4200
Igényes glamour divatfotók szép lányokról, ahol a nőiességen van a hangsúly nem szexen. Erotikus, szexi képeket csak +18 alattit!
-
Borg18754 #3240 ezeket olvasd el te ultralow troll
böngészők
bögészők 2. -
Borg18754 #3239 mé te mit használsz csirkekoxot? -
CB SNIPER #3238 firefox ritka low vagy te is... xd -
Borg18754 #3237 "pofája van a jóédes tudod kinek :)"
én nem szidtam az anyádat sztem te se tedd
am meg ha valaki akkora gyökér hogy nincs annyi esze hogy legalább a linket megnézze akkor az inkább ne kérdezzen semmit mert már tele van sztem sok ember fasza az ilyen lowokkal akiknek csak a pofájuk jár de nem tudnak 1 rohatd linket megnézi
nemsokára 2011 et írunk itt már a firefoxot kéne használnod.....
ott meg 1 kattintás és látod a linket szal erről ennyit.....ha ennyit sem tudsz inkább játsz gumikacsákkal azokhoz megvan az eszed.... -
#3236 Mindig is imádtam az első képen látható fürtjeit! Édes! -
#3235 itt olyan 16 éves kb : D
mondjuk az a helyzet, hogy 13 év alatt semmit sem változott
-
Dean Winchester #3234 böröcz már be is rakta XD -
#3233 Ne mondjátok, hogy senki nem asszociált erről a képről a predatorra... xDD -
Dean Winchester #3232 -
-
Dean Winchester #3230 pofája van a jóédes tudod kinek :)
illetve milyen felnézésről beszélsz?
a linkre nem klikkelek akkor honnan tudjam mivan a link címében?
erre csak azt hozom fel példának h a közösségis topicba sok képet linkelnek, van h a usernek az oldaláról tehát a link címében megvan a user id és vissza lehet keresni :D volt jópárszor h megnéztem de kurva sokszor nem volt ott az id,hanem külső tárhelynek a linkje volt...
gondolom ezek miatt is ugy voltam vele,h gyorsan beirok ide és kész ,majd vki válaszol!
de ennyi erővel ne kérdezzen senki semmit a topicba, sőt az egész sg-n mert belehetne zárni sok topicot is mert megoldásként ott a google :O
-
IXEMGabeo #3229 nekem a Star Warsban a kedvenc női szereplőm volt:) -
Wolfsnack #3228 "nem tudom hol van a ...levélpapír" Bond könnyen megfektette :DDDD -
#3227 Ráadásul az eredeti haj-szemöldök színe vörös : ) Csak fösteti. -
KaBuTo666 #3226 Hmmm....nem is tudtam hogy szeplős, mert kb. minden filmjében szokásos 4 réteg smink, de még így is wooaaaa. -
KaBuTo666 #3225 Én ha nem tudom egy színésznő nevét, de tudom hogy melyik filmben szerepelt, egyszerűen google, imdb. Ez is egy megoldás. -
#3224 Ennyi erővel csak a képet nézd, és ne érdekeljen ki van rajta, csak az hogy hogyan néz ki...
Abban a pillanatban, hogy érdekel ki van rajta, nézd meg a képeken látható írásokat, vagy a kép link címét... hátha kiderül belőle valami. -
-
Borg18754 #3222 azért mert ha az eszed járna a pofád helyett akkor ezt is észrevetted volna
ugyanis a legtöbb képnek a nevében vagy a linkjében venne van a képen szereplő színész neve is
azt az 1 másodperces pillantást meg nemtom miért sajnláltad a linkmezőtől... még csak nem is kell sehova kattintani csak felnézni....-.-" -
#3221 -
Dean Winchester #3220 ja,de ha a képet nézem akkor miért foglalkozzak a kép linkjével? -.- -
#3219 hátigen..
-
Borg18754 #3218 natalie portman.....
de am a képlink nevében is benne volt ha figyelted volna -
Dean Winchester #3217 mi a neve? am vmeik filmben láttam és kurva szexi tekintete van a csajnak :D -
Borg18754 #3216 Aeon Flux :D
simán elfogadnám feleségnek ilyen ruciba :D -
#3215 -
#3214 -
#3213 huhuuu, Amidala hercegnő xD
-
#3212 akkor is a leg
-
#3211 egyébként még így is tök szép, szüval nem szóltam : D
csak a róla mintázott Mass Effect karaktert baltázták el -
Hymtozis #3210 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Benéztem, nm ő az, d attól még jó!... :D -
#3209 huh, meggyőztél! -
#3208 de igen -
#3207 Még nem linkeltél retusálatlan képet... -
#3206 ezek a képek rommá vannak retusálva... rohadtul nem így néz ki szegény :D én mondjuk sose tartottam őt bombanőcinek, inkább kedves arca van, oszt annyi, de semmi extra..
de nem csak a feje látott rengeteg ps-t, hanem a teste is : D
amúgy nem ronda, csak nem fuha..: D -
Hymtozis #3205 Hajjajjajjj... :D
Ítélet: család-ban van(?) , d mindig elfelejtek utánanézni, h ki ő...
+1-es nő, meg megnevezés! -
#3204 Álomnő..
-
#3203 sok a duma
-
KaBuTo666 #3202 nyugi, nem komolyan írom :P -
Wolfsnack #3201 nem is, a karakán csajoktól menekülök :)