Hipervándor - Scifi szigorúan 12 éven aluliaknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nekem a Solaris remake tetszett Cameron sztem megmutatta, hogy tud õ még eztazt, a zenéje zseniális.... szvsz méltó remake.
Ezt a Jumper dolgot még nem láttam, de elég lesúlytó ez a sok negatív kritika.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Istenem.<#szomoru2>#szomoru2>
\"The voices are back... Excellent.\"
Örök Elsõ: Pitch Black
Örök Második: Szárnyas Fejvadász
Az Event Horizon... hát, khm, rohadt gyenge...
Az amerikai féle Solaris: gyenge
A Starship Troopers: Denise Richards miatt utáltam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
"Nekem az a véleményem errõl a filmrõl, hogy a sztori egy iszonyat nagy baromság! Hiperugrálás? Ugyan már milyen pihent agyú talál ki ilyet, hogy egy ember hiperugrál. Röhögjek, vagy sírjak, nem tudom."
te mekkora egy gyík vagy hallod, egy Sci-fi nek pont az a lényege, hogy elrugaszkodjon a valóságtól. Ennyi alapon mekkora nagy baromság az alien a predator a terminator és még sorolhatnám, de persze félreértés ne essék ezeket egytõl-egyig imádom.
Ezt külön írjuk.
A második bekezdéstõl tovább meg nem bírtam olvasni (hiába no, a szokásos SZ.V. színvonal).
Minden jog fenntartva!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
2010 - A Kapcsolat éve (a 2001-et ne vegyük ide, mert valóban jó, de inkább csak könyvben)
Mars Mentõakció
Starship Troopers
Event Horizon
Solaris
Pitch Black
stb.
A Függetlenség Napja is jó, bár nemtom, hogy egy számítógépes vírus hogy fertõz meg egy idegen technológiát, egyáltalán hogy kapcsolódik rá? Na mindegy, az volt a legkisebb dolog benne😊
Minden akciojelenet tele volt 'üres' pillanatokkal, amitõl még az pörgõs jelenetek is semmivé váltak. 😞
A fõhõssel 'csak' az az 1 problemam volt hogy kb olyan szerepet osztottak rá, mintha egy IM magazin cimlapjarol szalajtott KEN bábunak kéne megváltani a világot. sugs
+ erre rájátszott a tényleg kritikán aluli magyar szinkron.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Õszintén, ha valaki rendelkezne ilyen képességgel az gyalogolna?!
(*na jó, talán kis edzés, hogy ne sorvadjon el az izom a lábában)<#idiota>#idiota>
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.