4200
Igényes glamour divatfotók szép lányokról, ahol a nőiességen van a hangsúly nem szexen. Erotikus, szexi képeket csak +18 alattit!
-
JackMeadow #547 olyan is lehet csak az baj h ízlések és pofonok azt nem mindekinek teccenek azok a csajok mindenféleképp amiket én vélogatok, ezér kéne ösznépileg választani -
#546 joaz csak más nő lehetne benne...alapbol azt hittem hogy oan lessz miszerint kb 3-4 csajszi lessz öszsevissza a képen:D -
JackMeadow #545 halványiccsam a hátteret v mi? a Szöveget meg amikor merakatod a moderátorral akor meg mondod neki hogy irja alá amit akarsz. KEressetek szeb csajt ha nem tecik, de sztem az pont király pózban fexik -
blackgamer #544
3 pohár? -
#543 Őt se zavarnám el.
-
#542 Monika ruhában.
És ahogy igértem ruha nélkül.
+18
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. -
-
#540 Sajnos ma már a saját szemednek se lehet hinni.
Ajánlom figyelmedbe ezt!!! -
Bala10 #539 -
Sorius #538 -
#537 az 1. képen minimális a ps, csak pici pic ps van. :DDDDDDDDD -
salieri #536 Blake Lively nak hívják a csajt. (Gossip Girl) -
#535 odakozmáltak ?:o -
HELLFIRE #534 nekem tetszik, háttér tényleg vakító kicsit, de alatta maradjon a szöveg amit írtam -
ba32107 #533 Az alapötlet zsír, jó lenne, csak mondjuk esetleg egy másik csajjal. Nem mondom, hogy ő csúnya, de akadna jobb is! -
JackMeadow #532 itt az alakép: #1
Nem én műtöttem a csajt -
#531 tényleg... szerintem is a kép hibája... -
#530 A bal lábán lévő térdhajalt (alul a bőr) alég érdekes... de lehet, hogy a kép szar... Mintha műtötték volna aztán egy heg lenne ott. -
#529 Az "E" helyett...
-
n003 #528 a tapétát átunatkozhatnád :DD de amúgy -
JackMeadow #527 Nem tom kicsoda, a legelső csajok közöt volt aztan bannerre illő vót aztán unatkoztam és megcsinaltam aztan unatkoztam es megcsinaltam ezt is: -
#526 Csakis... :D -
#525 Ő kicsoda? -
#524 felemelne és a fejed felett pörgetne és közbe úgy szopna, beválalnád, mi? :D -
#523 Ja. Azért szvsz úgy lenne illendő a dolog hogy a férfi védi a nőt, --> férdi az erősebb kigyurtabb .Ez nem azt jelenti hogy a nőt hizlalni kell, mert más az hogy szép vékony és nincs rajt felesleg vagy egy picike, de szép stb. vagy 80-90kb-os izomtömeg. Jó a képen a csaj talán van 60-65kg de akkor is valahogy nem jön be nekem igy... a segge viszont :P
na jó... ha nagyon akarja akkor egyszer talán ha lessz időm kipróbálom... :D -
#522 Ebben viszont igazad van, de akkor se jön be :D -
JackMeadow #521 Ez hogy tecc??
-
#520 tovább bírja verni a f...od -.- -
#519 jéé egy Lindi XD -
#518 túlságosan "kigyúrt", amúgy nem lenne vele semmi baj :D -
#517 van 1 karja -
Jo ejszakat mindenkinek.
Almodjatok szepeket. -
#515 mi lenne ha magadtol ami neked tetszik készitesz egyet és sztem ugyis rábolintunk:) -
evildamien #514 Igen, ő az.
Egyéb képekróla[/URL ] és [URL=http://www.freeweb.hu/arzen25/ckm/2003/Kiss_Ramona/index.html]Kiss Ramónáról (Zsófi) -
#513 Jó bőr...
Róla jöhet még ha van, meg a Zsófiról is jöhetne... -
#512 Elhiszem ha látom :)
azért vannak hogy megoszthasd velünk is.... :) -
#511 nem kell kétszer írnod.
Keress róla olyan képet amin szemből van és lehetőleg teljes alakosat. Igy persze hogy nagynak tünik mert levágtam a kép 3/4-ét mivel azon semmise volt. Mindegyik képen oldalról van viszont a feje teljesen látszik ezért néz ki butának. Amugy nem az....
szerintem a mellei nagyobbak mint a feje :) meg aztán valahogy az jobban érdekel...
És a fejéről még anyit, hogy nem szokványos az arca kicsit furi de nekem nagyon bejön. Izlések és pofonok... Ázsiai nők arca is nyomott kicsit... -
#510 azóta megnövesztette :D -
#509 de ez ő -
Vardar #508 Annak nagyobb a melle. Szerintem...