12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#1964 De van csak nincs akkora "tüze", azért nem látszik. -
tomonor #1963 cép :P középső hajtőmű már nincs? -
#1962 Igen, sorry nem sikerült a képet berakni (a galériá(m)ban bent van). légyszives a hsz-t töröld -
tomonor #1961 ööö, fail? -
#1959 Mármitn én arra gondoltam, hogy gondolom ez az örökös... :) -
Ez a Paranid Military Hyperion Vanguard? A TC-ben iszonyúan lebutították, már csak árnyéka a régi reunionos önmagának: se pajzs, se fegyver. -
Lokids #1957 Kis dilemmám van. Megéri Eclipset venni? Tuti erősebb a Novánál, de 2.5x annyiba is kerül. -
tomonor #1956 mijaz o: A hyperion, igen, ott van a database-ben... -
#1955 Ahham! Meg is van! Gondolom a Paranid Military Hyperion Vanguard az nemdebár ? :D -
#1954 Tíz postás közül kilenc a TC-t ajálnja!
(és valahol egy játszik is vele) -
tomonor #1953 -
#1952 Azért a TC világszerte hódít! Erre még az Ego se számított.
Top 10-ek -
#1951 Hát nem tudom. A postás mostanában úgy köszön, hogy "Mailman not talk to lesser creatures such as you".....sztem tud vmit. -
tomonor #1950 nemhiszem hogy postások játszanak X3-at.... -
#1949 Mert a könyves verziót nem lehet kapni steamen
+
Egosoftnál van a pénzem, és nálam hagyomány, hogy tőlük rendelem akkor.
@Buri: nekem a posta vesztette el. Vagy ....khm.....vmelyik postásfiú most nagyon örül......... -
#1948 Azt tudom, csak ezek új parancsok amiket még eddig nem láttam. Mármint ha a universe mapon ráböksz egy kapura keresztülmegy rajta. Azthiszem ezt még nem láttam eddig. De már elbizonytalanodtam. :) Megyek utánajárok ennek az örökös dolognak... -
tomonor #1947 Jah... FAIL. -
SaGa #1946 A Reunionban, ha egy hajónak kiadtad a parancsot, hogy menjen egy másik szektorba, az is átment a még fel nem fedezett kapukon és szektorokon is... -
tomonor #1945 Senki először? Másodszor? Harmadszor? -
#1944 Most nem az Ego a hibás, sajnos az én alaplapom kezd elszállni. Már csak egy RAM-foglalat müxik rajta. -
tomonor #1943 sz -
tomonor #1942 LOÁL... hát igen, egosoftéknál mindig nehéz volt a kezdet... -
#1941 Ez azért jó! Ti nem tudjátok megvenni, én meg (akinek megvan), RAM-hiba miatt nem tudok vele normálisan játszani. Már egy hete be sem kapcsoltam, mert csak felhúzom vele magam! -
Gombocka #1940 A német változatból van nekik, nekem is azt fogják küldeni. Irták, hogy sajnos az angol kifogyott, de ha jó a német akkor azt küldik vagy visszautalják a pénzt. A német változat csak abban különbözik az angoltól, hogy a kinyomtatott manual német, a DVD ugyanaz mint az angol verziónál. Amúgy az "alternatív forrás" is müködik, nekem se ment idáig, de rájöttek mi a gond. Le kell lassítani a procit (például Rightmark CPU Clock Utility-vel) inditás elött, miután elindult meg vissza lehet rakni maxra. Nálam igy most tökéletesen fut :) -
#1939 Szerinted törném itt magam a megvétellel, ha el tudnám indítani az "alternatív forrásból" származó játékot?
Ha az a verzió működne és tetszene akkor megvárnám amíg lehetne kapni és nem idegesíteném magamat.
Steamen meg pont azért nem veszem meg, mert az nekem ugyanannyit ér, mintha letölteném egy torrentoldalról. Mivel nincs bent multi így semmi előny, meg még a dobozt sem tudod kirakni a polcra meg átlapozni a kézikönyvet. -
Lokids #1938 hogy nem tudom leírni azt a rohadt "sz" betűt.... -
Lokids #1937 Szerezzétek meg addig alternatív forrásból. Ha majd lesz megvezsitek, de legalább nem nyálazzátok össze a billentyűzetet.
