14
  • Kagemusha
    Momentan szinten szeretem a hosszu filmeket: egy DVD-n az idotartam a masodik, amit megnezek, hogy megvegyem-e?
    Az ilyen cimekbe meg valoban illene beletenni az "altalaban" szot...
  • angol
    remélem ebből is lesz ügydöntő népszavazás
  • god25
    Micsoda idiota cím. Ha nekiülök(fexek) Sopranot-t nézni, végignyomok fél-1 évadot is, v. soutpark. Nem múlik semmi a hosszán. Ha már elmegyek moziba valószínű, h ráérek és végignézek bármilyen hosszú (kizárólag ha jó, mert kijövök) filmet.
  • bakagaijin
    Hmm, nekem már a 90 perc is sok... Valahol 15 és 45 perc között van a tűréshatárom. Egyszerűen hiányzik az interaktivitás :P. Mondjuk jó régen is voltam moziban...
  • mrzed001
    Hát, Harry Potter, Die Hard (na jó, ezek sorozatok), Transformers, ... nem nagyon jutnak eszembe jóóóóóó hosszú filmek (rosszak se hálisten)
    Szóval inkább: Magyar ember nem szereti a SZAR filmeket, mindegy milyen hosszú ... és ha szar is és hosszú is, na azt aztán a lehető legkevésbé szereti
  • Csaba42
    Még jó, hogy nem az a cím, hogy a "Magyar emberek többsége...", és a nagy általánosítások közepette kifelejtik (újfent), hogy bizony vannak páran, akik szeretik a hosszú filmeket. Köztük én is, pláne, ha már fizetek érte, minőségi és hosszú szórakozást várok el.
  • neptum
    én szeretem a hosszú filmeket mert ott nincs sűritve semmi hanem van egy kis szelő is ami jót tesz neki
  • Molnibalage
    Én örülök a hosszú és jó filmeknek főleg, hogy a jegy ugyanannyiba kerül egy 85 perces és egy 180 perces filmre is...
  • ffxi
    Mindig is nehezen tudom megnézni az Oscár-díjas filmeket. Vmi különleges hangulat kell azokhoz a filmekhez. Nem meló után kell nekiállni, hanem kipihent fejjel stb...
  • Wittgen
    Heh, én meg pont azt utálom, ha egy jó film "csak" 90 perces. Ha egy film jó, lehet felőlem 3 órás is.
  • Hesztia
    Márpedig ezek épp mind jók...
  • bobi64
    ez az okoskodás itt fent azt tételezi fel, hogy a díjazott, jelölt filmek csak mind míves alkotások lehetnek. nem mondanám hogy ez mindíg így van.
  • bobi64
    bizony ez nem a hossztól függ. ha jó a film akkor hosszan is jó, ha érdektelen , rossz, silány sztori stb. jellemzi akkor lehet rövid is ,én nem nézem meg.
  • Rykov
    Én úgy fogalmazok, hogy a szar film legyen rövid, a jó meg lehet hosszú...