18

Kordáék a föld körül
  • Ramore
    hozzák a roma család színvonalát, így aztán várhatóan ez is sikeres műsor lesz.
  • AntiHero
    _:D
  • V43 1105
    Klárika khm ZOMBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ·.·
  • shaba23 #15
    a banneren sikerült lekapni az ifjú párt, miközben földkörüli útjuk egyik állomásán Kordabácsi hátulról becsempészte az asszonynak az ászpókert?:)
  • kilahbwoy
    ha pokerközv bejön,akkor hidd el ,hogy ezen meghalnálszerintem végigdrinkelte az egészet...
    jöv7en meg guanja amsterdamban
  • John Cena
    LOL:D de jó lehet bár télleg a Poker közvetítései jobbak
  • cement
    hat en imadom ahogy a pokert kozvetiti amaz barom:D
  • autoszimulator
    vijaszat szrí
  • Prince of Máté
    Szép pár így együtt
  • gyuri12
    melyik csatornán megy?
    Korda Gyuri meg jó fej.
  • antijuve
    ja,ez nem válasz akart lenni Taranov hsz-ére.viszont úgyanúgy teszek mint ő,vagyis meg se nézem:)
  • kilahbwoy
    én sem -SZERETEM- őket!szó sincs erről.a pókerközvetítést én is viccesnek tartom,de ezen rendesen röhögtem.
  • antijuve
    húú én nem szeretem őket.bár Korda mókás a pókerközvetítéseknél:)
  • Taranov
    Meg a címéből ítélve ez inkább ilyen utazós műsor lehet, ami nem ígérkezik rossznak.
    Ettől függetlenül én inkább meg sem nézem, így élhetek tovább abban a hitben, hogy jó a műsor :)
  • Sir Quno Jedi
  • akyyy
    hát nem azért, én se szeretem az ilyen realityket, de ha választani kéne, emelett szavaznék még látatlanba is, mivel legalább kordáék tettek le valamit az asztalra, nem ugy mint a győző
  • kilahbwoy
    okay,a "topic"-ot is elgépeltem
  • kilahbwoy
    Először is leszögezném,hogy alapvetően hányok már a valóságshow-tengertől,amit ránk zúdítanak.De EZ!
    Hát én nem tudom mikor röhögtem ennyit utoljára:)
    Szerintem Korda olyan szinten hülye(jó értelemben),hogy az kész:)
    (a topc címet elgépeltem,sorry)