Bár nem értem egy cég hogy követhet el ekkora bakit, főleg most mikor minden eladott példány számítana... -
#1936 Miért nem veszitek meg Steam-en?
Gondolom ugyanazért, amiért én de most nincs túl sok alternatíva..
Tekintettel a körülményekre, a #1922-vel is egyet tudok érteni -
#1935 Hát nekem már elvették.
Nem is értem miért lehet akkor megrendeli ha már nem is kapható.
Mind1 én a német verziót nem fogom kérni, német nyelvű dobozzal meg német kézikönyvvel. Utálom a német nyelvet. -
tomonor #1934 "E játék lényege a türelem. Ha itt elbux, akkor nem is érdemled meg hogy játszál vele."
-Zen -
tomonor #1933 nyugi... még a házigazda se játszott vele... :P -
mindero #1932 Ez azért poén. Várom már egy éve a játékot, de nem tudom megvenni, mert boltba nem kapható.
Meg most már rendelni se lehet.
Csorog a nyálam hogy ti meg már hol tartotok. -
tomonor #1931 Hmmm. Az ilyen esetek vonják el az emberektől a kedvet hogy megrendeljenek egy játékot... -
#1930 Jó, mert én mikor írtam előtte rendeltem meg az angolt. Akkor majd valószínűleg nekem is jön a levél, hogy választhatom a német nyelvűt. Remek... -
tomonor #1929 német verzióval mivan akkor? -
tomonor #1928 Valamit elmulasztottam? o.o Jaah, már látom...
Ha warez a játékod, ebben az esetben: nem kell senkinek kijelenteni hogy jaajj, nekem így van meg a játékom, én innen szedtem, jaj nekem torrentről, hülye lennék kifizetni, srb... EZ MAGÁNÜGY.
Ha pedig valaki kérdezi, nem kötelező válaszolni. Nos, warezt csak akkor törlök, ha linket ad publikusan/vagy reklámozza az oldalt ahonnan szedte/vagy kijelenti hogy mennyivel jobban megéri onnan. Privátba lehet (asszem ki is írom mint az X3.R fórumba van) warezolni. Igen csúnya dolog a warez, épp ezért is nem kell kijelenteni. Te dolgod. Ennyi. (és esetleg téged büntethetnek meg érte) -
crossy104 #1927 Bocs!!! Ha gond, légyszi töröljétek.Többet nem irok ilyet! -
#1926 "Dear Mr. Vitez,
We are sorry to inform you that the egosoft webshop will not receive any new English versions of X3:Terran Conflict."
Sold out -
#1925 Rendeld meg a németet, ugyanaz, mint az angol (és az van nekik raktáton), csak a nyomtatott manual nyelve német. Én is ezzel küzködök: elvesztette a posta a csomagom, most meg írta az Ego, hogy elfogyott az angol verzió (és nem is kapnak egy jó ideig), és hogy az angol helyett kérek-e német nyelvűt, ami ugyanaz, mint az angol, csak mint mondtam, német manuallal.
Már kezdem viccesnek találni ezt a várakozást, asszem, ha nagynehezen megjön a játék, találnom kell vmi más elfoglaltságot.....talán elkezdek vele játszani. Poén, hogy tegnap 23:56-kor írtam nekik, ők meg 00:01-kor válaszoltak, ma meg semmi... Remélem már feladták, mert akkor még él az esély arra, hogy péntekre megjön...hacsak a posta nem csinál vmit megint.
Magyar posta, k@bb&!
crossy104: khmm......majd Tomonor eldönti....ez tényleg határeset, inkább nem vitatkozom. -
#1924 Aki megvette az mind előrendelte és az Egosoft postázta neki megjelenés után. De elég hamar ki is fogytak belőle.
Ma reggel már mindenhol sold out volt, aztán most visszakerült a szokásos szöveg, hogy amint megjön az új szállítmány postázzák őket (előreláthatólag október végén).
Szóval én az előbb megrendeltem, aztán várom mikor jön az az új szállítmány.
Máshonnan nem fogod tudni megvenni szerintem, mert a legtöbb webshopban nincs, találtam egy német webshopot ahol volt de nem akarok német nyelvű dobozt, angliából meg már drága a szállítás.
Szóval az egyetlen lehetőség az Egosoft "shop"-ja, aztán ha kapnak szállítmányt majd küldik. Legalábbis remélem...