18
  • highlander15
    Strause-ék számíthatnak egy golyóra a fejükbe,ha ezt is ők rendezik,amatőr barmok,adnák a filmet John McTiernan-nek,Andersonnak,Ridley Scottnak vagy James Cameronnak!Ők tudnak filmet csinálni,nem úgy mint ezek a kis balfaszok!
  • Rotcsa
    Anélkül, hogy kötekednék, léci mond már el, hogy mi volt jó a 2. részben?
    Nekem az 1. rész története sem jött be, de miután megnéztem a 2. at, egyből km-el magasabb alkotásnak gondoltam! Ennek a sorozatnak a színvonala sztem most romlott magához képest, arról nem is beszélve, hogy a többi filmmel nem tudja felvenni a versenyt! Még a Hitman is jobb volt, és egy kiöregedő Rambo is lenyomja :D! A bevételek pedig nem mindíg tükrözik a film minőségét. Hasonló a helyzet, mint a Pókember 3 al.....
  • immovable
    jajj inkább ne
  • Timbo
    :D
  • yesname #14
    Ez mekkora!!! LOL
  • Toughtful
  • Rykov
    Na, raknak a trágyadombra még egy lapáttal.
  • beef
    "A forgatókönyv megírása ugyanis még el sem kezdődött..."
    és ez igaz a 2. részre is.
  • Voronyezs
    Szerintem teljesen jó volt a második része, legalábbis nekem jobban bejött mint az első...Dehát ahány ember annyi ízlés... vagy csak szimplán retardált vagyok? Na mindegy, ne firtassuk, én azért várom a 3. részét szeretettel :-)
  • Mister
    van honnan nőni :)
  • DonMaros
    Szerintem annyira nem volt rossz az avp2 de tény hogy többet vártam tőle. A folytatásnak azért örülök mert én spec nagyon bírom a kis fürtös nyúzógépeket és sajnálnám ha eltünnének a vászonról. Remélhetőleg a színvonal tényleg nőni fog a következő epizódban.
  • znono
    Lehet hogy annyira nem kéne erőltetni ezta dolgot!Az első avp film simán rossz volt, a második bormalmas és nézhetetlen, a harmadik részre kell valami uj jelzőt kitalálni, mert valószínüleg követni fogja elődeit!
  • Csaba42
    Hát én még egyiket sem láttam, csak tervbe vettem a megnézésüket, de ha ilyen véleményen vannak az emberek, akkor már nem úgy fogok nekirugaszkodni, hogy első osztályú szórakozásban lesz részem.
  • Jrex
    egyetértek
  • HF
    Nemazért, de örülök hogy lessz még folytatás. Csak mondjuk lehetne színvonalasabb a 2nél
  • Rotcsa
    Az effektek a 2-ben jók voltak, de a története egy rakás....

Egy avp2 után nem tudom mit akarnak kihozni ebből az egészből...
    Amenniyre vártam az avp2-t, olyan tré film lett....
  • a_n_d_r_e_w
    Remélem ezt már a hype sem fogja eladni, észre kellene venniük magukat...
  • Mister
    na és ez is nálunk fog játszódni, esetleg a rózsaszín gumimacik bolygóján?