74
-
Inquisitor #34 Ne aggódj készül ebből is a filmverzió!
Ha nem cseszik el vagy csak félig, akkor is százszor jobb lesz a Jumpernél. :) -
kalapos01 #33 A Starship Trooper nem mélyenszántó film? Nyilván nem jött le mindenkinek a mondanivaló és sokaknak csak egy lövölde volt, de akkor is. Érdemes elolvasnod akkor az eredei könyvet. -
#32 Imyke: Hpp, a Szárnyas fejvadászt valóban kifelejtettem. Igaz, inkább űrös filmeken gondolkodtam.
Az Event Horizon mint horror volt jó:) A maga idejében nagyon jó film volt, és még most is bejön. A vége pedig nagyon nagy csattanó:)
Amerikai Solaris: Lehet, hogy szeritned gyenge, de magának Lemnek ez tetszett jobban mint az általa Bűn és Bűnhődésnek titulált Tarkovszkij féle:P
Starship Troopers: Most egy szereplő miatt utálni ezt a remek filmet? Eszméletlenül poénos és csak harc van benne, meg jó csajok:) Nem az a mélyenszántó film, de ezért szeretem ezt az alktoást:)
BaliBoy: Említs meg párat ami neked tetszik, ha már szerinted ezek közül mind fos.
-
#31 "Intelligenciám rövidtávú csökkentése miatt szoktam beülni ilyen filmekre :-), hiszen - mint az amerikai filmektől általában - nem várok mást csak buta történetet és némi látványvilágot."
Itt a legtöbb ember olyan iszonyat nagy entellektüel, hogy csak fennkölt filozófiai gondolatokkal bélelt filmeket néz, és ha ne adj isten megnéz egy látványfilmet, egyből mentegetőzni kezd.Mintha olyan marha nagy szégyen lenne.
Azt meg aztán végképp nem értem, hogy egyesek miért verik az asztalt.IQ mínuszos?Most komolyan, mit vártál?Szerintem aki a trailerek és az egyéb előzetesek alapján teljesen más filmre számított, az csakis magát okolhatja. -
#30 És mi a jó? -
Whitee #29 Ez a Viktor minden filmről szart ír. Neki ez a film nem tetszik, neki az a film nem tetszik. Egyszerűen nem tud filmkritikát írni, mert nem mint filmkritikus írja, hanem mint hétköznapi ember. Én is összetudnék ilyen cikket csapni, hogy nemek azért nem tetszik a film, mert herótom van a scifi-ből, vagy mert nem tetszik a horror műfaj, vagy mert útálom xy színészt. Persze ettől függetlenül néha beletrafálhat az ember, és igazat adhat neki, de ez olyan mint egy fehér néger.
Szerény személyem szerint megnézek bármilyen filmet, de fogjon meg a sztori. (pl:A forrás (The Fountain), amire azt mondom hogy kib*szott sz*r).
Viktornak pedig annyit, próbáljon meg filmkritikus kézzel írni, és hagyja otthon a hétköznapi valóját, mert már marhára idegesítő, hogy majdnem minden filmről írt kritikája egy nagy kula. Vagy inkább mondjon LE! -
winnie #28 nem mintha a tigris, tigris előtt nem lett volna tucatnyi teleportálgatós könyv. -
Mastercry #27 Intelligenciám rövidtávú csökkentése miatt szoktam beülni ilyen filmekre :-), hiszen - mint az amerikai filmektől általában - nem várok mást csak buta történetet és némi látványvilágot.
Beültem erre a filmre is és rögtön az elején sziven ütött, hogy a film még a legalapvetőbb ötletet is ellopta-plagizálta.
A történet szerint a főszereplő - síkhülye és önző - majdnem vízbefúl, amikor teleportál.... És erről azonnal beugrott Alfred Bester: Tigris!Tigris! című zseniális műve amelyből kiloptak mindent a készítők. Így csak undorral és haraggal - no meg a befizetett pénz miatt - néztem végig. Rettenetesen silány film, ahol a főszereplő barátnője is méltó sötétséget képvisel a sötét oldalról. Nem utolsó sorban pedig iskolapéldája annak, hogy hogyan csináljuk IQ minuszos filmet.
Ajánlom mindenkinek a könyvet. Többször elolvastam már és sokadik olvasásra is messze magasabb élményt nyújt, mint a film akár egyetlen részlete is.
Tigris! Tigris! -
#26 Viktor miert irsz kritikat egy olyan filmrol ami nem neked (ertelmi szinvonal) keszult....? -
#25 "akár az istennyila: pörög"
A porog mint a ringlispil az erthetobb lett volna.
Az istennyila az a villam nepiesen. -
fade2black #24 szerintem úgy amblokk az új Holywoodi SciFi filmek gyak mindegyike 12éveseknek írodott.
Mondjuk nekem a Solaris remake tetszett Cameron sztem megmutatta, hogy tud ő még eztazt, a zenéje zseniális.... szvsz méltó remake. -
#23 Na a Sci-fi műfajból pont ezek azok amiket nagyon utálok. Egytől egyig fos mindegyik.
Ezt a Jumper dolgot még nem láttam, de elég lesúlytó ez a sok negatív kritika. -
snorbi #22 Ami még nekem tetszett, az a Deja Vu. -
#21 Igazad van.Tűzre a Star Wars-szal, X-mennel vagy a Butterfly effecttel.Repkedő, teleportáló, időutazó emberek...ugyan már!
Istenem. -
#20 Na, meg volt.Kicsit lightos tini-akció ízű, de teljesen nézhető, kellően pörgős és látványos film.Szerencse, hogy nem dőltem be a kritikának. -
waterman #19 lehet, hogy a rendező sokat játszott a portal-lal..:) -
neoG #18 jogos -
#17 nem hadom... -
#16 Nálam a sorrend:
Örök Első: Pitch Black [aki tudja, annak nem meglepetés: B kategóriás filmnek, VHS-re indult, és berobbant a mozikba!]
