Társat kapott Max Payne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
hmmm jófélee

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tessék:

vagy a fenti kép nagyban
A csajszit a név alapján nekem egy régebbi Aerosmith klipp is rémlik ahol már láthattuk , valami monumentális klipp volt, gyönyõrû színekkel , õ mintha egy kandalló elõtt kevergett volna. Régen volt akkor még maradandóbb nyomot hagyott :)

a csajról teheteko volna be szebb képet is. nekem totál pixelpaca az arca:D
Nem Uwe Boll rendezi? Pfõõõj, akkor már meg sem nézem. :)

Amúgy én inkább nem reménykedem, mert ha sz*r film lesz, akkor nyugodtan mondhatom, hogy "számítottam rá", ha pedig jó, akkor meglepi lesz. :)

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Hasonlít is Monára valóban.Én adok neki esélyt, bár még ráérünk aggódni, hogy vajon jó lesz e vagy sem, mert a bemutató csak 2010 ben lesz....Addig meg ha ezen rágódnánk igencsak gyomorfekélyt kapnánk.A lényeg hogy ebben a filmben van potenciál, csak használják is ki.

A LÉNYEG, HOGY JÚLIUSBAN THE DARK KNIGHT!!!!!
Blasta
Most õszintén: erre igen kevés esély van.
Játékfeldolgozás esetén abban kell reménykedni, hogy ne legyen klisés, összecsapott, szokásosan gagyi film, mint a feldolgozások 90%-ában azt tapasztalhattuk (Boll ide vagy oda).

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kíváncsi vagyok, a kultjáték után sikerül-e kultfilmmel elõállni. Reménykedjünk. :)

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

drizzt1666
Szerintem nagyon illik rá Mona szerepe =)

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!