Hipervándor - Scifi szigorúan 12 éven aluliaknak

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem úgy amblokk az új Holywoodi SciFi filmek gyak mindegyike 12éveseknek írodott.

Mondjuk nekem a Solaris remake tetszett Cameron sztem megmutatta, hogy tud õ még eztazt, a zenéje zseniális.... szvsz méltó remake.

BaliBoy
Na a Sci-fi mûfajból pont ezek azok amiket nagyon utálok. Egytõl egyig fos mindegyik.

Ezt a Jumper dolgot még nem láttam, de elég lesúlytó ez a sok negatív kritika.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ami még nekem tetszett, az a Deja Vu.
Dynamic
Igazad van.Tûzre a Star Wars-szal, X-mennel vagy a Butterfly effecttel.Repkedõ, teleportáló, idõutazó emberek...ugyan már!
Istenem.<#szomoru2>
Dynamic
Na, meg volt.Kicsit lightos tini-akció ízû, de teljesen nézhetõ, kellõen pörgõs és látványos film.Szerencse, hogy nem dõltem be a kritikának.
lehet, hogy a rendezõ sokat játszott a portal-lal..😊

\"The voices are back... Excellent.\"

jogos<#taps>

Dynamic
nem hadom...
IMYke2.0.0.0
Nálam a sorrend:

Örök Elsõ: Pitch Black
Örök Második: Szárnyas Fejvadász

Az Event Horizon... hát, khm, rohadt gyenge...
Az amerikai féle Solaris: gyenge
A Starship Troopers: Denise Richards miatt utáltam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hadjad:Neki a Barátok Közt az etalon<#falbav>

Szerintem el voltunk kényeztetve a jó filmekkel. Most meg csak szart kapunk a nyakunkba. Idejét sem tudom, hogy mióta nem láttam jó filmet. Egyszerûen nem szólít meg. Nekem bárki ír az sg-n cikket filmrõl, általában 100%-ig egyet tudok vele érteni. Ez van. Ha az ember látott már 99.9%-os alkotást, nehezen tudja pozitív fényben feltüntetni a szart, hiába a sok tejszínhab. Tehát kipipálhattunk még egy sittrevalót.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Jrex
szerintem meg az a baj vele h nem új, a teleportálás képesség már annyi filmben benne volt,ott van pl: a Hõsök, vagy az X-men...

Nem csoda,hogy itt is lesújtó kritikát találsz, hiszen ez a csávó úgy kukázza össze innen is onnan is a szövegeit.....A címrõl egyébként már egy jó két oldalnyit vitatkoztunk, hogy ezt a "Hipervándor"-t egy másik pihent agyu magyar találta ki de ez miatt nem szabad elitélni a filmet....

"Nekem az a véleményem errõl a filmrõl, hogy a sztori egy iszonyat nagy baromság! Hiperugrálás? Ugyan már milyen pihent agyú talál ki ilyet, hogy egy ember hiperugrál. Röhögjek, vagy sírjak, nem tudom."

te mekkora egy gyík vagy hallod, egy Sci-fi nek pont az a lényege, hogy elrugaszkodjon a valóságtól. Ennyi alapon mekkora nagy baromság az alien a predator a terminator és még sorolhatnám, de persze félreértés ne essék ezeket egytõl-egyig imádom.
"mindigis"

Ezt külön írjuk.

A második bekezdéstõl tovább meg nem bírtam olvasni (hiába no, a szokásos SZ.V. színvonal).

Minden jog fenntartva!

Erre elég egyszerû a válasz: a ZUfok is Windows Xp-t futtatnak a gépeiken és WiFin keresztül áttöltötték nekik a vírust
De le merném fogadni, hogy a pihentagyú kritikusok az év filmjének választják meg, mindig ilyen idióta filmeket kedvelnek a kritikusok. Röhej.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Nekem az a véleményem errõl a filmrõl, hogy a sztori egy iszonyat nagy baromság! Hiperugrálás? Ugyan már milyen pihent agyú talál ki ilyet, hogy egy ember hiperugrál. Röhögjek, vagy sírjak, nem tudom. Felejtõ ez a film, biztos hogy nem nézem meg. Lehet, hogy durván fejeztem ki maga, de ez a véleményem, szebben nem tudtam kifejezni.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Randal
Sci-fi:

2010 - A Kapcsolat éve (a 2001-et ne vegyük ide, mert valóban jó, de inkább csak könyvben)
Mars Mentõakció
Starship Troopers
Event Horizon
Solaris
Pitch Black
stb.

A Függetlenség Napja is jó, bár nemtom, hogy egy számítógépes vírus hogy fertõz meg egy idegen technológiát, egyáltalán hogy kapcsolódik rá? Na mindegy, az volt a legkisebb dolog benne😊

kryst
Hát én még nem láttam ezt a filmet, de már a címébõl is gyengének tûnik. Én nem tudom soha nem lesznek olyan Sci-fi filmek már mint, az Alien, Predator, Terminator, Függetlenség Napja? Számomra hiába a nagy technika, ha a film egy nagy nulla. Ezelõtt 15-20 évvel ezelõtti Sci-fi filmek nekem sokkal természetesebbnek tûntek. A Napfény is borzasztó rossz film volt, amit utoljára láttam. Egyszerûen nem tudnak fantasztikus filmeket készíteni manapság már.

The Garrett
az a baj hogy nekem az effektek sem tetszettek. Valahogy minden jelenetbõl hiányzott valami plussz, amitõl megüti a szintet...Végig olyan érzésem volt hogy hatalmas és látványos jelenet LENNE ha akár egy hangyafasznyival is többet foglalkoztak volna vele.
Minden akciojelenet tele volt 'üres' pillanatokkal, amitõl még az pörgõs jelenetek is semmivé váltak. 😞
A fõhõssel 'csak' az az 1 problemam volt hogy kb olyan szerepet osztottak rá, mintha egy IM magazin cimlapjarol szalajtott KEN bábunak kéne megváltani a világot. sugs

+ erre rájátszott a tényleg kritikán aluli magyar szinkron.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Na ez az a film, amit soha az életbe,de még kényszerítve sem fogok megnézni.Elég volt a Trailer-t látni.
Szerintem jó film. Tegnap néztük meg a moziba😄
0Speed0
"...olyannak, aki egy lépést nem tud megtenni anélkül, hogy ne teleportálna..."
Õszintén, ha valaki rendelkezne ilyen képességgel az gyalogolna?!

(*na jó, talán kis edzés, hogy ne sorvadjon el az izom a lábában)<#idiota>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

errõl a filmrõl speciel máshol én is lehúzó kritikát olvastam nem csak itt, szóval lehet van benne valami. Persze elõször meg kellene néznem a filmet (bár elég idióta cime van...)

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

← ElőzőOldal 2 / 2