Veszett jó csaj! (ruhában)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én oda-vissza vagyok érte ^^
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Csak nekem ennyire furcsa ezeken a kepeken a feje?
Termeszetesen jol nez ki, de mintha nem is o volna a kepeken.
Lattam mar nagyon sok felvetelt az arcarol de ezeken olyan furcsa nem igy van elottem .
Pedig kozben tudom hogy rola keszultek a kepek.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

De õt is elfogadnám.
A medve nem játék.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Komolyra fordítva a szót... szakmailag (férfi szemmel nézve) a véleményem a következõ: Fentrõl lefelé nézve természetes hajszíne barna.. festi a haját tehát nincs megelégedve a természet adta szépségével.. (mint a nõk 90%-a), ritka amikor ezt mondom egy barna szemû nõre de gyönyörû szemei vannak és igézõ tekintete, jól áll neki a kívánatos száján a pink rúzs szerintem jobbat nem is választhatott volna, melle sem nem túl nagy se nem túl kicsi... lehetne nagyobb de ez így természetesen szép, a körme ocsmány! nem áll neki jól a piros szín, van akinek jól áll és vadító de nála valahogy nem jön be! a köldöke (szakmai szemmel nézve) nyújtott vagyis baromi magas lány (olvastam is hogy magas a családja is) ami hátrány de legalább nem a derekamig ér 😄 már csak a feneke és a lába maradt, a fenekérõl nem tudok nyilatkozni mert nem látszik rendesen de talán pont jó.. van mit fogni rajta de nem is deszka, a lábai meg hosszúak és karcsúak!
Egybevetve elfogadnám itthonra, ... hasonlít a fodrászomra 😛 ... És olvastam hogy 30-as barátnõi vannak mert a korabeliek fújnak rá... ez sajnos így van.. kinövik... "A nõ, mint a bor a korral nemesedik!"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Aishwarya Rai
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”