Nokia 3120 classic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vohanyi
Nekem nagyon bejön!20eFt-ért vettem amikor a vodához bejött akcióban,4Gb-os kártya van benne,amire nekem kell-kiváló!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

qtab986
Ja igen. Ez simán 3120. Nem classic.

Máté94
Még egy 1 éve se árulják!
qtab986
4 éve használom. Idõnként magától kikapcsol. Miért csinálja? + idõnként azt is írja, a sim kártya elutasítva.

wanted06
hellotztok mit gondoltok 3120-rol?

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

Máté94
Meg lehet rendeni 46.900 FTért az argep.hu-n
Nokia 6600. nem kell masik csak szegeny meghalt. Bekapcsolasnal: Contact with the retailer -.-

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

tigeroo
kb. 5éves 3510i-m van, csak az elõlapot cseréltem eddig le (aztis az elsõ évben), számtalanszor ejtettem már le, falhozvágtam stb...
és semmi baja😊
és csodálkoznak, hogy a brazilok meg annyit lopkodnak, meg szurkálnak...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Goruck
az tényleg durva, persze mert mindenki a szutyokerikszonját cserélgeti a legújabbra....nemúgy mint te Fateromnak és Muteromnak 3310 ill 3410esük van egyik 6 a másik 4 vagy 5 éves, nem is akarják lecserélni, minek...tökjó...mondjuk nekem 55k-s új Nokiám van, de én le nem cserélem, eddig sem cserélgettem a telefonom

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

CheAteR88
ocsmány:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Sadist
Szerintem picsaronda, nõ kezében még el tudnám képzelni, de férfinak :-broáf

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kaplan
Arra én is, az milyen már, hogy egy harmadikos gyereknek kettõ 50k+-os telefonja van, míg nekem elég egy régi mostmár 5k-s Nokia is? 😄 Telefonálni tud, sms-t is küld, amire való tökéletesen megfelel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

schrank
kiváncsi vagyok hány évig tart ez a mobilbuzi korszak <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

szucsy89
nekem külsõre nem jön be...bár lehet élõbe jobb

amúgy is jobb a mostanim😛
Máté94
* GSM 850/900/1800/1900 + WCDMA 900/2100
* 240 x 320 képpontos 16 millió színû kijelzõ (51mm képátló)
* 2 megapixeles kamera + LED villanó (640x480@15kép/s videó)
* Elõlapi kamera a videóhíváshoz
* GPRS / EDGE (class 32) + UMTS (3G)
* Bluetooth 2.0 + mini-USB
* 24 MB memória + microSD kártyahely
* MP3, MP4, AAC, WMA és eAAC+ lejátszás + FM rádió
* SMS, MMS, Push-Email (csatolmányokkal)
* JAVA alkalmazások, hangvezérlés, hanghívás
* 1000mAh akkumulátor (200 perc beszélgetés / 300 óra készenlét)
* 111,3x45,4x13,4mm, 85 gramm
* Induló ár: 150€ (38.500Ft)

forrás:mobilarena.hu

Várom a véleményeket.Nekem tetszik,okos, egyszerû és az ára is "jó".<#vigyor3>
Több információ a készülékrõl itt!
Itt a teljes cikk.