Veszett jó csaj! (ruhában)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlom figyelmedbe ezt!!!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

http://teddike.freeblog.hu
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem én mûtöttem a csajt
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
na jó... ha nagyon akarja akkor egyszer talán ha lessz idõm kipróbálom... 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
24 - Exile -Nov.23
Róla jöhet még ha van, meg a Zsófiról is jöhetne...
azért vannak hogy megoszthasd velünk is.... 😊
Keress róla olyan képet amin szembõl van és lehetõleg teljes alakosat. Igy persze hogy nagynak tünik mert levágtam a kép 3/4-ét mivel azon semmise volt. Mindegyik képen oldalról van viszont a feje teljesen látszik ezért néz ki butának. Amugy nem az....
szerintem a mellei nagyobbak mint a feje 😊 meg aztán valahogy az jobban érdekel...
És a fejérõl még anyit, hogy nem szokványos az arca kicsit furi de nekem nagyon bejön. Izlések és pofonok... Ázsiai nõk arca is nyomott kicsit...
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nekem 3300 hatterkepem van jelenleg ,es ugyvan beallitva a gep hogy mindennap bekapcsolaskor mas holgy fogad.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
(füleg, hogy direkt átneveztem õket és úgy töltöttem fel, hogy nehezebb dolgotok legyen)
Sarah Roemer-t én is a disturbia-bol ismerem. Jó kis nõ, szvsz elég fiatal, lehet még híresebb színésznõ, meg persze "hízhat" még mellre 😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)