19
-
sylvanor #19 Az valakinek egyáltalán feltűnt, hogy a végén Piccolo nem halt meg?
Miután vége lett a filmnek el kezdte mutatni a neveket fentről lefele és kicsivel később egy fél perces kis videot még bevágnak, akit érdekel, az keressen utána youtubeon vagy mit tudom én.
Most töltöttem le a filmet és az egeret végig húztam a szereplőbemutatós részen. -
Hirvaer #18 Marha kíváncsi vagyok hogy ültetik át a Dragonball világot mozivászonra. Pl.hogy fog kinézni Songoku lángoló hajú csillagharcosként:D
Azt viszont nagyon remélem, csatákkor itt nem fogja a két fél egymást negyeóráig szigorú tekintettel nézni és gondolkozni.. -
#17 én is ezt olvastam. Minden angol nyelvű oldalon ez az info található, a sztrájk mondjuk közvetetten így érinti a filmet, de nem az van amit ír a cikk, hogy nem készülhet el addigra, elkészül az. Én ugyan nem vagyok tisztában egészen az ilyen dolgokkal, de a forgatás már zajlik, és nem gondolom, h elkezdenek forgatni egy filmet, ha nincs teljesen kész forgatókönyvük rá, bár mondom nem értek hozzá.
#2: Miért lenne Sz@r? Elhamarkodottan kár lenne ilyeneket kijelenteni. Stephen Chow nem nagyon adta még rossz filmhez a nevét, meg a pénzét, én egyenlőre ezt merem biztosra kijelenteni, bár azt sajnálom, h nem ő rendezi. -
_Vegeta_ #16 Nem a sztrajk miatt csuszik, de mindegy. A mester nevet at lehetett vona irni normalisan Toriyama Akira vagy Torijama Akira. :P
#11: Es ez most akkor egy JO dolog? :D -
#15 te már csak tudod, dani... -
#14 akkor tényleg igaza lesz #2-esnek. -
M0RN1NGST4R #13 Nagyszerű. Akkor mozibajárás helyett majd lesz időd forgatni A magyar helyesírás szabályai c. könyvet. -
Mister #12 Chow Yun-Fat (Roshi) -
#11 szerintem meg meglesz a transformers szintje... -
#10 -
ldavid #9 -
year #8 -
Csaba42 #7 -
#6 -
N3ro #5 -
#4 -
#3 -
myk0312 #2 tök mind1 mikor jelenik meg a film!!!!! ugyis egy nagy rakás szar lessz!!!!!!!!! -
ceekay #1 én külföldi, anime témával foglalkozó oldalon azt olvastam, hogy bár tényleg csúsztatják a premiert, de speciel a DB nem a sztrájk miatt (hiszen már hónapok ótta folyamatosan forgatnak Mexikóban sztrájk ide vagy oda) hanem mert más a sztrájk miatt megcsúszott és potenciális DB nézőket is vonzó premierek (The International, Star Wars: The Clone Wars, Tropic Thunder és Wild Child) pont augusztus 15-én fognak a mozikba kerülni és így féltik a jegy bevételeiket