Veszett jó csaj! (ruhában)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am foxxal csak az egérgörgöt kell lenyomni aztán már látod is alinket mert megnyitotta uj ablakban a képet....és ugynilyen egyszerû bezárni is
firefox, ok ...
van aki chrome-t használ 😄
h miért nem néztem a link utan azt leírtam de látom nem értetted meg a mondandom lényegét 😄
böngészõk közül szted a fox a jó,mivel ezt olvastad 😄 gratulálok!
én teszteltem és nekem meg a másik fajta a megfelelõ!
pl. a chrome nálam hidegen is meg melegen is gyorsabban betöltõdik mint a róka... errõl ennyit 😄
inkább menj és egyél meg egy hamburgert , kólával , sült krumplival 😄
sztem ne rajtam keresztül üzengess neki
ott áll kint a sarkon......
mond meg neki magad<#mf2>#mf2><#action>#action>
és még olvasni sem tudsz...grat<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#lama>#lama>
én nem szidtam az anyádat sztem te se tedd
am meg ha valaki akkora gyökér hogy nincs annyi esze hogy legalább a linket megnézze akkor az inkább ne kérdezzen semmit mert már tele van sztem sok ember fasza az ilyen lowokkal akiknek csak a pofájuk jár de nem tudnak 1 rohatd linket megnézi
nemsokára 2011 et írunk itt már a firefoxot kéne használnod.....
ott meg 1 kattintás és látod a linket szal errõl ennyit.....ha ennyit sem tudsz inkább játsz gumikacsákkal azokhoz megvan az eszed....
mondjuk az a helyzet, hogy 13 év alatt semmit sem változott
Kumiho #2179
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
illetve milyen felnézésrõl beszélsz?
a linkre nem klikkelek akkor honnan tudjam mivan a link címében?
erre csak azt hozom fel példának h a közösségis topicba sok képet linkelnek, van h a usernek az oldaláról tehát a link címében megvan a user id és vissza lehet keresni 😄 volt jópárszor h megnéztem de kurva sokszor nem volt ott az id,hanem külsõ tárhelynek a linkje volt...
gondolom ezek miatt is ugy voltam vele,h gyorsan beirok ide és kész ,majd vki válaszol!
de ennyi erõvel ne kérdezzen senki semmit a topicba, sõt az egész sg-n mert belehetne zárni sok topicot is mert megoldásként ott a google 😮 <#idiota>#idiota>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Abban a pillanatban, hogy érdekel ki van rajta, nézd meg a képeken látható írásokat, vagy a kép link címét... hátha kiderül belõle valami.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
ugyanis a legtöbb képnek a nevében vagy a linkjében venne van a képen szereplõ színész neve is
azt az 1 másodperces pillantást meg nemtom miért sajnláltad a linkmezõtõl... még csak nem is kell sehova kattintani csak felnézni....-.-"
de am a képlink nevében is benne volt ha figyelted volna
simán elfogadnám feleségnek ilyen ruciba 😄
csak a róla mintázott Mass Effect karaktert baltázták el
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
de nem csak a feje látott rengeteg ps-t, hanem a teste is : D
amúgy nem ronda, csak nem fuha..: D
Kumiho #2179
Ítélet: család-ban van(?) , d mindig elfelejtek utánanézni, h ki õ...
+1-es nõ, meg megnevezés!

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)