4200
Igényes glamour divatfotók szép lányokról, ahol a nőiességen van a hangsúly nem szexen. Erotikus, szexi képeket csak +18 alattit!
-
Dean Winchester #3080 LOL :D de tényleg mit csináltál? :O
előbb a neved előtt egy halálfej volt melyre ha az egeret odavitted akkor kiirta h " Rest In Peace Doomista " :O
azért kérdeztem ,de most meg siman a logód látszik megint XD
am jóféle vazze -
#3079 Szerintem is az...:D
-
Dean Winchester #3078
érdekes... -
#3077 Semmi...mi lenne? -
Dean Winchester #3076 mia az a halálfej a neved utan? :O -
CB SNIPER #3075 miért van mindenki beelesve megan foxba? elég mü joh nemmondom levakarnám magamrol de ha már szinésznöket linkelgetsz vannak ezerszer jobbak... -.- -
#3074 ez nagyon jó nőőőőő -
Dean Winchester #3073 pár napja is megan-t linkelted :DDDD
belevagy esve? :O
am ezek is jófélék ám xD
szívesen indítanám el a google-t XD
-
#3072 ezért kérdezem, hogy akkor mi a jó, ha ők nem számítanak annak, akkor ki/mi? : D
-
#3071 pfáj :S -
Dean Winchester #3070 jó hát ez a kettő elég ocsmányság :D -
#3069 ennél?
ezek génhulladékok.
igen, ezeknél bármelyik jobb, és igen, scarlett johanssonra irigy vagyok. : D
génhulladék:
-
#3068 neked különben ezek veszett jók, szépek, nőiesek? :F
irigy vagy rájuk? -
Dean Winchester #3067 ok -
#3066 melyiken nincs
-
#3065 -
#3064 fúrószárral kellett keverniük, feldobálták rá kőműveskanállal, este meg leszedik spaklival :D -
#3063 van rajta panír rendesen -
-
#3061 te én letojom, milyen oldalakat nézel, hol érdekel, csak azt mondtam, az már rengeteget elárul valakiről, hogy mi az, ami tetszik neki, ahogy lentebb is írtam, valakink már az fú de jó nő, ha belepucsít a kamerába, esetleg még hozzá a csöcsei is kilátszanak (mert azokat az ilyen fiúk ritkán láthatnak élőben ugye, és hát akkor már miért ne ficcennének ki), amik nem kevésbé vannak felfújva a valagánál, az meg már töknyóc, milyen hozzá a fejszerkezet... és érdekes, volt valaki lentebb, aki egyből megértette, amit írok : D -
#3060 ursiten, szövegértésből jó nagy 0.
az határozza meg az embert, hogy MILYEN az, ami tetszik neki.
felfújt mellű vagy felfújt seggű, rasnya fejű, de fotosottyal átdolgozott, esetleg sminkkel feljavított, stb.. -
#3059 Egyik favorit! -
IXEMGabeo #3058 ha én felnézek a cukivagyok.comra máris buzi vagyok? nanee -
Dean Winchester #3057 na ezt ne már :D
az h milyen oldalra néz fel az ember az meghatározza az embert? :O
am ugy jön ide a wiki meg az sg,hogy szted csak ezek a jó oldalak ha vki egy másik weboldara megy fel az már igénytelen , szted...
:DDDD
sunaa muna xD
na nyomj már egy olyan képet magadról amin veszett jó csajnak tünsz ^^ -
#3056 hogy jön ide a wiki meg sg?
rohadtul mindegy kinek mi a veszett jó, csak meghatározza magát a palit is, ennyi -
#3055 Miért, te csak a wikipedia.org, és az sg.hu-t ismered?
Akkor mi van a puruttyával, a gatvederrel, és a többi jó ki oldallal?
Vagy csak az lehet a jó ami neked bejön?
A veszett jó nő pedig ízlés kérdése, kinek mi a veszett jó... -
#3054 jójaz :) már maga a cím is humoros/seksi. -
#3053 nem az elnevezés, csak hogy tényleg léteznek, akik képesek egy sunamuna.com nevű oldalon böngészni -
#3052 írtam, hogy EGY példa..
jó, hát van egy bizonyos fajta, akinek tök mindegy, milyen a fej, lényeg, hogy szájával pucsiccson segge helyett, vagy mindkettővel egyszerre úgy, hogy a fej takarásban van.
-
IXEMGabeo #3051 nézd meg a galériáját:) sztem böröczk csinos és szókimondó csak túlzottan határozott lehet:D -
Dean Winchester #3050 magadról egy képet már lőjj már be :) -
IXEMGabeo #3049 jogos, igazad van, mert a plasztikázottakkal az a gond, hogy a látszat néha csal ugye...:D de a linkekkel mi a gond? és nem tetszik a sunamuna elnevezés?:D sztem találó -
Dean Winchester #3048 kik -> ebből arra kéne következtetni h különféle nőket raksz de ez mind egy és ugyanaz XD
am nem rossz de nem veszett jóak ezek a képek -
#3047 nem veszett -
#3046 ? ja, leírtam
már szúrtam be, kik illenek szerintem a topicba..
de akkor ismét egy példa:
az alábbi pár meg csak közönséges és gagyi kép, semmi több, ronda pofákkal. -
#3045 Ja hogy lány, akkor már tudom mi a problémája a linkekkel... -
#3044 Ekkora lufikkal ezek a nők bátran mehetnek a vízbe, sosem fognak megfulladni... -
#3043 amúgy meg rajtam kívül láttam itt 2 másik lány kommentjeit is, de javíts ki, ha tévedek. -
#3042 nem, érdekelnek a véleméynek, meg, hogy mekkora a kocka ráta : D
elég nagy.
meg azok is, akiknek soha a büdös életben nem lehetett barátnője a beszúrt képek alapján
vagy kopasz és nagy nyakú : D -
Dean Winchester #3041 LOL én meg azt hittem,hogy fiú :DDDD