Zöld utat kapott az AvP 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Strause-ék számíthatnak egy golyóra a fejükbe,ha ezt is õk rendezik,amatõr barmok,adnák a filmet John McTiernan-nek,Andersonnak,Ridley Scottnak vagy James Cameronnak!Õk tudnak filmet csinálni,nem úgy mint ezek a kis balfaszok!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Anélkül, hogy kötekednék, léci mond már el, hogy mi volt jó a 2. részben?
Nekem az 1. rész története sem jött be, de miután megnéztem a 2. at, egybõl km-el magasabb alkotásnak gondoltam! Ennek a sorozatnak a színvonala sztem most romlott magához képest, arról nem is beszélve, hogy a többi filmmel nem tudja felvenni a versenyt! Még a Hitman is jobb volt, és egy kiöregedõ Rambo is lenyomja 😄! A bevételek pedig nem mindíg tükrözik a film minõségét. Hasonló a helyzet, mint a Pókember 3 al.....

immovable
jajj inkább ne
Timbo
😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

yesname
Ez mekkora!!! LOL

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Toughtful

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Rykov
Na, raknak a trágyadombra még egy lapáttal. <#gun>

err... http://cryptozone.extra.hu

"A forgatókönyv megírása ugyanis még el sem kezdõdött..."
és ez igaz a 2. részre is.
Szerintem teljesen jó volt a második része, legalábbis nekem jobban bejött mint az elsõ...Dehát ahány ember annyi ízlés... vagy csak szimplán retardált vagyok? Na mindegy, ne firtassuk, én azért várom a 3. részét szeretettel :-)

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

van honnan nõni 😊
Szerintem annyira nem volt rossz az avp2 de tény hogy többet vártam tõle. A folytatásnak azért örülök mert én spec nagyon bírom a kis fürtös nyúzógépeket és sajnálnám ha eltünnének a vászonról. Remélhetõleg a színvonal tényleg nõni fog a következõ epizódban.
Lehet hogy annyira nem kéne erõltetni ezta dolgot!Az elsõ avp film simán rossz volt, a második bormalmas és nézhetetlen, a harmadik részre kell valami uj jelzõt kitalálni, mert valószínüleg követni fogja elõdeit!
Hát én még egyiket sem láttam, csak tervbe vettem a megnézésüket, de ha ilyen véleményen vannak az emberek, akkor már nem úgy fogok nekirugaszkodni, hogy elsõ osztályú szórakozásban lesz részem.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Jrex
egyetértek

HF
Nemazért, de örülök hogy lessz még folytatás. Csak mondjuk lehetne színvonalasabb a 2nél

Az effektek a 2-ben jók voltak, de a története egy rakás....

Egy avp2 után nem tudom mit akarnak kihozni ebbõl az egészbõl...
Amenniyre vártam az avp2-t, olyan tré film lett....<#levele><#gun>

a_n_d_r_e_w
Remélem ezt már a hype sem fogja eladni, észre kellene venniük magukat...

One Vision. One Purpose.

na és ez is nálunk fog játszódni, esetleg a rózsaszín gumimacik bolygóján?