobb képregény feldolgozások. Edward Norton-t meg jó lesz újra látni. -
xido #3 Ez mekkora:imdb szerint a szereplők listájában szerepel Robert Downey mint Tony Stark!!...az első crossover,még ha csak rövid cameo is lesz!! -
MoToX #2 elinditottam a videót, betöltődött és kb ennyit fogtam fel az egészből: emtíví dát kám :D -
Mister #1 sok nem látszik