Megvan a Prince of Persia-film rendezője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én egy 300 (látványvilág), mátrix (látványos harc) és gyûrük ura (epikusság) keveréket képzelek el. az a jó az (új) pop sorozattal, hogy - más játékadaptációktól eltérõen - magának a játéknak is alapból nagyon jó története van, + hangulatos, egzotikus környezetben játszódik, a játékban lévõ látványos harcokról nem is beszélve. aztán bruckheimer, mike newell...szóval ezt a filmet csak elrontani lehet...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
uhm, õk nem... hanem a koreográfus akit szerzõdtettek...
Jesszusom Ez már legalább 2 hónapos hír. Már megörültem, hogy másik lesz. Én a rendezõi székbe a Wachowski testvéreket raktam volna. Õk vágják az ilyen király koreográfiákat.
Leonardo di Caprio
Ez okés, de ki a fõszereplõ?
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
sõt.. alig öt napja lett ugyanitt megírva<#wow1>#wow1> fel nem foghatom ezeket..<#taps>#taps>
már nem azért de szerintem ezt már tudtuk egy ideje.. <#nemtudom>#nemtudom>
Ezzzazz, ... nem Uwe Boll 😄
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
ez kivételesen nem hangzik rosszul ...