Veszett jó csaj! (ruhában)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Sajnos ma már a saját szemednek se lehet hinni.
Ajánlom figyelmedbe ezt!!!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

<#idiota>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DJ RX7
az 1. képen minimális a ps, csak pici pic ps van. 😄DDDDDDDD

:3

Blake Lively nak hívják a csajt. (Gossip Girl)

http://teddike.freeblog.hu

PíszLávJuniti
odakozmáltak ?:o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

nekem tetszik, háttér tényleg vakító kicsit, de alatta maradjon a szöveg amit írtam
Az alapötlet zsír, jó lenne, csak mondjuk esetleg egy másik csajjal. Nem mondom, hogy õ csúnya, de akadna jobb is!

itt az alakép: #1

Nem én mûtöttem a csajt

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

FZoleee
tényleg... szerintem is a kép hibája...
gabo91
A bal lábán lévõ térdhajalt (alul a bõr) alég érdekes... de lehet, hogy a kép szar... Mintha mûtötték volna aztán egy heg lenne ott.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Az "E" helyett...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

a tapétát átunatkozhatnád 😄D de amúgy <#eljen>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nem tom kicsoda, a legelsõ csajok közöt volt aztan bannerre illõ vót aztán unatkoztam és megcsinaltam aztan unatkoztam es megcsinaltam ezt is:

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

FZoleee
Csakis... 😄
gabo91
Õ kicsoda?

Goruck
felemelne és a fejed felett pörgetne és közbe úgy szopna, beválalnád, mi? 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

gabo91
Ja. Azért szvsz úgy lenne illendõ a dolog hogy a férfi védi a nõt, --> férdi az erõsebb kigyurtabb .Ez nem azt jelenti hogy a nõt hizlalni kell, mert más az hogy szép vékony és nincs rajt felesleg vagy egy picike, de szép stb. vagy 80-90kb-os izomtömeg. Jó a képen a csaj talán van 60-65kg de akkor is valahogy nem jön be nekem igy... a segge viszont 😛
na jó... ha nagyon akarja akkor egyszer talán ha lessz idõm kipróbálom... 😄

FZoleee
Ebben viszont igazad van, de akkor se jön be 😄
Ez hogy tecc??

tugyiti
tovább bírja verni a f...od -.-
Győri Devi
jéé egy Lindi XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

FZoleee
túlságosan "kigyúrt", amúgy nem lenne vele semmi baj 😄
tommyg
van 1 karja

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

kaposi1

Jo ejszakat mindenkinek.
Almodjatok szepeket.<#nevetes1>

II Rocky II
mi lenne ha magadtol ami neked tetszik készitesz egyet és sztem ugyis rábolintunk😊

24 - Exile -Nov.23

Igen, õ az.
Egyéb képekróla és Kiss Ramónáról (Zsófi)

gabo91
Jó bõr...
Róla jöhet még ha van, meg a Zsófiról is jöhetne...

gabo91
Elhiszem ha látom 😊

azért vannak hogy megoszthasd velünk is.... 😊

gabo91
nem kell kétszer írnod.
Keress róla olyan képet amin szembõl van és lehetõleg teljes alakosat. Igy persze hogy nagynak tünik mert levágtam a kép 3/4-ét mivel azon semmise volt. Mindegyik képen oldalról van viszont a feje teljesen látszik ezért néz ki butának. Amugy nem az....
szerintem a mellei nagyobbak mint a feje 😊 meg aztán valahogy az jobban érdekel...
És a fejérõl még anyit, hogy nem szokványos az arca kicsit furi de nekem nagyon bejön. Izlések és pofonok... Ázsiai nõk arca is nyomott kicsit...

Goruck
azóta megnövesztette 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

autoszimulator
de ez õ

.: mobilize.hu :.

Annak nagyobb a melle. Szerintem...
SG rock
Õ nem a Kinga a barátok köztbõl?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

mármint Õt:

Válasszatok ki képeket ozt csinálok ha kõ banner

tugyiti
nekünk annyira nem....
azért milyen gáz már egy ilyen göncben megjelenni?

Nem kell bemutatnom <#finom>

BaliBoy
<#wow1><#wow1><#buck><#beka2><#taps>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kaposi1
Nem bizony.
Nekem 3300 hatterkepem van jelenleg ,es ugyvan beallitva a gep hogy mindennap bekapcsolaskor mas holgy fogad.<#taps>

B- nek mekora koponyája van, meg buta is az arca

SG rock
háj<#smile>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

B-nek but az arca, mekkora koponyája van paszeg:S

Carlos
hellószia!

Þór vígi þessi rúnar

gabo91
Itt szinte minden színész/énekes/sztár nõrõl találni "pár" képet.

gabo91
Látom nem csak nekem van gyûjteményem eféle finomságokból....

gabo91
<#eljen> gratula. ez szép...
(füleg, hogy direkt átneveztem õket és úgy töltöttem fel, hogy nehezebb dolgotok legyen)

Sarah Roemer-t én is a disturbia-bol ismerem. Jó kis nõ, szvsz elég fiatal, lehet még híresebb színésznõ, meg persze "hízhat" még mellre 😊

CheAteR88
e-nek meg passzolnám de elég finomocska

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
csakis alba
de ezek "szar" képek róla
mindjárt teszek be 1-2 finomat😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)