14
-
Kagemusha #14 Momentan szinten szeretem a hosszu filmeket: egy DVD-n az idotartam a masodik, amit megnezek, hogy megvegyem-e?
Az ilyen cimekbe meg valoban illene beletenni az "altalaban" szot... -
angol #13 remélem ebből is lesz ügydöntő népszavazás -
god25 #12 Micsoda idiota cím. Ha nekiülök(fexek) Sopranot-t nézni, végignyomok fél-1 évadot is, v. soutpark. Nem múlik semmi a hosszán. Ha már elmegyek moziba valószínű, h ráérek és végignézek bármilyen hosszú (kizárólag ha jó, mert kijövök) filmet. -
bakagaijin #11 Hmm, nekem már a 90 perc is sok... Valahol 15 és 45 perc között van a tűréshatárom. Egyszerűen hiányzik az interaktivitás :P. Mondjuk jó régen is voltam moziban... -
#10 Hát, Harry Potter, Die Hard (na jó, ezek sorozatok), Transformers, ... nem nagyon jutnak eszembe jóóóóóó hosszú filmek (rosszak se hálisten)
Szóval inkább: Magyar ember nem szereti a SZAR filmeket, mindegy milyen hosszú ... és ha szar is és hosszú is, na azt aztán a lehető legkevésbé szereti
-
Csaba42 #9 Még jó, hogy nem az a cím, hogy a "Magyar emberek többsége...", és a nagy általánosítások közepette kifelejtik (újfent), hogy bizony vannak páran, akik szeretik a hosszú filmeket. Köztük én is, pláne, ha már fizetek érte, minőségi és hosszú szórakozást várok el. -
neptum #8 én szeretem a hosszú filmeket mert ott nincs sűritve semmi hanem van egy kis szelő is ami jót tesz neki -
#7 Én örülök a hosszú és jó filmeknek főleg, hogy a jegy ugyanannyiba kerül egy 85 perces és egy 180 perces filmre is... -
#6 Mindig is nehezen tudom megnézni az Oscár-díjas filmeket. Vmi különleges hangulat kell azokhoz a filmekhez. Nem meló után kell nekiállni, hanem kipihent fejjel stb... -
Wittgen #5 Heh, én meg pont azt utálom, ha egy jó film "csak" 90 perces. Ha egy film jó, lehet felőlem 3 órás is. -
Hesztia #4 Márpedig ezek épp mind jók... -
bobi64 #3 ez az okoskodás itt fent azt tételezi fel, hogy a díjazott, jelölt filmek csak mind míves alkotások lehetnek. nem mondanám hogy ez mindíg így van. -
bobi64 #2 bizony ez nem a hossztól függ. ha jó a film akkor hosszan is jó, ha érdektelen , rossz, silány sztori stb. jellemzi akkor lehet rövid is ,én nem nézem meg. -
#1 Én úgy fogalmazok, hogy a szar film legyen rövid, a jó meg lehet hosszú...