Omerta - Online Maffia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
értem. kaparóson nyertem 50 golyót

Nem törlödik az soha. Csak akkor megerösitett dutyiba kerülsz, ahonnan csak nehezebben tudnak kiszabaditani, és több pénz ha ki akarsz jönni, illetve több idõ kivárni...
Na az teljesen jo 😊
Egyébként rablásokhoz és gyakorlo versenyekhez érdemes olcso autot használni, mert szinte ingyen lehet javittatni 😊
Csak pénzes versenyre érdemes az ászt használni.
Nálam ez a két leggyorsabb most:
http://www.barafranca.com/carinfo.php?car=34
http://www.barafranca.com/carinfo.php?car=41
zsolesz92
ha 3szor nem tok elszökni egymás után, törlõdik a rangom?

zsolesz92
2.5 %ot. utána eladtam az autót és elsõre ki is fogtam lopáson egy Rolls Royce Phantom III-t 30 % sérüléssel

3. szintöl lehet, ha a kezdõ szintet 0nak vesszük. Shoplifter a rang neve

Mennyi %XP-t kaptál a verseny nyeréséért?
FZoleee
Ki nyert? 😄
FZoleee
Melyik szinttõl lehet rabolni? Azt írja:
Ezt a r�szt majd csak k�s�bb... van m�g mit fejl�dn�d
zsolesz92
megvan 😉

zsolesz92
én voltam, azt irta ellenõrizzem a postámat, eddig nem jött levél

Na az egyikötökét elfogadtam, de nem tudom kiét.
Átküldtem az egyik automat is oda, de ugy látom 1xübb lesz lopni, mert amire átér....
Jobb oldalt lent van a reklám link 😊
Ok átutazok hozzád, mert baltimorban vagyok éppen.
zsolesz92
énis meghívtalak, kipróbálnám h mit tud ez a kocsi

FZoleee
Meghívtalak...
Hol lehet reklám klikkelgetésével szerezni "skulot"? 😄
zsolesz92
ohh loptam egy tütüt...

Készitve: Horch
Modell: 930V Phaeton

Ország😄
Épitve:1937

Ülések: 4

Motor: Cilinderek:8 4000CC
Lóerõ: 92BHp
kor: 3600RPM
Max. Sebesség: 78mph/124.8kmh

Hossz: 5000MM
Szélesség: 1800MM
Új ár: $ 50,000

ez jó autó a játékban? eladjam, megtartsam, obay, vagy mit cisnáljak? 36 %ra sérült, 25000$ért el tudnám adni.
bocs a sok kérdésérrt

Dikri a felh nevem is.

Igen kell fegyver és skulo is. Skulott lehet kapni kb naponta 300db-ot, ha a reklámokra ráklikkelsz.

A statisztika oldalon kiirja hogy mennyi a szintlépés még, a gyilkolás a soförködés, stb...
Morfi
azzal próbálkozok, átlagban minden 3. biztosan meg van 😊

FZoleee
Rabolj ki egy ékszerüzletet, azzal több pénzt lehet rabolni 😄
zsolesz92
ja értem. és azt hol látod h mennyire megy? mellette az esély?

Morfi
Gondolom hogy kell fegyver is hozzá meg töltény, hogy legalább a lábamat eltaláljam?! 😊 De még nincs annyi pénzem se. A szabadulásos az hogy is müködik?

FZoleee
Rolls Royce Phantom III-al kiállsz versenyezni? 😛
Mi a felh. neved?
A bönözésnél kell lövöldözni a sörös üvegre. Én sokszor a lábamba lövök 😊 A szabaditást meg természetesen a börtönben kell gyakorolni másokon, vagy saját magadon.
zsolesz92
mármint fejleszteni

Apropo, ha valakinek van kedve szivesen versenyeznék, nem feltétlenül pénzben, csak a Skillt erõsiteni 😊
zsolesz92
ilyet hol lehet állítani?

A szabadulásra érdemes ráhajtani, és a gyilkolás skillre is feltétlenül!
Bár az elöbbi az iszonyu lassan megy fel nekem még csak 0.04% 😮
zsolesz92
ma 20 próbálkozásbol (autó és bünözés) 19szer biztos hogy lecsuktak...
nem tom mi van

Morfi
Akkor majd kiderül, ha lefekszek aludni és reggel nézem hogy egy lófej van az ágyaban akkor elkezdek imádkozni és messze futok 😊

Ombika
Aszem attol meg,ha jol emlekszem legalabbis regen igy volt!!!!

Morfi
Ha nem vagyok bejelentkezve akkor meg támadhatnak és végezhetnek velem vagy ez hogy is van?

FZoleee
Sorry... 😄
Ombika
Nemlehetne esetleg nem beirni minden lopas eredmenyet,ugyis latja mindenki aki jatsza! Thx

Morfi
Féltéglán kívül? 😊

FZoleee
Nyilvánvalóan nem tudod, hogy lehet egy kocsit óvatosan ellopni. Teljesen tönkretetted a jármûvet.
Morfi
A kocsi amit el akartál lopni 10 éve lerobbant és berozsdásodott.
Ez jobb? 😄

Ombika
Azok lesznek majd a jok,mikor 4-en kelletek majd 1 rablashoz! 😊)

FZoleee
Elloptad a kocsit, de túl ideges voltál és nekimentél egy fának. Szerencsére nem sérültél meg.
Ilyen szerencsés is csak én lehetek 😄
Ombika
Hmm aszem azota mar volt vagy 3-4 ujitas!! DE hat meg fosulin nyomtam sokszor eloadason ,ha eppen bejartam! 😊

Morfi
Erre voltam kíváncsi ha megsérülök mit lehet csinálni. köszi

Én ugy látom most többen el kezdtek játszani, ugyhogy hajrá.
De én nem láttam olyan opciot egyenlöre, hogy mástol lopsz. Elég sokmindent változtattak a játékban. Pl vért sem lehet eladni, csak venni, és csak akkor ha sebesült vagy.

Aki játszik vegyen fel barátlistába, nálam akik vannak mind magyarok!
Nevem Dikri
Morfi
😊 Nekem még golyóm sincs 😄 nem hogy cslád tag lennék.

Ombika
Minden csalad szinte csak lott en is osszes toltennyel stb!! Allat volt,de tudtuk,h ez a veg! 😊

Morfi
Maffia háború az szép lehetett 😊

Ombika
Ha arra mesz ,h lopas mastol es vmi nagy erteket lopsz szamits ra,hogy megkeresnek es kinyirnak!! Vmi nagyobb csaladban erdemes benne lenni!

Ombika
Hi all!!

Regebben 1 evig nyomtam! Aztan kinyirtak mindekit,mert kitort a maffi haboru azota nem folytattam! De ezt ugy erdemes,h kozben irc es mikor mentek route 66 stb egyutt mentek!! Ha lennenek jelnetkezok szivesen ujrakezdenem!

Kmarha
whááá.. a rendörség nagyon félhet a drog kartelektõl.. 2 fenyegetéssel 1000-ret szereztem 😄 (szinte a legelején vagyok 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Morfi
Hihi, érdekes egy kis játék 😄 Bár az ékezetek tényleg furcsák.

Itt egy egész jo oldal angolul persze, elég sok minden le van irva pl, hogy egy heist akcioval 1 millát is lehet keresni 😊

http://omertaholic.blogspot.com/
ColdFire
roflol

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.