18
-
#18 Strause-ék számíthatnak egy golyóra a fejükbe,ha ezt is ők rendezik,amatőr barmok,adnák a filmet John McTiernan-nek,Andersonnak,Ridley Scottnak vagy James Cameronnak!Ők tudnak filmet csinálni,nem úgy mint ezek a kis balfaszok! -
Rotcsa #17 Anélkül, hogy kötekednék, léci mond már el, hogy mi volt jó a 2. részben?
Nekem az 1. rész története sem jött be, de miután megnéztem a 2. at, egyből km-el magasabb alkotásnak gondoltam! Ennek a sorozatnak a színvonala sztem most romlott magához képest, arról nem is beszélve, hogy a többi filmmel nem tudja felvenni a versenyt! Még a Hitman is jobb volt, és egy kiöregedő Rambo is lenyomja :D! A bevételek pedig nem mindíg tükrözik a film minőségét. Hasonló a helyzet, mint a Pókember 3 al..... -
#16 jajj inkább ne -
#15 :D -
#14 Ez mekkora!!! LOL -
#13 -
#12 Na, raknak a trágyadombra még egy lapáttal. -
beef #11 "A forgatókönyv megírása ugyanis még el sem kezdődött..."
és ez igaz a 2. részre is. -
Voronyezs #10 Szerintem teljesen jó volt a második része, legalábbis nekem jobban bejött mint az első...Dehát ahány ember annyi ízlés... vagy csak szimplán retardált vagyok? Na mindegy, ne firtassuk, én azért várom a 3. részét szeretettel :-) -
Mister #9 van honnan nőni :) -
DonMaros #8 Szerintem annyira nem volt rossz az avp2 de tény hogy többet vártam tőle. A folytatásnak azért örülök mert én spec nagyon bírom a kis fürtös nyúzógépeket és sajnálnám ha eltünnének a vászonról. Remélhetőleg a színvonal tényleg nőni fog a következő epizódban. -
znono #7 Lehet hogy annyira nem kéne erőltetni ezta dolgot!Az első avp film simán rossz volt, a második bormalmas és nézhetetlen, a harmadik részre kell valami uj jelzőt kitalálni, mert valószínüleg követni fogja elődeit! -
Csaba42 #6 Hát én még egyiket sem láttam, csak tervbe vettem a megnézésüket, de ha ilyen véleményen vannak az emberek, akkor már nem úgy fogok nekirugaszkodni, hogy első osztályú szórakozásban lesz részem. -
#5 egyetértek -
#4 Nemazért, de örülök hogy lessz még folytatás. Csak mondjuk lehetne színvonalasabb a 2nél -
Rotcsa #3 Az effektek a 2-ben jók voltak, de a története egy rakás....
Egy avp2 után nem tudom mit akarnak kihozni ebből az egészből...
Amenniyre vártam az avp2-t, olyan tré film lett.... -
#2 Remélem ezt már a hype sem fogja eladni, észre kellene venniük magukat... -
Mister #1 na és ez is nálunk fog játszódni, esetleg a rózsaszín gumimacik bolygóján?