317
-
#37 Új Trailer -
#36 persze, csak ráérősen...mire megjelenik már budget kategória lesz...az EVM húzócíme 2018ra ;) -
#35 További késés!
Ki fog ez egyáltalán jönni? :D -
#34 remélem faxa lesz. -
#33 Remek kis játéknak ígérkezik ;) -
#32 Április 21-én, kedden érkezik a Damnation. -
#31 mert underkoveren már nem lehetett segíteni.
ezeken igen. -
ricsa008 #30 nem értem mér pont egy ilyen játékot kell csúsztatni :( mér nem tolták a Undorcover
mér pont ezt v. a Mirror's-t -
#29 Ezt már rég mondogattam.
Látod látod. csak csúszkál minden.
Ez a cucc meg elméletileg mára volt kiirva, hogy megjelenjen. -
#28 Nem baj az legalább az ideieket végig lehet vinni. -
#27 Egyre több játék nem tudja tartani az időpontot... -
#26 Már csak jövőre! :( -
#25 Gépigényről nem tudok hogy lenne-e.De szokásos unreal engine 3-as szóval jól fog futni kis gépeken is!Bár a te 9600 asodon nem tudom mi lesz a helyzet! -
Pate #24 mi a gépigénye ??? -
#23 Am klassz lett a banner. Ki csinálta? -
#22 Megnyílt a honalp -
#21 Solo gameplay -
#20 Ez kurva nagy... :D -
#19 Multiplayer video a gt-ről.
egész jó! -
#18 Multiplayer review (angolul) -
#17 5 új kép + 1 trailer -
#16 Az a fránya iránytű:( gk cikk -
#15 -
bannernak? -
#13 Trailer és honlap -
#12 CC 08 trailer -
#11 Sok képek -
#10 Új képek -
#9 3 új kép -
#8 Pár kép + infok -
#7 Most néztem ,ha jól számoltam ez volt a 150. jubileumi megnyitott topikom :D Ez akkor valami nagyon frankó game lesz -
Dougie #6 én meg azt hittem Tarr Béla 20 évvel ezelőtti Kárhozat című filmjéről lesz itt szó... (aminek ez az angol címe) - de úgy látom ez valami teljesen más... kár -
#5 jól néz ki, várjuk(meg van mit kérek karácsonyra:D). -
gyuri12 #4 szép a néni -
#3 Jónak tűnik. -
#2 egész jónak ígérkezik -
#1 Damnation - Steampunk gyönyör!
Hölgyek, urak figyelem! Máris befutottak az érdemtelenül elhanyagolt steampunk környezetbe helyezett játék első képei.
Miként fejlődött volna világunk, ha adott esetben az amerikai polgárháború néhány év helyett fél évszázadon át dúlt volna teljes erővel? Erre a kérdésre kaphatunk választ, a 2005-ös Make Something Unreal Contest döntőse, a Blue Omega Entertainment minap bejelentett játéka. FPS és TPS nézetből játszható akció, némi platform és kaland elemmel, elcsépeltnek nem nevezhető környezetben. A gőzgépek által uralt világba további kellemes mellékízt csempésznek az őslakosok által becsempészett misztikus, mágikus elemek és a kínai "vendégmunkások" harcművészeti ismeretei.
Ráadásul a képek alapján úgy tűnik, hogy a jól kidolgozottnak és izgalmasnak ígért történet során egy roppant csinos segítőtársunk is akad.
Hatalmas, 3 óra alatt bejárható pályákkal ,vezethető járművekkel, és persze rengeteg izgalmas fordulattal. A játék főhősének az Assassins Creed-hez hasonló különleges látása lesz, ennek segítségével kell majd mindig új és új stratégiát kieszelnünk ellenségeink levadászására. Megjelenés idén karácsonykor.
A játék PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készül.
Még pár kép itt
Forrás: Gamestar