Veszett jó csaj! (ruhában)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kumiho #2179
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
én se tiltakoznék egy ilyen hölgy ellen 😄
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
a mûvörös meg leggyakrabban gusztustalan, pláne az ilyen piros, és mégis van rá példa, amikor szép (lentebb)
jó, van ps dögivel, de egy fotós képei
Kumiho #2179
http://noob.hu/2010/12/24/1293172375264.jpg
de alapból az ennyire szeplõsek se szépek (legalábbis nekem nem azok)
erre majd egy 30 év múlva térjünk már vissza...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
sok szeplõ, némelyik rohadt fehér bõrü 😞
még egy utolsót (vagy inkább elsõt a mai napra nézve legalábbis 😊 )

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Ki lehet õ?
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
tudom ps smink stbstb de jó kép
õt meg a szeplõk miatt

Ingyen kínált kaját, piát, cigit, nőt, füvet, SOHA vissza ne utasíts!!!

mindenkinek további jó karácsonyi hadjáratozást, én is megyek : D
másik:

Kumiho #2179
Itt eddig mindenki elfogadta, hogy nincsen két egyforma ízlésû ember, így mindenki olyan képet linkel be ami neki veszett jóóó csaj! Senki nem várja a másiktól, hogy lefikázza azt, pláne nem a te stílusodban!
Ha veszett jó csajokat szeretnél linkelni, szívesen látjuk, de a rosszízû kommentektõl légyszíves kímélj meg minket!
Köszi!
Boldog karácsonyt neked, és a topik többi olvasóinak, nézõinek is! <#wave>#wave>
te meg csak színésznõket tudsz rakni ? 😄DDD
KKÜK!

böröczk nyugodj le😊 mindenkinek Boldog ünnepeket!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
on

Kumiho #2179

én nem arcoskodtam, és mondd, mi nem volt kultúrált a hozzászólásomban? : D Feltettem egy egyszerû kérdést, kérlek, és vártam volna rá választ. <#sir>#sir> És mivel nem ismerjük egymást, csak úgy halkan hozzáteszem, hogy net nélkül is "arcoskodok", és elmondom/leírom a véleményem.
SARCASM
de, ha így jobb: SZERINTEM akkor is ócska kép, de tipikuksan az a fajta, amit a pattanásos kövér kockák kiraknak avatarnak, ahelyett, hogy felvállalnák a fejüket.
no offense, nekem nem tetszik.
Kumiho #2179
Nem kell erre reagálnod sem, hiszen bizonyos szint alá nem megyek. Pápá, net-lány 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s