9
-
#9 hmmm jófélee -
ldavid #8 tessék:
vagy a fenti kép nagyban -
danz #7 A csajszit a név alapján nekem egy régebbi Aerosmith klipp is rémlik ahol már láthattuk , valami monumentális klipp volt, gyönyőrű színekkel , ő mintha egy kandalló előtt kevergett volna. Régen volt akkor még maradandóbb nyomot hagyott :) -
Dakkon #6 a csajról teheteko volna be szebb képet is. nekem totál pixelpaca az arca:D -
Csaba42 #5 Nem Uwe Boll rendezi? Pfőőőj, akkor már meg sem nézem. :)
Amúgy én inkább nem reménykedem, mert ha sz*r film lesz, akkor nyugodtan mondhatom, hogy "számítottam rá", ha pedig jó, akkor meglepi lesz. :) -
znono #4 Hasonlít is Monára valóban.Én adok neki esélyt, bár még ráérünk aggódni, hogy vajon jó lesz e vagy sem, mert a bemutató csak 2010 ben lesz....Addig meg ha ezen rágódnánk igencsak gyomorfekélyt kapnánk.A lényeg hogy ebben a filmben van potenciál, csak használják is ki.
A LÉNYEG, HOGY JÚLIUSBAN THE DARK KNIGHT!!!!! -
#3 Most őszintén: erre igen kevés esély van.
Játékfeldolgozás esetén abban kell reménykedni, hogy ne legyen klisés, összecsapott, szokásosan gagyi film, mint a feldolgozások 90%-ában azt tapasztalhattuk (Boll ide vagy oda). -
sanner011 #2 Kíváncsi vagyok, a kultjáték után sikerül-e kultfilmmel előállni. Reménykedjünk. :) -
#1 Szerintem nagyon illik rá Mona szerepe =)