Örök Második: Szárnyas Fejvadász
Az Event Horizon... hát, khm, rohadt gyenge...
Az amerikai féle Solaris: gyenge
A Starship Troopers: Denise Richards miatt utáltam.
-
neoG #15 hadjad:Neki a Barátok Közt az etalon -
BenceYCE #14 Szerintem el voltunk kényeztetve a jó filmekkel. Most meg csak szart kapunk a nyakunkba. Idejét sem tudom, hogy mióta nem láttam jó filmet. Egyszerűen nem szólít meg. Nekem bárki ír az sg-n cikket filmről, általában 100%-ig egyet tudok vele érteni. Ez van. Ha az ember látott már 99.9%-os alkotást, nehezen tudja pozitív fényben feltüntetni a szart, hiába a sok tejszínhab. Tehát kipipálhattunk még egy sittrevalót. -
#13 szerintem meg az a baj vele h nem új, a teleportálás képesség már annyi filmben benne volt,ott van pl: a Hősök, vagy az X-men... -
CaptainRumi #12 Nem csoda,hogy itt is lesújtó kritikát találsz, hiszen ez a csávó úgy kukázza össze innen is onnan is a szövegeit.....A címről egyébként már egy jó két oldalnyit vitatkoztunk, hogy ezt a "Hipervándor"-t egy másik pihent agyu magyar találta ki de ez miatt nem szabad elitélni a filmet....
"Nekem az a véleményem erről a filmről, hogy a sztori egy iszonyat nagy baromság! Hiperugrálás? Ugyan már milyen pihent agyú talál ki ilyet, hogy egy ember hiperugrál. Röhögjek, vagy sírjak, nem tudom."
te mekkora egy gyík vagy hallod, egy Sci-fi nek pont az a lényege, hogy elrugaszkodjon a valóságtól. Ennyi alapon mekkora nagy baromság az alien a predator a terminator és még sorolhatnám, de persze félreértés ne essék ezeket egytől-egyig imádom. -
Polemius #11 "mindigis"
Ezt külön írjuk.
A második bekezdéstől tovább meg nem bírtam olvasni (hiába no, a szokásos SZ.V. színvonal). -
matt taylor #10 Erre elég egyszerű a válasz: a ZUfok is Windows Xp-t futtatnak a gépeiken és WiFin keresztül áttöltötték nekik a vírust -
G18XM8 #9 De le merném fogadni, hogy a pihentagyú kritikusok az év filmjének választják meg, mindig ilyen idióta filmeket kedvelnek a kritikusok. Röhej. -
G18XM8 #8 Nekem az a véleményem erről a filmről, hogy a sztori egy iszonyat nagy baromság! Hiperugrálás? Ugyan már milyen pihent agyú talál ki ilyet, hogy egy ember hiperugrál. Röhögjek, vagy sírjak, nem tudom. Felejtő ez a film, biztos hogy nem nézem meg. Lehet, hogy durván fejeztem ki maga, de ez a véleményem, szebben nem tudtam kifejezni. -
#7 Sci-fi:
2010 - A Kapcsolat éve (a 2001-et ne vegyük ide, mert valóban jó, de inkább csak könyvben)
Mars Mentőakció
Starship Troopers
Event Horizon
Solaris
Pitch Black
stb.
A Függetlenség Napja is jó, bár nemtom, hogy egy számítógépes vírus hogy fertőz meg egy idegen technológiát, egyáltalán hogy kapcsolódik rá? Na mindegy, az volt a legkisebb dolog benne:) -
#6 Hát én még nem láttam ezt a filmet, de már a címéből is gyengének tűnik. Én nem tudom soha nem lesznek olyan Sci-fi filmek már mint, az Alien, Predator, Terminator, Függetlenség Napja? Számomra hiába a nagy technika, ha a film egy nagy nulla. Ezelőtt 15-20 évvel ezelőtti Sci-fi filmek nekem sokkal természetesebbnek tűntek. A Napfény is borzasztó rossz film volt, amit utoljára láttam. Egyszerűen nem tudnak fantasztikus filmeket készíteni manapság már. -
#5 az a baj hogy nekem az effektek sem tetszettek. Valahogy minden jelenetből hiányzott valami plussz, amitől megüti a szintet...Végig olyan érzésem volt hogy hatalmas és látványos jelenet LENNE ha akár egy hangyafasznyival is többet foglalkoztak volna vele.
Minden akciojelenet tele volt 'üres' pillanatokkal, amitől még az pörgős jelenetek is semmivé váltak. :(
A főhőssel 'csak' az az 1 problemam volt hogy kb olyan szerepet osztottak rá, mintha egy IM magazin cimlapjarol szalajtott KEN bábunak kéne megváltani a világot. sugs
+ erre rájátszott a tényleg kritikán aluli magyar szinkron. -
scagnetti #4 Na ez az a film, amit soha az életbe,de még kényszerítve sem fogok megnézni.Elég volt a Trailer-t látni.
-
2504 #3 Szerintem jó film. Tegnap néztük meg a moziba:D -
#2 "...olyannak, aki egy lépést nem tud megtenni anélkül, hogy ne teleportálna..."
Őszintén, ha valaki rendelkezne ilyen képességgel az gyalogolna?!
(*na jó, talán kis edzés, hogy ne sorvadjon el az izom a lábában) -
assdf #1 erről a filmről speciel máshol én is lehúzó kritikát olvastam nem csak itt, szóval lehet van benne valami. Persze először meg kellene néznem a filmet (bár elég idióta cime van...)