Veszett jó csaj! (ruhában)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Popsi nagyon csunya igy 'eldeformalodva'..
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
u dont have to listen anybody else but me
Saor Alba
Nekem ez a kép már régóta nagy kedvencem.
Ha ennyi meztelenség se fér bele a topikba akkor bocsi.
De nekem nagyon tetszik.<#szeret>#szeret>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Szemelyes kedvenc:
btw.: Smink ide-vagy oda.. Dugnam, mint a lopott biciklit -.-
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem hiszem el, hogy még mindig bedõltök a 3kiló sminknek meg a photoshopnak <#wow3>#wow3>
practitioner of the forbidden arts of death

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
itt egy újabb nyálcsorgatós topik, ami nem a teljes pucérságról szól
mûvészi fotókat linkeljetek, amiken a nõ csinossága jön át, nem feltétlen a teljes kitárulkodás által